- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.217
- 698
- Konu Sahibi 777mutluluk
Denedim demiş ama erkekler dümdüz varlıklar yani. Denemekten falan anlamazlarSen çok haklısın, Ama o da sürekli "deneme "adı altında istiyorum gibi davranmış.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denedim demiş ama erkekler dümdüz varlıklar yani. Denemekten falan anlamazlarSen çok haklısın, Ama o da sürekli "deneme "adı altında istiyorum gibi davranmış.
Valla kusura bakma hep böyle karakter karakter diye ortada gezenler nedense vizyonsuzlarla birlikte oluyorlar. Karakter ile paranın hiçbir alakası yok. Aksine eğitimli kendini geliştirmiş okumuş kendi parasını kazanmak için çabalayan insanlar daha karakterli. Sırtını maddi olarak ana babasına dayayanlar degil. Kendinden aşağı biriyle olmanı önermem. Davul bile dengi dengine.Ben mesleğini önemsememiştim,önemli olan benim için karakteriydi.Seven erkeğin hemen hop diye cinselliği bu kadar çabuk dile getireceğini düşünmüyorum, karşısındakini kaybetmekten korkar bunu dile getirince.Karşımda seven değil arzulayan erkek var.
E yani adamın pipi zaten hazirolda bu da yok sutyen külot adam havaya girmek için he he demişDenedim demiş ama erkekler dümdüz varlıklar yani. Denemekten falan anlamazlar![]()
Kız diye hitap etmisNerde demis kiz?
Önce o üstümüzde sadece pike olacak şekilde uyuyalım dedi,ben de ardından sütyen ve külot olmadan mı diye sordum.Sonrada öyle tenimizi daha iyi hissederiz dedi.Bende öyle çıplak uyumuş oluyoruz,çıplak uyuyorsak cinsellik nasıl olmayacak dedim.O da evlenmeden cinsellik olmaz diyince ben de çıplak uyuyup nasıl birlikte olmayacağız ki dedim.Ben isterim,sen de istersin dedim.Sonra da zaten benim onu denemek için olurmuş gibi söylediğimi anladı,tartıştık ve bitti.Seven erkek kaybetme korkusundan cinsellik istese bile kolayca dile getiremez, karşısındakini kaybetmekten korkar.Eee sen de deneme adı altında istiyormuş gibi yapmışsın hangi erkek hayır diyecek nabza göre serbetini vermiş tamam cinsellik olmasın ama sarilalim demiş. Sadece çocuğa yukleniyorsun da sen de delirtmissin.
Bu yorumunuza güldüm yaE yani adamın pipi zaten hazirolda bu da yok sutyen külot adam havaya girmek için he he demiş![]()
Evet ya,şu an kendini haklı gördüğü için en son adamsan sana yazmam dedi.Olurmuş gibi yaptığım için kendini haklı görüyor.Ay çok güldüm kusura bakma.Bu adamla olmaz gülüm niye olduğunu söyleyeyim. Cinsellik istediği için değil istediği ilişki dinamiğini söylemeyip böyle sinsi sinsi ilerlediği için. Kız diyerek konuşması da cabası. Şuan seni manipüle ediyor sakın düşme. Yol ver gitsin. Davarrroo
tam bir seviyesiz erkek modeli. cinsellik icin seni kullanamayacagini anlayinca nasil da manipule etmeye calisiyor ve cirkinlesiyor. tam bir b..k beyinli. tutmayin soyle adamlari hayatinizda. neymis ciplak uyucakmis ama birlikte olmayacakmis g..tumle guldumMerhaba, umarım iyisinizdir.Benim 4 aydır bir sevgilim var.Başlangıçta iyi,efendi olarak tanıdığım biriydi.Bugün bana benimle çıplak uyumak istediğini söyledi,bende özellikle sordum külot ve sütyen olmadan mı diye.O da birbirimizi daha iyi hissedebilmek için çıplak uyumak istediğini söyledi.Daha önce öpüşmek istediği için tartışmıştık,bugün bunu teklif etmesi çok sinirimi bozdu ve ayrıldım.O da beni denemek için olur gibi yaptın,bana net ol tarzı bir şey yazıp benim numaramı sildi.Daha 4 ayda hemen konunun cinselliğe gelmesi benim için doğru kişi olmadığını düşünmeme neden oldu.Birlikte çıplak uyuyorsak birlikte de oluruz dedim,o ise evlenmeden birlikte olmayız dedi.Hiç inandırıcı gelmedi sözleri.Onun benim için doğru kişi olmadığını düşünüyorum.Sizce kim haklı ?Son konuşmamız bu şekilde oldu.
