ilişkide hazmediğim tek şey:tokat :((

reyhanunlu

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2012
13
0
16
Zonguldak
mrb arkadaşlar bu siteyi bugün keşfettim kafamdaki soru işaretlerinide sizinle paylaşmak istedim sizce bi erkeğin tartışma sonucu kız arkadaşına tokat atması ne derece kabul edilebilir birşeyidir?

Arkadaşken tokat atan evlenince tekme tokat girişir.
Şiddetin azı çoğu derecesi olmaz.
Ne duymak istedin merak ettim.

Kabul etme canım, bugün bi tokatla baslar yarın durduramazsın, ben bi kere affettim devamıda geldi cok kez cogu kez devam etti.. affetme.

hiç hazmedilir bir tarafı yoktur, erkek ve kadın haklar anlamında eşittir siz nasıl her tartışmada sevgilinize tokat atmıyorsanız, onunda atma hakkı yoktur, bir kere yapan herzaman yapar.

hiç hazmedilir bir tarafı yoktur, erkek ve kadın haklar anlamında eşittir siz nasıl her tartışmada sevgilinize tokat atmıyorsanız, onunda atma hakkı yoktur, bir kere yapan herzaman yapar.

bende böyle düşünüyorum oyusdende daha fazla sürdüremedim ve 15gün önce bitirdik ilişkimizi ama o hala bişeylerin bitmediğini göstermek için elinden geleni yapıyor 1yıllık bi ilişkimiz vardı ve şubatta nişanlanıcaktık onunla ilgili geleceğe dönük okadar güzel hayallerim vardı ki şuan gelecek kocaman bi karanlık benim kalmak mı yoksa arkamı dönüp gitmek mi daha doğru uan bilemiyorum :(

Bırak tokati hakaretin bile bir ilişkiyi bitirmesi gerektiğini yaşayarak öğrendim maalesef. Sinirle yapılmış küçük hata diye bakma olaya. Karşındaki seni fiziksel ya da psikolojik yönden incitiyorsa, birşeyler yanlış gidiyor demektir.

Bırak tokati hakaretin bile bir ilişkiyi bitirmesi gerektiğini yaşayarak öğrendim maalesef. Sinirle yapılmış küçük hata diye bakma olaya. Karşındaki seni fiziksel ya da psikolojik yönden incitiyorsa, birşeyler yanlış gidiyor demektir.

kesinlikle küçük bi hata olarak bakmıyorum ama sanki bndede suç vardı sonuçta erkekler sinirlendiklerinde gözleri hiçbirşey görmez oluyor belki ben tartışmayı bu kadar büyütmeseydim sonucu bu kadar ağır olmayacaktı bilemiyorum yani...

canım tartışmanın içeriği neydi anlatır mısın. bi de küfür hakaret varmıydı ilşkinzde?

bu hafta bdv de bir tokat fırtınasıdır gidiyor ?:19:

şimdi tokat atan yarın öbür gün boyut değiştirir tekme tokat ..:31:

hazmedilir mi ASLA..

yapman gereken sey ; kapıyı acıp popo ya tam doksandan ayak numaranın izini bırakmak.:51:

canım tartışmanın içeriği neydi anlatır mısın. bi de küfür hakaret varmıydı ilşkinzde?

tartışma onun geçmişini didiklememden çıktı ve bu onu baya bi rahatsız etti bnde konuyu kapatmak yerine üstüne gittim o da bu olaylar senden önceydi seni tanımadan 3yıl önceydi seni ilgilendirmez dedi bnde eet olaylar ilglendirmez ama bana geçmişinle ilgli yalan söylemiş olman ilglendirir dedim ve o anda yanağımda bi sıcaklık hissettim işte..
küfür yada hakaret yoktu hiç olmadıda zaten nasıl bu duruma gelebilio insanlar çok garip..
Evliliğe olan inancımda yıkıldı zaten hele de şu sitede evli bayanların yaşadıklarını görünce daha da gözüm korktu evlenip 1ay sonra ayrılmatansa bi ömür bekar kalmak daha mantıklı bence

bu hafta bdv de bir tokat fırtınasıdır gidiyor ?:19:

