İlişkide Cinsellik

ya şimdi bu yusuf zaten kazmanın tekiydi
seninde bu kazmadan ayrılmayacağın çok belliydi
bide şu layık olma olmama muhabbetleri beni çok bayıyor
kimi hayatında tutuyorsan tamda ona layıksın demektir
biriyle tanışıp ilk zamanlarda onun sana göre olmadığını anlayıp yolları ayırıyorsan evet ona layık değilsindir
daha iyilerini hak ettiğini düşündüğün için sepetlersin
ama bütün zırtoluklarını görüp farkına varıp hala devam ediyorsan tamda o zırtoya layıksın demektir

bu yusuf hangi mağaranın ayısı ise sürekli bi cinsellik pazarlığında ve kadınlardan zerre anlamıyor
bunlar pazarlıkla olmaz yani çıplak uyuyak ama beraber olmayak diye geziyo herif ortada
yusuf seninle cinsellik yaşamak istiyorsa haksız diyemem insan belli bi yaştan sonra tabi ki yaşamak istiyor
tabi bunu abazanca dile getirmemek veya öyle davranmamak çok önemli erkek açısından
bıçak sırtı bi konu ve bu meseleyi ustalıkla yönetebilen halledebilen erkeklere her zaman hayran olmuşumdur

eskiden bi flörtüm vardı bi tık uzaktı mesafe
güya bana inanılmaz ilgi duyuyordu çok etkilenmişti benden
ama adamın kafasındaki ilişki böyle bildiğin ayda 1 kere yanıma gelip kafede buluşup vakit geçirmek şeklindeydi
ne beraber kalma planı ne tatil planı hiçbişi yok yani sıfır
ben en sonunda ayrılırken şey dedim ya , insan kafede buluşmayla nasıl tanır karşısındakini dedim
ben tanırım dedi bende anında kaçtım , muhtemelen cinsel sorunları vardı
yani seven erkek dokunmaz etmez diye bişi yok ben sevdiğim zaman deli gibi arzuluyorum
erkekte de bu durum böyledir
ama bu arzulama sürecini doğru yönetmesi lazım erkeklerin en azından kadını kaçırmadan, itici gözükmeden

Çıplak yatçaklar ama arada yalın kılıç aasdfasdff
Yastik koysunlar araya

Ya ciplak yatip sevismedigin de olur illaki de o adam/kadin ilk kez oyle bir duruma geldigin biri olmaz. Zaten aktif bir cinsel hayatin vardir, yat uyu kıpraşma dersin uyursun. Boyle atesle barut yanyana durmaz. Yok duruyorsa da kuş ötmedigi icindir ahshd

Gerçekten saçmalık durduran ne yani nee

26 yaşındaymışsınız. Evlenmeden Cinsellik yaşamak istemiyor iseniz kimse ile flörtleşmeyeceksiniz. Görücü usulu ile evleneceksiniz. Ya da evlilik düşüncesi olan bir erkekle tanışırsanız arayı çok tutmadan evleneceksiniz. Benim kuzenlerim çok muhafazakar kızlar, imam hatip mezunu filanda var aralarında. En geç 20 yaşında evlendiler.

gerçekten seven değer veren sevdiği kadına kıyamayan
Ben de bunu anlayamıyorum,tek bildiğim seven erkeğin cinsellik konusunu kolay kolay gündeme getirmemesi.
Her erkek arzular ama her erkek sevmez.Sevince karşısındakini kaybetmemek için daha naif düşünür insan bence.Hemen yatağa çıplak girelim demez.
bu düşüncelerinize de katılmıyorum. erkeklerde evlenmeden önce cinsellik yaşadıkları kadını değersizleştirmiyor. Biz eşimle tanıştığımız gün beraber olduk. Sonra o benim yalnız yaşadığım eve yerleşti. 5 ay sonrada evlendik. Bu hayata tarzınızla, karşınızdakinin niyetiyle alakalı.

