- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Çıplak yatçaklar ama arada yalın kılıç aasdfasdffSurtunmenin dereceleri var ya, pantolonla surtunme, donla surtunme, ciplak surtunme diye. Bu da onun gibi herhalde
Yastik koysunlar arayaÇıplak yatçaklar ama arada yalın kılıç aasdfasdff
Gerçekten saçmalık durduran ne yani neeYastik koysunlar araya
Ya ciplak yatip sevismedigin de olur illaki de o adam/kadin ilk kez oyle bir duruma geldigin biri olmaz. Zaten aktif bir cinsel hayatin vardir, yat uyu kıpraşma dersin uyursun. Boyle atesle barut yanyana durmaz. Yok duruyorsa da kuş ötmedigi icindir ahshd
gerçekten seven değer veren sevdiği kadına kıyamayan
Ben de bunu anlayamıyorum,tek bildiğim seven erkeğin cinsellik konusunu kolay kolay gündeme getirmemesi.
bu düşüncelerinize de katılmıyorum. erkeklerde evlenmeden önce cinsellik yaşadıkları kadını değersizleştirmiyor. Biz eşimle tanıştığımız gün beraber olduk. Sonra o benim yalnız yaşadığım eve yerleşti. 5 ay sonrada evlendik. Bu hayata tarzınızla, karşınızdakinin niyetiyle alakalı.Her erkek arzular ama her erkek sevmez.Sevince karşısındakini kaybetmemek için daha naif düşünür insan bence.Hemen yatağa çıplak girelim demez.
Sen bu adamla halâ görüşüyor musun yaaaaMerhaba, umarım iyisinizdir.Benim 4 aydır bir sevgilim var.Başlangıçta iyi,efendi olarak tanıdığım biriydi.Bugün bana benimle çıplak uyumak istediğini söyledi,bende özellikle sordum külot ve sütyen olmadan mı diye.O da birbirimizi daha iyi hissedebilmek için çıplak uyumak istediğini söyledi.Daha önce öpüşmek istediği için tartışmıştık,bugün bunu teklif etmesi çok sinirimi bozdu ve ayrıldım.O da beni denemek için olur gibi yaptın,bana net ol tarzı bir şey yazıp benim numaramı sildi.Daha 4 ayda hemen konunun cinselliğe gelmesi benim için doğru kişi olmadığını düşünmeme neden oldu.Birlikte çıplak uyuyorsak birlikte de oluruz dedim,o ise evlenmeden birlikte olmayız dedi.Hiç inandırıcı gelmedi sözleri.Onun benim için doğru kişi olmadığını düşünüyorum.Sizce kim haklı ?Son konuşmamız bu şekilde oldu.
Bana göre 4 ay gayet normal bir süre de adamın konuşmaları çok boş yani kaç yaşında bu adamKesinlikle öyle,4 ayda hemen cinsellik konusunu açması şok etti beni.
30 yaşına girecek.Bana göre 4 ay gayet normal bir süre de adamın konuşmaları çok boş yani kaç yaşında bu adam
O da aynı şeyi söyledi,böyle demiş olsaydın konu orada kapanmış olurdu dedi.Sen bu adamla halâ görüşüyor musun yaaaa
Dedik sana ama burnunun dikine gitmeye devam. Böyle kavga ede ede nikahı görürsün artık
Konuyu bu kadar uzatacağına 'evlendiğim adamla çıplak yatarım tabi neden olmasın' desen her şey kolayca çözülürdü. Neden bunca laf söyleyip kendini yordun ki. Bunu söylesen o kendi kaçardı zaten
Off ya doğru insan keşke direkt karşımıza çıksa.Ay konu sahibi saflıkla inanmaya hazır gibi adama zaten. Seven insan arzular demeyin. Sonrasında yazılan amaları okumadan ay Yusuf beni seviyormuş da o yüzden cıbıl uyumak istiyormuş der, adamın ilk manipüleli mesajında geri döner
Yorumlarınızı okudum da sizin kafanızdaki doğru insan tanımında birini zor bulursunuz. Çok fazla K-drama izliyorsunuz herhalde. Burada da yazılmış, isteğiniz evlilik öncesi cinsellik yaşamamak, doğru düzgün flörtleşmemek olduğundan çok kısa sürede biriyle evlenmeniz lazım ki konu oralara gelmesin. Öyle de doğru insanı zor bulursunuz. Hayalleriniz güzel ama biraz olgun bir bakış yakalamanızı tavsiye ederim.Off ya doğru insan keşke direkt karşımıza çıksa.