şimdi tokat atan yarın öbür gün boyut değiştirir tekme tokat ..:31:

hazmedilir mi ASLA..

yapman gereken sey ; kapıyı acıp popo ya tam doksandan ayak numaranın izini bırakmak.:51:

:) biraz geç olsada bnde öyle yaptım zaten ama nedense içimde cılız da olsa bi ses bi şansı daha vermen gerekiodu yazık ettin ikinizede diodu oyusden sizlerinde fikrini almak istedim sadece..

Eğer cidden haksız yere yediysem affedemem sanırım.
Ben de sevgilimden bir kere tokat yedim ama tartışıyorduk ki tartışmada ben haksızdım,bana mesaj atan bir erkeği kız ismiyle kaydetmiştim telefonuma,çocukla aramda hiç bir şey yok olamazda ama sınıf arkadaşımdı derslerle ilgili sorular soruyordu,bana mesaj atma diyemezdim her gün aynı sınıftayız.Neyse gece bu çocuk yine bir dersle ilgili mesaj atmıştı sevgilim de şüphelenip çocuğu aradı.Ben de sonra tartışmaya başlayıp ona bir tokat atmıştım o da bana aynı şekilde geri iade etmişti.

Tabi sonra bir de sen bana tokat attın diye tartışma çıkardım,baya özür dileyip yalvarınca affettim.Affettiğime de pişman olmadım.Çünkü o olaydan sonra gerçekten dersini aldı ne kadar sinirlendirsem de böyle bir davranışta tekrar bulunmadı.Ama 2. kez tekrarlarsa mantığımı dinleyip ayrılırım.Ben şiddetli bir aile ortamında büyüdüm çünkü, o zamanlar yaşadıklarımın etkisi bile geçmedi henüz,bir de hayatıma bu şekilde bir insan alamam.Sevgilim de bu durumu biliyor artık, eğer gerçekten benim tanıdığım gibi bir insansa bir daha ilişkimize şiddet sokmaz.

Nişanlımla 4 yıldır beraberiz
Öyle zor günler geçirdik ki
İnanılmaz ağır şeyler yaşadık
Damarına bastığım zamanlar oldu
Çünkü canım çok yanmıştı
O benim damarıma basmakla başlatmıştı
Yaptıklarıma, söylediklerime rağmen
Asla bir gün elini kaldırmadı bile
Bunu yapsa kabullenemeyeceğimi bilir
Her ne olursa olsun sanırım o noktaya getirmeden susmayı bildiğim zamanlar da oldu..
Kim olduğu, sebebi hiç önemli değil bence
Erkek fiziksel olarak kadından üstün ve güçlüdür genelde
Böyle bir durumda karşısındaki kendinden zayıf birisiyse
"VURMAK" affedilir bir tarafı olabilen bişey değildir
Bunu yapan kişi daha acizdir, böyle örtbas etmeye çalışır bişeyleri

erkek arkadaşım bana sesini yükseltse(ki pek yaptığı bir şey değil) bile bi garip oluyorum,bunun sonu nereye gider diye düşünceler beynimden hızla akıyor.
Belki de ben çok hassasım bilmiyorum ama ,
Tokat? kabul edilemez.

bende böyle düşünüyorum oyusdende daha fazla sürdüremedim ve 15gün önce bitirdik ilişkimizi ama o hala bişeylerin bitmediğini göstermek için elinden geleni yapıyor 1yıllık bi ilişkimiz vardı ve şubatta nişanlanıcaktık onunla ilgili geleceğe dönük okadar güzel hayallerim vardı ki şuan gelecek kocaman bi karanlık benim kalmak mı yoksa arkamı dönüp gitmek mi daha doğru uan bilemiyorum :(

Bu tokat sana gelecekte evlenene kadar dahaa çoook tokatlar hatta tokat manyağı olacağın günlerin ilkn habercisi siftaah yapılmış birkere bu nasıl biliyormusun bir erkek partnerini aldattığı zaman bir kere aldattım nasılsa birşde bir binide bir der sonra evlenince yapmam der sonra evlenince iyice azıtır alışkanlık olur.

