canım canlı örnek var önünde annenle baban.
ama tabiki karşındaki kişinin nasıl biri olduğu çok önemli.
yani bazı kadınlar olgun erkek sever vede üstlerine daha çok titrer erkek.
çünkü artık yaşayacağını yaşamıştır ve elindekini kaybetmek istemez.
yani karşındaki insanın kişiliği çok önemli. iyi gözlemlemelisin karşındakini ona görede kararını vermelisin.
aslında tam olarak doğru bi tespit yapmışsın, üzerime titremesi belki de önceden incinmiş kalbime iyi geliyo, ama bir yandan da bunu vıcık vıcık bunaltıcı bir şekilde yapmaması bana huzur veriyo ve ona hayran kalıyorum. fakat aramızda birşey olursa büyük ihtimal o duruma benden daha ciddi bakıcaktır, yani evlilik niyetiyle, ben bunları düşünmek için biraz küçüğüm sanki, gerçi 21 yaşında çocuklu anneler de vardır ama bilmiyorum ben hala çocuk gibi hissediyorum
kendinide en iyi sen tanıyorsun.
bunun duygusal bir boşluk olmadığından emin ol çünkü 3 sene gibi bir süre zarfından sonra ilgiyi sevmen normal.
eğer gerçekten seni seviyorsa bekleyecektir.
canım merhaba...
benim durumum da seninkine yakın, bizim 8-9 aylık bir ilişkimiz var ve aramızda 7 yaş var. bahsettiğin şey tamamen kişilerin karakterleriyle ilgili. sen olgunsan, o da birazcık cıvıl cıvılsa, sorun çıkacağını sanmıyorum. evlilik meselesi de var tabii. o yaş itibariyle evliliğe yakın durabilir; ama bence senin için erken. yine de ilişki sürecinde bu da oturur aranızda diye düşünüyorum. akışına bırak bence.
canım canlı örnek var önünde annenle baban.
ama tabiki karşındaki kişinin nasıl biri olduğu çok önemli.
yani bazı kadınlar olgun erkek sever vede üstlerine daha çok titrer erkek.
çünkü artık yaşayacağını yaşamıştır ve elindekini kaybetmek istemez.
yani karşındaki insanın kişiliği çok önemli. iyi gözlemlemelisin karşındakini ona görede kararını vermelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?