- 14 Ağustos 2018
- 21.157
- En iyi cevaplar
- 2
- 80.124
- 598
- Konu Sahibi siyahsweat
-
Sorum cok gereksiz gibi gelebilir ama fikrinizi merak ettim .Iliskide erkegin boyu sizce ne kadar onemli? Benim erkek arkadasim benimle ayni boyda. Hatta belki 1-2 cm kisa . . Disarda bilmiyorum digerlerini goruyorum azicik uzun olsaydi keske diyorum. Cok mu abartiyorum bu durumu. Ilerde alisir miyim..? Yoksa alismam da daha mi cok gozume batar? Ben hic topuklu giyemeyecek miyim...
Bu arada benim boyum 160 kizlar...
Bana karsi harika davraniyor tek sikayetim yok ama ilerde buna dayanamayip kalbini kirmaktan korkuyorum..
Kimse yanlış anlamasın üstüne alınmasın ama kısa veya orta boylu Türk erkeklerine acıyorum ben.1.55ler bile 1.85-1.90 istiyor.Oysa 1.70 bile uzun duracak onun yanında.Aşırı şekilci bir toplumuz.Bence kendimizi biraz fazla beğeniyoruz.
Önemli olan karakter bulunması en zor olan o çünkü.
Evet uzun ama kotu de olabilirdi biliyorum... Daha onceki erkek arkadasim gibi ayni.. Kalp kirmak derken dayanamayip ondan ayrilirsam alisinca ayrilmak zor olur onun icin ondan bahsetmistim.. Yoksa asla gorunusune laf ederek kalbini kirmam neden yapayim..Insanlarin fiziki ozelliklerini secme hakki yok biliyorsunuz.Sizin begenmediginiz uzuvlariniz yok mu?Herkesin illa ki vardir ama bunu biz secmedik.Dayanamayip kalbini kirmaktan korkuyorum demissiniz.Kimsenin kimseyi fiziki ozelliklerinden dolayi kirmasi haddi degil diye dusunuyorum.Bir de su acidan dusunun:Uzun boylu biri olsaydi ama kisilik ozellikleri,ahlaki ozellikleri iyi olmayan biri olsaydi???
Dogru diyorsunuz sanirim... Sirf iyi diye de evlenilmez... Ah nolurdu 10 cm daha uzun olsaydi vallahi hayatimin aski olurdu yaBoydan bagimsiz olarak soruyorum. Herkes boyu önemsemez, herkesin zevki farklidir ama karsi cinste hiç begenmedigin dış gorunus ozelliklerini bir düşün. Heh o dusundugun ozelliklere sahip ve hic begenmedigin biriyle sirf iyi biri diye evlenir miydin ya da evlendin mi?
Sonucta ilk tanismada önce dış gorunuşunu goruyorsun, içini sonra taniyabilirsin. Baştan isinamayinca sonra bana cok iyi davraniyor diye evlenip kari koca olayi yaşamakta zorlanirdim ben.
Yorumunuz cok ayip geldi bana... O da insan ve belki sizden ustun ozellikleri de vardir.. O da sizi asagilasa hosunuza gider mi. Lutfen yasamak istemeyecegimiz seyleri baskalarina yasatmayalim.160 erkek mi olur ya
Dogru diyosunuz icime sindiremiyorum bi turlu cocuk gibi geliyor ... Cok uzulerek bitirecegim galiba.. Onu oldugu gibi kabullenecek birini hakediyor..Ben bi çocukla tanışıp görüşmeye başlamıştım onun da davranışları çok iyiydi ama dediginiz gibi boy sorun oldu hep topuklu giyen biriyim başka biseyi bahane edip görüşmedim çünkü ben sorun ederim ama kişiden kişiye değişir
Malesef kendimi cok kotu biri gibi hissettim buraya yazarken de topa tutulurum diye dusunmustum.. Cocuk gibi geliyor bana tamam vallahi 170 olsun opup basima koyayim ama benden bile kisa olunca biraz dusundurdu beni... Bitirecegim mecbur cunku bu soru isareti ilerde kaybolacak bi sey degil.. Tesekkur ederim ..Yorum istediginiz icin yaziyorum ona gore.
