İlişkide Cinsellik

Bahse konu adam öküz, Abaza Abaza yazmış ona tamam da, hala seksi “kıyamaz” diyerek kıyılan bir eylem olarak nitelemesek keşke.
Neden birini cinsel olarak arzulamak seks yapmak istemek “kıymak” olsun.
Kocamla ikinci hafta seks yaptık, üçüncü yılın sonunda evlendik. Demek güzel “kıyıyorum biraz da yasal kıyayım” dedi bu mantıkla

Kıyamamak sözünü o anlamda kullanmadım.Tartıştığımızda gönlümü alsın,sarılarak uyuyalım,beni anlasın istiyorum.

Aylar yıllar boyunca hiç bir cinsel eylem olmadan escobarın hayalindeki gibi bakışarak sevişen, kıyamayan merhametli adam evlendikten sonra da kıyamayıp sevişmeyecektir muhtemelen. Sonra escobardan evlilik sonrası konular gelecek “kocamın cinsel isteksizliği”, “kocamın sertleşme sorunu”, “siz ne sıklıkta sevişiyorsunuz”, “ben çirkin miyim?”…

Evet olabilir. Böyle istiyorsan böylesini aramaya devam edebilirsin. Senin bedenin, senin duyguların, senin kararın…

Konu sahibi adamdan yeterince hoşlanmamış işte.işin aslı bu.yapmak içinden gelmiyor işte yeterince.bence konu sahibi daha şevkle görüşeceği bir erkek bulmalı.anlatiş tarzindan belli.

Konu sahibi adamdan yeterince hoşlanmamış işte.işin aslı bu.yapmak içinden gelmiyor işte yeterince.bence konu sahibi daha şevkle görüşeceği bir erkek bulmalı.anlatiş tarzindan belli.
Yok yahu adam öl dese ölecekti. Tabuları var sadece. Sevişmek istemiyor. Bu adam özelinde değil kimseyle sevişmek istemiyor.

Iliskiye girmek istiyorum diyeni anlarım hayat görüsü evlilik dısi iliskiye uygun diye.Ciplak uyuyalim diyeni anlayamam ne yapacan yani uyurken böbregimi mi calacan dalak mı alacan uygunsuz fotografımi mı cekecek ne yapacak ne bileyim amaç ne güvenemez insan.Bence ayrılmakla iyi yapmıssınız

Kore dizisi mi izliyorsun? sevişmemek istemene bi şey diyemem. 4 ay kimisi için kısa bi zaman, kimisi için de uzun bi zaman. Yani herkes farklı. Ama kafanda idealize ettiğin şey cinsellik barındırmadan bi ilişki ise bence çok sağlıksız.

Bu dediklerini arkadaşınla da yaparsın. Sevgiliyi, eşi ondan ayıran şey aradaki cinselliktir. Tabii ki kimse git seviş demiyor. Ama kendin gibi düşünen birisini istiyorsan, evlenmeden hiç cinsellik muhabbeti yapmasın hatta mevzusunu bile yapmasın diyorsan ince eleyip sık dokuyacaksın.

Ya bir de ciplak uyumak da oyle onceden planlayıp uzerinde anlasilacak bir sey degil ki.

Ortam uygundur, olaylar oyle gelisir, hadi oyle bir atmosferde sevisilmeyecegine inanmasam bile ciplak uyuma eylemi gerceklesir neyse de boyle haftalar onceden outlookta toplantı daveti gönderir gibi yapmak da, ne bileyim

Tam aradığım yorum on numara beş yıldız
Çıplak uyumak istiyorum ne ya ergen gibi cinsellik ani gelişir yükselirsin olur hesabı kitabı yapılmaz yani ne saçma şeyler

Ben böyle seks dilenen adamlarla sevişilmesi taraftarı değilim.
Kimine göre cinsellik olmadan ilişki olmayabilir ama konu bu değil. Konu sahibinin sınırları zaten çok net. Evlenmeden cinsellik istemiyor bunu da belirtmiş. İnatla çocuk kandırır gibi çıplak uyuyalım ama sevişmeyelim diyen erkek net haksızdır. Konu sahibinin evlenmeden cinsellik istememesi kendi tercihi ve bence tartışmaya açık bir konu değil.
Bende ilişkide saldıray abi gibi seks seks seks baskısından hoşlanmıyorum. Hele pazarlık yapar gibi whatsapptan bunu konuşan kişiye saygı bile duyamam.

Tam aradığım yorum on numara beş yıldız
Çıplak uyumak istiyorum ne ya ergen gibi cinsellik ani gelişir yükselirsin olur hesabı kitabı yapılmaz yani ne saçma şeyler
Çırılçıplak uyuyup da penisi kalkmayacak sağlıklı erkek yoktur. Kalkık penisle de uyunmaz zaten. Öyle bir ortamda kızcağızın da morali bozulacak baskıdan, içim daraldı.

Valla ben de buna takıldım. Bu işler randevuyla mı oluyor? libido baştan bitti zaten

Kadını değersizleştirmez tabii ki ama değer veren bir erkek de konuyu zırt pırt cinselliğe çekmez. Bu tarz durumlarda hassas yaklaşır. Ben aşık olduğu kadınla wp üzerinden cinsel pazarlığa giren bir erkek görmedim. Hatta aşık olunca ilk aylar bulutların üzerinde oluyorlar. Daha ilk günlerden seks seks diye gezenlerle muhabbeti fazla uzatmamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…