- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi siyahsweat
-
Ben hic topuklu giyemeyecek miyim...
Guzel tespitler:) kendi tipine bakmadan karsidakine laf atmakta ne bilim:))Bunu burada tartısacak kadar onemsediyseniz zaten siz de bu kısa boylu olmasından hoslanmıyorsunuzdur. Senin için en az ahlak kadar önemli bir konudur, kısa boylu istemezsin olabilir. Herkes de saygı duymalı.
Ama sen 1.60 ol, 190, adonisli adam iste. Bak o işte öyle olmuyor derim :) Kendin bir Jennifer Lawrence değilsen karşındakini de Brad Pitt gibi istemeyeceksin. Mantık doğrultusundaki kriterler, iyi bir ilişkiye de yardımcı olur.
Aynen öyle :) Ederin kadar :)Guzel tespitler:) kendi tipine bakmadan karsidakine laf atmakta ne bilim:))
Güldürdün beni.tövbestağfurullah diyerek girdim
Boydan bagimsiz olarak soruyorum. Herkes boyu önemsemez, herkesin zevki farklidir ama karsi cinste hiç begenmedigin dış gorunus ozelliklerini bir düşün. Heh o dusundugun ozelliklere sahip ve hic begenmedigin biriyle sirf iyi biri diye evlenir miydin ya da evlendin mi?
Sonucta ilk tanismada önce dış gorunuşunu goruyorsun, içini sonra taniyabilirsin. Baştan isinamayinca sonra bana cok iyi davraniyor diye evlenip kari koca olayi yaşamakta zorlanirdim ben.
Hakkiniz var ama biz de keske 170 olsaydik.. Erkekte 160 cm beni cok dusunduruyor.. Basta sorun etmedim her sey de cok hizli gelisti ama ozellikle konuma gelen yorumlardan sonra iyice cikmaza girdi is...valla bu zamanda boydan daha fazla dert edilecek konular var maleseff gerçekten seven sahip çıkan dürüst birisini bulmak çok zor .. Bende evleneceğim kişiyle aynı boydayım ayrıca o benden daha zayıf. Nişanımda topuklu giymedim spor ayakkabı tercih ettim zaten fark edilmedi haziranda evleniyoruz düğünümde de aynı şekilde spor ayakkabı giyeceğim sanırım topuklu sevmiyorumbu arada nişanlım 1.71 ben 1.70'im çok mutluyum çok seviyorum mutluysan seviyorsan gerisi önemsiz sanırım çoğunlukta bu fikirde
Umarım doğru kararlar verirsiniz hakkınızda hayırlısı olur inşallahHakkiniz var ama biz de keske 170 olsaydik.. Erkekte 160 cm beni cok dusunduruyor.. Basta sorun etmedim her sey de cok hizli gelisti ama ozellikle konuma gelen yorumlardan sonra iyice cikmaza girdi is...
Cok tesekkür ederim insallah :)Umarım doğru kararlar verirsiniz hakkınızda hayırlısı olur inşallah
Tesekkur ederim yorumunuz icin benden uzun olan biriyle mutsuz olup hayati kacirmistim bir donem. Simdi onunla mutluyum ve bunun sona ermesini istemiyorum.. Boyu gozume batmadi bazi seyleri uzunca dusundukten sonra:)Seviyorsam herseyine ok diyorsam sorun etmem
Ama en ufak bir suphem varsa gelecege dair boyu da sorum ederdim sahsen
Benden kisa bir erkek istemezdim
Tesekkur ederim yorumunuz icin benden uzun olan biriyle mutsuz olup hayati kacirmistim bir donem. Simdi onunla mutluyum ve bunun sona ermesini istemiyorum.. Boyu gozume batmadi bazi seyleri uzunca dusundukten sonra:)
Cok cok tesekkür ederim insallah hayirli olurCok mutlu olun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?