- 26 Ağustos 2018
- 6.543
- 20.637
- 268
- Konu Sahibi siyahsweat
-
Hahaha diyolar oyle ama bak bakalim cinsellik bolumune herkes hava atiyo boyuyla:))Önemli olan işlevi :))
Hahaha diyolar oyle ama bak bakalim cinsellik bolumune herkes hava atiyo boyuyla:))
Her zaman ondan degil:) kadinlar nispet yapmayi severler ondanda kaynakli yani:) yoksa boy her zaman onemli degildir.. enine boyuna uyumlu olmasi daha onemlidir:)Demek ki var bir hikmeti. :)
Dogru diyorsunuz valla bundan onceki sevgilim dalyan gibiydi ama ofke kontrol problemi vardi bana kufurler ederek ayrildi benden... Hem erkegi 3-4 cm uzatan spor ayakkabilar var simdiBoyu kavak akli savak olsa daha mi iyi: )
Eğer bu yuzden kalbini kıracaksan şimdiden ayrıl Ne kadar yaralayıcı bi sebep olur onun açısındanSorum cok gereksiz gibi gelebilir ama fikrinizi merak ettim .Iliskide erkegin boyu sizce ne kadar onemli? Benim erkek arkadasim benimle ayni boyda. Hatta belki 1-2 cm kisa . . Disarda bilmiyorum digerlerini goruyorum azicik uzun olsaydi keske diyorum. Cok mu abartiyorum bu durumu. Ilerde alisir miyim..? Yoksa alismam da daha mi cok gozume batar? Ben hic topuklu giyemeyecek miyim...
Bu arada benim boyum 160 kizlar...
Bana karsi harika davraniyor tek sikayetim yok ama ilerde buna dayanamayip kalbini kirmaktan korkuyorum..
Ne kadar sevdiğine ve ne kadar dert ettiğine bağlıı değişecek bir durum. Ömür boyu böyle abidik kubudik kızların yanındaa uzun dalyann güçlü kuvvetli enine boyunaa erkekleri kocalarını sevgililerini görüpp benimkide yer fıstığıymış demiceksrnizz eğerr bir sorun teşkil etmez ama böyle kıyaslamalara girişirsenizz ki bunu şimdiden dert etmeye başlamışınızz bırakmak en doğrusu çünkü gözümğn önündee aynı bir örnekk var otdan biliyorumSorum cok gereksiz gibi gelebilir ama fikrinizi merak ettim .Iliskide erkegin boyu sizce ne kadar onemli? Benim erkek arkadasim benimle ayni boyda. Hatta belki 1-2 cm kisa . . Disarda bilmiyorum digerlerini goruyorum azicik uzun olsaydi keske diyorum. Cok mu abartiyorum bu durumu. Ilerde alisir miyim..? Yoksa alismam da daha mi cok gozume batar? Ben hic topuklu giyemeyecek miyim...
Bu arada benim boyum 160 kizlar...
Bana karsi harika davraniyor tek sikayetim yok ama ilerde buna dayanamayip kalbini kirmaktan korkuyorum..
Allah korusun insallah yarin bi gün onu yer fistigiyla kiyaslamam :)Ne kadar sevdiğine ve ne kadar dert ettiğine bağlıı değişecek bir durum. Ömür boyu böyle abidik kubudik kızların yanındaa uzun dalyann güçlü kuvvetli enine boyunaa erkekleri kocalarını sevgililerini görüpp benimkide yer fıstığıymış demiceksrnizz eğerr bir sorun teşkil etmez ama böyle kıyaslamalara girişirsenizz ki bunu şimdiden dert etmeye başlamışınızz bırakmak en doğrusu çünkü gözümğn önündee aynı bir örnekk var otdan biliyorum
ya cok sanslisiniz... keske ben de boyle olabilsem. kendisiyle mutluyum ama o kadar cok takiyorum ki diger insanlarin ne dusunecegini.Daha önce birkaç konuda da yazmıştım eşimle cocukken tanıştık ondan kısaydım, hormonlarıma kuvvet nasıl bir uzama hırsım varsa şuan kendisinden uzunum. Topuklu giyersem baya kolumun altına alabiliyorum
Benim için hiç sorun olmadı; o da hiç dert etmedi.
Aman boş verin insanları...ya cok sanslisiniz... keske ben de boyle olabilsem. kendisiyle mutluyum ama o kadar cok takiyorum ki diger insanlarin ne dusunecegini.
İştee bu şimdii olmazz çok iyidirr efendidr deyip yola çıktığınızda karşınza örnekler çıkacaktırr hem uzun hem iri hemde iyi erkek gördüğünüzde başka kızların yanında bu kıyaslamaya ister isteemz düşebilirsiniz o yüzden iyi düşünün aşıksanız seviyosanız yola devam edin yoksa iyi efendi olup uzun erkekte çok sadece huyla suyla olacak bir durum değil ilerde gözünüzede batabilir aşk varsa no problem :)Allah korusun insallah yarin bi gün onu yer fistigiyla kiyaslamam :)
Ayni tip icinde gecerli. Dunya yakisiklisi olsun.. ama dovsun sovsun neye yarar? Tabi hem guzel tiplisi hemde guzel huylusu olursa kaymakliDogru diyorsunuz valla bundan onceki sevgilim dalyan gibiydi ama ofke kontrol problemi vardi bana kufurler ederek ayrildi benden... Hem erkegi 3-4 cm uzatan spor ayakkabilar var simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?