Maalesef adama bağlanmışsınız ve ayrılmanız için kafada bitirmek gerek30 yaşına girecek.
İlişkide illaki cinsellik mı olması gerekiyor?Kafamdaki insan merhametli,saygılı,değer veren,sevgisini ve ilgisini belli eden,zor zamanlarımda yanımda olan,merak eden,özleyen,bana kıyamayan,emek gösteren,beni kaybetmekten korkan biri.Böyle birini bulmak neden zor?Böyle biri ancak benim ruh eşim olabilir.Yorumlarınızı okudum da sizin kafanızdaki doğru insan tanımında birini zor bulursunuz. Çok fazla K-drama izliyorsunuz herhalde. Burada da yazılmış, isteğiniz evlilik öncesi cinsellik yaşamamak, doğru düzgün flörtleşmemek olduğundan çok kısa sürede biriyle evlenmeniz lazım ki konu oralara gelmesin. Öyle de doğru insanı zor bulursunuz. Hayalleriniz güzel ama biraz olgun bir bakış yakalamanızı tavsiye ederim.
Maalesef bağlanma kısmı doğru.Maalesef adama bağlanmışsınız ve ayrılmanız için kafada bitirmek gerek
Kisilerin iliski anlayisina bagli olarak her iliskide illa cinsellik olmasi gerekmiyor.İlişkide illaki cinsellik mı olması gerekiyor?Kafamdaki insan merhametli,saygılı,değer veren,sevgisini ve ilgisini belli eden,zor zamanlarımda yanımda olan,merak eden,özleyen,bana kıyamayan,emek gösteren,beni kaybetmekten korkan biri.Böyle birini bulmak neden zor?Böyle biri ancak benim ruh eşim olabilir.
+1Kisilerin iliski anlayisina bagli olarak her iliskide illa cinsellik olmasi gerekmiyor.
Ama belli bir yaşa gelmis insanlar da liseli gibi takilmak yerine sureci hizli ilerletip bir an once evlenmek istiyor dogal olarak.
İlişkide evet illa cinsellik olmalı ama evlenmeden önce ama sonra. Siz kafanızda erkek cinsellik istiyorsa sevmiyordur, kıyamayan erkek cinsellik istemez diye kodlamışsınız. Bu sağlıklı bir yaklaşım değil. Kendi ilişkimizi güzellemekle suçlanmayacaksak eğer benim karşımda saygılı, bana değer veren, el üstünde tutan, merhametli (şu an rahatsızım işten bana nane limon yapmaya geldi mesela), her şekilde sevgisini belli eden bir adam var. Bu adamla tanışma dönemimde ben temas sorunu olan bir insan olduğum için bunu belirttim ve bana saygıyla yaklaştı. Ben yaklaştıkça, ben izin verdikçe yaklaştı. Öyle 3. buluşmada öpüşür müyüz pazarlığı olmadan. Şu an da gayet sevişiyoruz. Bu bana gösterdiği sevgiden hiçbir şey götürmediği gibi seviştikçe daha güçlendiğini hissediyorum.İlişkide illaki cinsellik mı olması gerekiyor?Kafamdaki insan merhametli,saygılı,değer veren,sevgisini ve ilgisini belli eden,zor zamanlarımda yanımda olan,merak eden,özleyen,bana kıyamayan,emek gösteren,beni kaybetmekten korkan biri.Böyle birini bulmak neden zor?Böyle biri ancak benim ruh eşim olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?