Sizin boyunuz 180 civarlari olsa, ayni boy veya 1-2 cm fark oynamasi cok goze batmazdi ama 1,60 erkek çok içe sinilecek gibi de değil yani.
Cok objektif olamadim cunku ben de boy olayini onemserim ama kisa biriyle baştan başlamazdim hiç.
Vicdan, merhamet, iyi huylar onemli tamam da begeni de lazim sanki.
Dogru diyosunuz icime sindiremiyorum bi turlu cocuk gibi geliyor ... Cok uzulerek bitirecegim galiba.. Onu oldugu gibi kabullenecek birini hakediyor..
Pardon ben o kismi yanlis anlamisim.Keske en basinda karar verseymissiniz ama olan olmus.Icinize sinmiyorsa da yapacak birsey yok elbette.Evet uzun ama kotu de olabilirdi biliyorum... Daha onceki erkek arkadasim gibi ayni.. Kalp kirmak derken dayanamayip ondan ayrilirsam alisinca ayrilmak zor olur onun icin ondan bahsetmistim.. Yoksa asla gorunusune laf ederek kalbini kirmam neden yapayim..
Cok yazik oldu hos bir cocuktu, sevecendi de. ama vardir bunda da bi hayir diyelimBenim görüştüğüm kişi de iyi biriydi hatta benle görüşmeyi bitirdikten sonra yeni birini buldu kısa sürede mutlu da gözüküyor bu benim için sorun olacak bir durumdu o yüzden devam edemedim topuklu giymeyi çok seviyorum ve yanım da da uzun birini istiyorum o yüzden sonradan pişman da olmadim
Malesef.. haklisiniz.. ama vardir elbet bunda da bi hayir.. hayirli olsa bu sekildr bu his dogmazdi icime diye dusuneyim bari:)Pardon ben o kismi yanlis anlamisim.Keske en basinda karar verseymissiniz ama olan olmus.Icinize sinmiyorsa da yapacak birsey yok elbette.
“sevgilimin boyu kısa” “ilişkimizde boy sorun olur mu” tarzında olsaydı benim de gelmezdi. ilişki yazınca cinsel ilişki sandığım için boy kelimesi oraya uzandı. yani sorun ilişki yazılmasında :)Benim hic aklima oyle sey gelmedi yorumunuz beni cok sasirtti iste akil nereye calisirsa...
Canım aynı durumdayız benim boyum 172 bir buçuk yıllık evliyim yanımda eşim olmayınca topuklu giyiyorum birlikteyken kullanmıyorum bu aramızda hiç sorun olmadı ve ben de bu durumdan hiç rahatsızlık duymadım .çünkü beni çok güzel seviyo kırmamaya dikkat ediyorum gönlü güzel bi adamı ben sırf boyu kısa diye nasıl kırabilirim böyle biseyi nasil kafayı takarım valla buldun da bunuyosun derler . Allah çarpar yaa :) kafaniza böyle şeyleri hiç takmayın insanlar ne der diye düşünmeyin mutluluğunuza bakınSorum cok gereksiz gibi gelebilir ama fikrinizi merak ettim .Iliskide erkegin boyu sizce ne kadar onemli? Benim erkek arkadasim benimle ayni boyda. Hatta belki 1-2 cm kisa . . Disarda bilmiyorum digerlerini goruyorum azicik uzun olsaydi keske diyorum. Cok mu abartiyorum bu durumu. Ilerde alisir miyim..? Yoksa alismam da daha mi cok gozume batar? Ben hic topuklu giyemeyecek miyim...
Bu arada benim boyum 160 kizlar...
Bana karsi harika davraniyor tek sikayetim yok ama ilerde buna dayanamayip kalbini kirmaktan korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?