Bu işler teklifle olmaz ..arada aşk çekim istek varsa kendiliginden bişiler olur zaten..ben seni denedim sen beni denedin gibi laf ebeligi saçmalık..konuyu oraya getirdigine gore seninle gelecek plani yok seni nasil yataga atarim dusuncesinde

Sen bu adamla halâ görüşüyor musun yaaaa
Dedik sana ama burnunun dikine gitmeye devam. Böyle kavga ede ede nikahı görürsün artık

Konuyu bu kadar uzatacağına 'evlendiğim adamla çıplak yatarım tabi neden olmasın' desen her şey kolayca çözülürdü. Neden bunca laf söyleyip kendini yordun ki. Bunu söylesen o kendi kaçardı zaten

Fjfhfhfj çıplak uyumak ha sadece uyumak?
Ne akıllı o öyle
Ayrıca dün bir bugün iki cinsellikten bahsediyosa kaç seni seven emin ol böyle davranmaz

O da aynı şeyi söyledi,böyle demiş olsaydın konu orada kapanmış olurdu dedi.

Off ya doğru insan keşke direkt karşımıza çıksa.

Off ya doğru insan keşke direkt karşımıza çıksa.
Yorumlarınızı okudum da sizin kafanızdaki doğru insan tanımında birini zor bulursunuz. Çok fazla K-drama izliyorsunuz herhalde. Burada da yazılmış, isteğiniz evlilik öncesi cinsellik yaşamamak, doğru düzgün flörtleşmemek olduğundan çok kısa sürede biriyle evlenmeniz lazım ki konu oralara gelmesin. Öyle de doğru insanı zor bulursunuz. Hayalleriniz güzel ama biraz olgun bir bakış yakalamanızı tavsiye ederim.

İlişkide illaki cinsellik mı olması gerekiyor?Kafamdaki insan merhametli,saygılı,değer veren,sevgisini ve ilgisini belli eden,zor zamanlarımda yanımda olan,merak eden,özleyen,bana kıyamayan,emek gösteren,beni kaybetmekten korkan biri.Böyle birini bulmak neden zor?Böyle biri ancak benim ruh eşim olabilir.

Kisilerin iliski anlayisina bagli olarak her iliskide illa cinsellik olmasi gerekmiyor.

Ama belli bir yaşa gelmis insanlar da liseli gibi takilmak yerine sureci hizli ilerletip bir an once evlenmek istiyor dogal olarak.

Kisilerin iliski anlayisina bagli olarak her iliskide illa cinsellik olmasi gerekmiyor.

Ama belli bir yaşa gelmis insanlar da liseli gibi takilmak yerine sureci hizli ilerletip bir an once evlenmek istiyor dogal olarak.
+1
30+ yaşta kafede kahve içerek ilişki yaşamıyor insanlar. Ya hızlıca evleniyorlar ya da ilişkide cinsellik oluyor.
O yaşta liseli gibi 1-2 yıl avm gezmez insanlar.

İlişkide evet illa cinsellik olmalı ama evlenmeden önce ama sonra. Siz kafanızda erkek cinsellik istiyorsa sevmiyordur, kıyamayan erkek cinsellik istemez diye kodlamışsınız. Bu sağlıklı bir yaklaşım değil. Kendi ilişkimizi güzellemekle suçlanmayacaksak eğer benim karşımda saygılı, bana değer veren, el üstünde tutan, merhametli (şu an rahatsızım işten bana nane limon yapmaya geldi mesela), her şekilde sevgisini belli eden bir adam var. Bu adamla tanışma dönemimde ben temas sorunu olan bir insan olduğum için bunu belirttim ve bana saygıyla yaklaştı. Ben yaklaştıkça, ben izin verdikçe yaklaştı. Öyle 3. buluşmada öpüşür müyüz pazarlığı olmadan. Şu an da gayet sevişiyoruz. Bu bana gösterdiği sevgiden hiçbir şey götürmediği gibi seviştikçe daha güçlendiğini hissediyorum.
Evlenmeden önce sevişmek istemezsiniz ama sağlıklı bir insan olarak iki taraf da cinsel çekim hisseder ve bunu belli eder. Ve yine ama diyorum bunu öyle şu buluşmada öpüşürüz, çıplak uyuyalım diye belli etmez bir şekilde dokunuşundan, bakışından, sabırsızlığından, sarılmasından anlarsınız. Siz sadece bakışarak böyle şeyleri hissetmek istiyorsanız büyük hayal kırıklığına uğrarsınız. Sizin yaşınıza uygun karşınıza çıkacak erkekler en fazla 3 ay bakışır, evlendiniz evlendiniz o süreçte yoksa hem sizde hem karşınızda cinsel açıdan sağlıksız bir dönem bekler sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…