İlişkide Hediye

Sevgiliyken çiçek hoşuma giderdi,sosyal medya için.İş yerime gelince hele daha bi mutlu olurdum😅Ama evlenince çiçek bana çok saçma geldi.Alınıyor ve kuruyor ve çöp oluyor.Ama özel günlerde hediye beklerim her zaman.Hediye geliyorsa dert edecek bir şey yok bence.Adam da belki çiçeğe verilen paraya acıyordur..
evet bosa para gibi dusunuyor olabilir sevgilisi de 😄

Bi cok insan gosteris budalasi oldu instagram belasi yuzunden kesinlikle dogru. Ama hayatı instagram twitterda vs yasamayan insanlar var hala, neslimiz tukenmez umarim. Instadakiler umrumda degil mesela aktif hikaye vs atarım ama sadece kendi profilime arşivlemek icin. Kim bakmis bakmamis kontrol etmem listemdeki cogu insanin paylasimlariyla da pek ilgilenmem her durumda oldugu gibi kendim icin yaparim herseyi. Bu kafada olan insanlar var cevremde de. Cok rahat bi kafa gercekten. :)
Bence gayet masumane bi istegi olmus arkadasinizin 50 karat pirlanta isteseydi bana o zaman itici gelirdi fikri. Insan deger verdigi herkesten deger gormek ister. Bu bi cicekle de olur guzel bi cumleyle de olur. Jest gormek istiyor belli ki hakli da. Yani kiza bi kazak alsa omur boyu saklanacak mi? Hayır. Ki her esyanin bi miladı var hepsinin sonu bir gun çöp oluyor.

Uygun yada pahalı sıkca hediyelesiriz ama
bana esim cicek aldiginda havalara ucarim. Cicek cok naif bi hediye bence ne anlam yukledigine baglı, kimisi sevmez kimisi bayılır.
Cicekcinin onunden gecerken ne kadar guzeller diyebilir, ciceklere olan ilgisini belli ederse erkek arkadasi alacaktır diye dusunuyorum. :)

Eşimden aldığım çiçek birtek isteme ve nişanda aldım 🤭 Bana şöyle birşey demişti görüşme aşamasındayken.. Ben sana çiçek alırım ama solacak gidicek o yüzden solmayacak, ömür boyu saklayabileceğin şeyler almayı tercih ediyorum o yüzden benden çiçek bekleme demişti.. Ben de hiç beklemedim ve o da dedğini yaptı 😍 *Çok şükür RABBİM*e

Cicek seven bir benmisim.
Hemen cop olmuyor ya, suyunu falan degistirince soyle bir 2 hafta mis gibi kokuyor ev, havasi degisiyor.
Ama tabi ciddi bir masraf kalemi, yine de ayda yilda bir alinabilir.
Arkadasiniz kendine alsin, yavas yavas rituelleri haline gelir.

Hic cicekcinin onunden gecerken ay ne guzel cicekmis deyip almadi ise ama sevgisi cicege degil instagramadir, dogruya dogru.

mesela arkadasiniz bu buyuk kutulardaki kirmizi gullerden veya en az 200 liralik bir buket mi ister, yoksa sevgilisinin onu dusundugunu bilmesi de yeterli midir yani cicek sepetinden 50 liralik bir papatya da sevindirir mi?

ilkiyse hic ses etmesin cok ayip, ikincisiyse ben olsam hissettirirdim cicek istedigimi. hatta belki onun yanindayken kendime bir buket papatya falan alirdim, ki genelde kendime cicek alirim ben.

mesela arkadasiniz bu buyuk kutulardaki kirmizi gullerden veya en az 200 liralik bir buket mi ister, yoksa sevgilisinin onu dusundugunu bilmesi de yeterli midir yani cicek sepetinden 50 liralik bir papatya da sevindirir mi?

ilkiyse hic ses etmesin cok ayip, ikincisiyse ben olsam hissettirirdim cicek istedigimi. hatta belki onun yanindayken kendime bir buket papatya falan alirdim, ki genelde kendime cicek alirim ben.
savunmak icin söylemiyorum ikincisi onu yeterince mutlu edecektir. ki ikisi de öğrenci zaten ekstrem istekleri yok bir buket papatya mutlu eder :)

Back
X