İlişkide kadının erkekten büyük olması

Bir ilişkide kızın 3-4 yaş büyük olması sizce normal mi, çevrenizde böyle ilişkiler var mı?
Eşimden iki yaş büyüğüm. 8 yıllık evliyim. 20li yaşların sonlarına doğru bu yaş farkları çok önemli değil ama mesela kadın 25 erkek 21 olmaz. 21 yaşındaki erkek ne kadar olgun olabilir ki?

Bir ilişkide kızın 3-4 yaş büyük olması sizce normal mi, çevrenizde böyle ilişkiler var mı?
Ben eşimden 3 yaş büyüğüm :) eşim yaşından büyük duruyor o yüzden sevgililik zamanında hiç yaşını sormak aklıma gelmemişti taki kimliğini görene kadar ilk başlarda çekindiğim için kimseye söyleyememiştim ama doğum günleri vs. olunca artık herkes biliyor

Bizde ilk bu konu konuşulmuştu ortak bulunduğumuz yerde.

Bazen çok olgun bazen hiç değil, ben 29 o 26 yaşında

Olmaz diyeyim. Erkeklerin gecirdigi bir donem var. Cogu seyi uc noktalarda yasiyorlar. Sabah kadar icip 2 saat uykuyla ise gidiyor, sabaha kadar okey oynayip yine ayni sekilde ise gidiyor, isin ozeti duzensiz tuhaf bir hayat yasiyorlar sonra duruluyorlar. Hatta şöyle soyleyeyim "bir erkegin esas yasi=simdiki yasi - 7". Bize gore geriden geliyorlar

Haklı olabilirsiniz kafam çok karışık

6 yaş farkla bayrağı ben devralıyorum hepinizden
Eşimle aramızda olan yaş farkımız bu.
Ben 36 yaşımdayım o 30 Evlendiğimiz de ben 30 o 24 yaşındaydı
Hep olgun bir erkekti o yüzden hiçbir yaşımızda sıkıntı yaşamadık. Başlarda da şuanda

OO çıtır almışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…