Önceki konunuzu okudum, hâlâ birlikte olmanıza şaşırdım baya kararlıydınız halbûki bitirmeyeMerhaba, umarım iyisinizdir.Benim 4 aydır bir sevgilim var.Başlangıçta iyi,efendi olarak tanıdığım biriydi.Bugün bana benimle çıplak uyumak istediğini söyledi,bende özellikle sordum külot ve sütyen olmadan mı diye.O da birbirimizi daha iyi hissedebilmek için çıplak uyumak istediğini söyledi.Daha önce öpüşmek istediği için tartışmıştık,bugün bunu teklif etmesi çok sinirimi bozdu ve ayrıldım.O da beni denemek için olur gibi yaptın,bana net ol tarzı bir şey yazıp benim numaramı sildi.Daha 4 ayda hemen konunun cinselliğe gelmesi benim için doğru kişi olmadığını düşünmeme neden oldu.Birlikte çıplak uyuyorsak birlikte de oluruz dedim,o ise evlenmeden birlikte olmayız dedi.Hiç inandırıcı gelmedi sözleri.Onun benim için doğru kişi olmadığını düşünüyorum.Sizce kim haklı ?Son konuşmamız bu şekilde oldu
Ee herşeyi yapmışsın ereksiyon olması için niye korksun istiyormuscasina yaklasmissin , adımı sen atmışsın adam da olayın büyüsüne kapılmış. Tamamen haklı değilsin yani.Önce o üstümüzde sadece pike olacak şekilde uyuyalım dedi,ben de ardından sütyen ve külot olmadan mı diye sordum.Sonrada öyle tenimizi daha iyi hissederiz dedi.Bende öyle çıplak uyumuş oluyoruz,çıplak uyuyorsak cinsellik nasıl olmayacak dedim.O da evlenmeden cinsellik olmaz diyince ben de çıplak uyuyup nasıl birlikte olmayacağız ki dedim.Ben isterim,sen de istersin dedim.Sonra da zaten benim onu denemek için olurmuş gibi söylediğimi anladı,tartıştık ve bitti.Seven erkek kaybetme korkusundan cinsellik istese bile kolayca dile getiremez, karşısındakini kaybetmekten korkar.
Ben de bunu anlayamıyorum,tek bildiğim seven erkeğin cinsellik konusunu kolay kolay gündeme getirmemesi.Genelde bu tarz konular farklı yorumlar gelirdi, yorumlara biraz şaşırdım. Adamın sadece uyuyalım ama gerisi evlenince olur demesi zaten saçmalık ama öpüşmek istemesi de normal değil mi? Erkeğin sadece cinsellik için mi yoksa sevdiği için mi birlikte olduğunu nasıl anlayacağız biz? Kafamda deli sorular![]()
Şu an acayip kahkaha attım yaPerihan teyzeler ne alaka
Yani kulot ve sutyen diye baslayan bir konusma perihan teyzelere selam soyle olarak bitmis trajikomik![]()
Bu da ayrı saçma bir düşünceBen de bunu anlayamıyorum,tek bildiğim seven erkeğin cinsellik konusunu kolay kolay gündeme getirmemesi.
El ele tutuşmak,sarılmak,öpmek isteyebilirsin ama çıplak uyumayı istemek farklı bir boyut ya.Biriniz yesilcam tadinda, oteki kobra Kazim gibi takmış sireni hormonlar başina vurmuş. Bu iliski mümkün degil.
Yok öyle bir dünya. Seven insan sevişmek ister. Herkes için geçerli bu, önce cinsel çekim duyacaksın ki bir şeyler başlasın. İnançlar, tabular engel olur sevişmene ama istemek ayrı bir olay. Kaybetmek falan saçma o yüzden. Sevişmek istedi diye kaybedecekse kaybetsin zaten, olmamış demektir o ilişki.Önce o üstümüzde sadece pike olacak şekilde uyuyalım dedi,ben de ardından sütyen ve külot olmadan mı diye sordum.Sonrada öyle tenimizi daha iyi hissederiz dedi.Bende öyle çıplak uyumuş oluyoruz,çıplak uyuyorsak cinsellik nasıl olmayacak dedim.O da evlenmeden cinsellik olmaz diyince ben de çıplak uyuyup nasıl birlikte olmayacağız ki dedim.Ben isterim,sen de istersin dedim.Sonra da zaten benim onu denemek için olurmuş gibi söylediğimi anladı,tartıştık ve bitti.Seven erkek kaybetme korkusundan cinsellik istese bile kolayca dile getiremez, karşısındakini kaybetmekten korkar.
Her erkek arzular ama her erkek sevmez.Sevince karşısındakini kaybetmemek için daha naif düşünür insan bence.Hemen yatağa çıplak girelim demez.Bu da ayrı saçma bir düşünce
Seven erkek şeyini kesip gömmez ki. Tam tersi insan sevdikçe karşısındakini arzular, sevdikçe daha bir bütün olmak ister, sevdikçe şevke gelir yani