Biz kadınlar mal değiliz güçlü olanın güçsüz bir varlığa vurması erkeklik değil acizliktir sende onun karşısına ondan daha güçlü birini getir ve bir tokat attır bakalım hayal et en azından senin için cız eder dimi ama onun etmiyor acizlik yaptığı çünkü.

Hiç güzel hayaller kurma canım kendinede saygını yitirme senin karşında sana bu kadar boş nedenlerden dolayı elini kaldıran değil,
karşında diz çöküp ellerini öpecek adam için hayaller kur kadınlar çiçektir ancak bunlara layktır.

tartışma onun geçmişini didiklememden çıktı ve bu onu baya bi rahatsız etti bnde konuyu kapatmak yerine üstüne gittim o da bu olaylar senden önceydi seni tanımadan 3yıl önceydi seni ilgilendirmez dedi bnde eet olaylar ilglendirmez ama bana geçmişinle ilgli yalan söylemiş olman ilglendirir dedim ve o anda yanağımda bi sıcaklık hissettim işte..
küfür yada hakaret yoktu hiç olmadıda zaten nasıl bu duruma gelebilio insanlar çok garip..
Evliliğe olan inancımda yıkıldı zaten hele de şu sitede evli bayanların yaşadıklarını görünce daha da gözüm korktu evlenip 1ay sonra ayrılmatansa bi ömür bekar kalmak daha mantıklı bence
hem sana yalan söylüyor hemde tokat atıyor.bende arkadaşlara katılıyorum bugün tokat atar evlendiginde pencereden atmaya kalkar o zamanda ne dicek k.bkma bianlık sinirle yaptım mı? eger seni gerçekten seviyorsa o kırılası eline hakiim olucak nedemek ya tokat bırak tokatı küfür bile yesen o ilişkiyi gözden geçireceksin.yorumların hepsini okuyamadım ama bitirmişsin sanırım iyi etmişsin.bi ilişkide hazmedilemicek 2 şey dayak ve aldatmaktır. telafisi olmamalı olursa bitecek taraf sen olursun unutma.

hem sana yalan söylüyor hemde tokat atıyor.bende arkadaşlara katılıyorum bugün tokat atar evlendiginde pencereden atmaya kalkar o zamanda ne dicek k.bkma bianlık sinirle yaptım mı? eger seni gerçekten seviyorsa o kırılası eline hakiim olucak nedemek ya tokat bırak tokatı küfür bile yesen o ilişkiyi gözden geçireceksin.yorumların hepsini okuyamadım ama bitirmişsin sanırım iyi etmişsin.bi ilişkide hazmedilemicek 2 şey dayak ve aldatmaktır. telafisi olmamalı olursa bitecek taraf sen olursun unutma.

eet canım bitirdim zor oldu,zor oluo, zorda olucak.... ama devamlı olarak acaba yarın yine aynı şeyi yaşarmıyım düşüncesiyle bir ilişkiyi sürdürmektense bitirmek en mantıklısıydı hayırlısı artık..

eet canım bitirdim zor oldu,zor oluo, zorda olucak.... ama devamlı olarak acaba yarın yine aynı şeyi yaşarmıyım düşüncesiyle bir ilişkiyi sürdürmektense bitirmek en mantıklısıydı hayırlısı artık..

aynen sürekli kafanın içinde acaba yarın biraz kızdırsam napıcak die düşünmeye başlarsın sonra acaba tekrar ne zaman vurucak die kendi kendini yersin. en iyisi zorda olsa bu.

Back
X