Iliskide boy sorun mu

Simdi evlenmeden once ben de takintiliydim bu boy konusuna. Simdi dusunuyorum da esim benden kisa olsa yine evlenirdim cunku boydan daha onemli degerler ve kriterler var bence.

Bahsettiginiz boylar sorun olacak gibi gelmiyor ama sizin icin sorun olmuş. Bunu konu ettiginize gore bu iliskide mutlu olacaginizi sanmam.

Boyu kavak akli savak olsa daha mi iyi: )
Dogru diyorsunuz valla bundan onceki sevgilim dalyan gibiydi ama ofke kontrol problemi vardi bana kufurler ederek ayrildi benden... Hem erkegi 3-4 cm uzatan spor ayakkabilar var simdi

Eğer bu yuzden kalbini kıracaksan şimdiden ayrıl Ne kadar yaralayıcı bi sebep olur onun açısından
Atıyorum cocuk doğurdunuz vs. kilonuz kaldı aynı şekilde sizin kalbini kirsa hadi kilo bu bi bu şekilde verilir ama boyun çareside yok öyle
Evet görünüme hepimiz onem veriyoruz ama ondan once gelecek onun kişiliği ve sizin ona karşı hislerinizz olmalı

Ne kadar sevdiğine ve ne kadar dert ettiğine bağlıı değişecek bir durum. Ömür boyu böyle abidik kubudik kızların yanındaa uzun dalyann güçlü kuvvetli enine boyunaa erkekleri kocalarını sevgililerini görüpp benimkide yer fıstığıymış demiceksrnizz eğerr bir sorun teşkil etmez ama böyle kıyaslamalara girişirsenizz ki bunu şimdiden dert etmeye başlamışınızz bırakmak en doğrusu çünkü gözümğn önündee aynı bir örnekk var otdan biliyorum

Sizin için boy ne kadar önemli bir ölçüt bu önemli.
Benim boyum 157-158, sevgilim benden uzun ama standartlara göre kısa. Ben sorun etmiyorum bunu, çünkü boy benim için bir ölçüt değil, hiçbir zaman da olmadı. Çok sık topuklu giyerim ve bazı topuklularda aynı boyda oluyoruz, bazılarında ben uzun kalıyorum. Hiç "Ya ben bu ayakkabıyı giysem adamdan uzun olurum" demedim, beğendiysem alırım. Yan yana nasıl göründüğümüzden daha önemli şeyler var benim için.

Ama siz şimdi sorun ediyorsanız ileride de edersiniz. Boy sorunsa, tanıdıkça, sevmediğiniz özellikleri ortaya çıktıkça her defasında boy da eklenir bu sorunlara. İleride bu sebeple kalbini kıracaksanız şimdi ayrılın daha iyi.

Allah korusun insallah yarin bi gün onu yer fistigiyla kiyaslamam :)

Daha önce birkaç konuda da yazmıştım eşimle cocukken tanıştık ondan kısaydım, hormonlarıma kuvvet nasıl bir uzama hırsım varsa şuan kendisinden uzunum. Topuklu giyersem baya kolumun altına alabiliyorum
Benim için hiç sorun olmadı; o da hiç dert etmedi.

ya cok sanslisiniz... keske ben de boyle olabilsem. kendisiyle mutluyum ama o kadar cok takiyorum ki diger insanlarin ne dusunecegini.

takıntın var ki bu soruyu soruyorsun veya dışardan eleştirilirim diye korkuyorsun. sen tamam diyorsan kimseyi ilgilendirmez. benim boyum 175 eşim benden 1-2 cm uzun taş çatlasın ama sorun olarak görmüyorum. aşılabilir mevzular bunlar

ya cok sanslisiniz... keske ben de boyle olabilsem. kendisiyle mutluyum ama o kadar cok takiyorum ki diger insanlarin ne dusunecegini.
Aman boş verin insanları...
Yanınızda Kıvanç Tatlıtuğ'la gitseniz.
"Ay bu sarışın. Hiç sevmem." derler.
Hugh Jackman'ı tutun elinden "Anam bu da kırışık." derler.
Insanlarin boş düşünmek için emin olun sebebe ihtiyacı yok. Önemli olan sizin ne hissettiğiniz.

Allah korusun insallah yarin bi gün onu yer fistigiyla kiyaslamam :)
İştee bu şimdii olmazz çok iyidirr efendidr deyip yola çıktığınızda karşınza örnekler çıkacaktırr hem uzun hem iri hemde iyi erkek gördüğünüzde başka kızların yanında bu kıyaslamaya ister isteemz düşebilirsiniz o yüzden iyi düşünün aşıksanız seviyosanız yola devam edin yoksa iyi efendi olup uzun erkekte çok sadece huyla suyla olacak bir durum değil ilerde gözünüzede batabilir aşk varsa no problem :)

Siz seviyorsanız begeniyorsaniz neden sorun olsun ki. Başkalarının ne düşündüğünün bir önemi yok hemde aaa ne kisaymis demezler tam birbirine goreymis derler bence. Kim neden 1 2 cm yüzünden laf söylesin ki size
Ama siz diyorsanız ki ben bu adamı beğenmiyorum çekici bulmuyorum o zaman birsey diyemem. Genelde boyu kısa olan kadınlar uzun boylu erkeklerle birlikte olmak istiyor çünkü. Ama bana sorarsanız boy hiç önemli degil

Dogru diyorsunuz valla bundan onceki sevgilim dalyan gibiydi ama ofke kontrol problemi vardi bana kufurler ederek ayrildi benden... Hem erkegi 3-4 cm uzatan spor ayakkabilar var simdi
Ayni tip icinde gecerli. Dunya yakisiklisi olsun.. ama dovsun sovsun neye yarar? Tabi hem guzel tiplisi hemde guzel huylusu olursa kaymakli
Kadayif olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…