Iliskide boy sorun mu

Sıkntı yok:) bizde öylyiz yani boylar aynı. Hatta bide saçlarda gidiyo kelleşiyo yavastan ama kimin umrunda..
Dışardan gelen saçma yorumlar oluyo. Güzel kıza yazık oldugibisnden ama ben en yakışıklısna değişmem:)

Kişiden kişiye değişir bu. Sen çok uzun boylu olsan belki takmazdın çünkü kendinen uzun birini bulman zor sonuçta. Ama sen uzun olmadığın için karşıdaki insanın senden kısa değil de kısa boylu oluşunu sorun ediyorsun bence. Haa öyle olup mutlu olan yok mu var. Ama sen baştan sorun ediyorsan ilerde de sorun edersin

Ben istemezdim aynı boyda yada kısa herkesin kendi zevki tabi bu

benim eşim de böyle ama hiç dert etmedim hatta topuklu da giyiyorum eşim asla sorun etmez :))

Boyun hiçbir önemi yok. Eşim benden nerden baksanız 30 cm uzun. Ama merhamet sevgi saygı anlayış olmadıktan sonra neye yarar. Eğer arkadaşınızın kişiliği düzgünse size gerçekten değer veriyorsa fiziksel hiçbir şeyin önemi yok

Ha ha bende sevgilim ile benden kısa diye evlenmemiştim

Son düzenleme:
Valla herkes oyle sanmis bende cok hizli biriyim cinsellik konusunda ama yeminle aklima gelmedi ya

Ne desem bilemedim. Bende gecmiste kendimden 2-3 cm kisa biriyle gorusmustum. Onun yaninda kendimi surekli dev gibi hissedecegimi, beni hic kucagina rahatlikla alamayacagini, topuklu giyemeyecegimi falan dusunup bende kaygilaniyordum. O yuzden sizi anliyorum. Arkadaslarim arasinda kendisiyle ayni boyda veya kendinden kisa olan adamlarla evlenmis olup, cok mutlu olanlar var. ama iste herkesin zevki, beklentisi ayri. Bakin bakalim bu sizin gorustugunuz kisinin huylari boyunun acigini kapatacak kadar guzel mi?

Boy ile huyu kiyaslamanin, boy ugruna iyi huyu heba etmenin yanlis oldugunu soylemenin falan cok bir anlami yok bence. Elbette kimse duzgun bir adami kaybetmek istemez ama isin bir de gorsellik yani var ki maalesef goz ardi edemiyorsunuz.

Esmer erkekleri seven birinin sarisinlar nasil ilgisini cekmiyorsa, boy icin de ayni sey soz konusu. Iciniz isinmiyor bir kere karsinizdaki erkek istediginiz boyda olmayinca. Elde degil yani.

Yani bence bu ilişkiden ne beklendiğine bağlı. Ben ilişkide erkeğin daha baskın olmasından, koruyup kollamasından çok hoşlanıyorum. O yüzden bana kısa erkekler bu konuda güven vermiyor malesef. Evet çok şekilcilik gibi gelebilir ama sonuçta sevgilim bana çekici gelmeli. Fazla kilo falan olsa hadi takmam dönüşü olan bir durum ama boy Ayrıca siz 175 falan olsanız bence aynı boyda olmanızı bu denli takmazdınız ama sizden kısa olmasından ziyade kısa olması üzmüş gibi sizi. Evet karakter çokk önemli ama sana çekici gelmesi de çok önemli. İleride hayatımı birleşireceğim adamı çekici bulmak isterim.

Yorumunuz cok ayip geldi bana... O da insan ve belki sizden ustun ozellikleri de vardir.. O da sizi asagilasa hosunuza gider mi. Lutfen yasamak istemeyecegimiz seyleri baskalarina yasatmayalim.
Benim yorumum bu beğenmeyen konu açmasın hemen duyarcılar gelmiş yanlız değilsin

Dış görünüşe en az karakter kadar önem veririm. Hiç yalan söylemeye gerek yok. Benim için renkli göz Ve uzun boy vazgeçilmezdi. Ama Aynı zamanda ahlaklı ve Çalışkan olmalıydı. Eşimide çok şükür allah kalbime göre verdi. Kısa boylu bir erkekle ben yapamazdım

Gerçekten seviyorsan zaten takilmazsin keşke onlar gibi olsaydı vs demezdin olduğu gibi kabul ederdin . Bende 165im eşim 166 :) önceden sorun yapardm ama keşke söyle olsa böyle olsa filan değil ben biraz kısa olsaydım diye ) şimdi evlendik topuklu bot giyiyorum hatta niye takılayım ki amaan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…