- 28 Aralık 2020
- 49
- 31
- 18
- Konu Sahibi fikir_alan
-
Haklısınız, benden büyük olan ama asla bununla olamam dediğim çok kişi görüyorum çevremdeHer şeyimiz aynı ve bazen benden daha olgun düşünebiliyorve genelde aynı düşünüyoruz kafalarımız aynı. Bu yıl evlendik ben 31 o 25 ve 7 buçuk yıldır beraberiz, daha bir kere ayrılmadık. Yani diyeceğim şu; yaşa değil de kafa yapısına takıl. Ve siz sormadan söyliyim çevreme bu konu hakkında söz hakkı vermedim ki duyan herkeste aa senden daha büyük duruyor anlaşmanız önemli falan dedi. F fikir_alan
Benim eşimden önceki erkek arkadaşım benden tam 7 yaş büyüktü ve nasıl söyliyim inanılmaz çocuk gibi gelirdi Allah korudu diyim eşim çıktı karşımaHaklısınız, benden büyük olan ama asla bununla olamam dediğim çok kişi görüyorum çevremde
Aslında dediğiniz gibi çok fazla Bi yaş farkı yok ama toplum baskısı mı bu hissettiğim tam olarak bilmiyorum, beni çok huzursuz ediyorİnan aslında kompleksli erkekler dışında çok var bu düşüncede olan. Acayip bir yaş farkı yok aranızda. Erkekler büyük kadınlara bayılıyorlar
Ne güzel çok sevindim sizin adınıza, benim içinde hayırlısı olur umarım :)Eşimden 4 yaş büyüğüm yaklaşık 8 yıldır evliyiz. 32-28 de ilişkimiz başladı 34-30 ken evlendik. Yaşla ilgili bi sorun hiç yaşamadık şimdiye kadar.
Ne güzel, hep mutlu olsunlar inşallah :)arkadaşım 29, kocası 25 yaşında.
2 sene önce evlendiler ve çok mutlular. (Arkadasım çocuk ruhlu biri, hep öyleydi.)
Aslında konuşup ederken o yaş farkını hissetmiyorum, ama o bazen yaş farkıyla ilgili şakalar yapıyor.3 hiç kafaya takılacak bir sayı değil. 5ten sonrasını oturup düşünmek gerekiyor bana kalırsa.
Aslında yaş farkının her şey olmadığını gösteren bir şey bu, ama ileride küçük bir problem bile çıksa yaş farkına bağlanır mı sonu diye çekiniyor insanBenim eşimden önceki erkek arkadaşım benden tam 7 yaş büyüktü ve nasıl söyliyim inanılmaz çocuk gibi gelirdi Allah korudu diyim eşim çıktı karşıma
İşte o zaman o kişi doğru kişi değil bence, yaştan değil de zihniyettenAslında konuşup ederken o yaş farkını hissetmiyorum, ama o bazen yaş farkıyla ilgili şakalar yapıyor.
Çok teşekkürler, yazınız bana çok iyi geldi :)Benim de erkek arkadaşımla aramda yaş farkı var, şimdiye kadar da yeteri kadar sevgilim/flörtüm oldu inanın beni onun kadar mutlu eden bir erkek olmadı. Kesinlikle karşındaki insanını olgunluğuyla alakası var. 3+ senedir beraberiz 3 kere kavga etmemişizdir çocuk gibi olsa 3 sene kavgasız geçmezGenellemelere aldanmayın benim benden 7 yaş büyük bir erkek arkadaşım olmuştu inanın şimdi erkek arkadaşımın olgunluğunun yarısında değildi. Beraberken “işte bu” dediğiniz insanı sırf sizden küçük diye kaybetmek çok saçma bence çünkü belki de hayatınızın aşkı olabilir. Millet tuhafsayacak diye bu mutluluğa engel olmayın.
Haklısınız belki de bu gördüğüm tavır benim için bu durumu kabusa çeviriyorİşte o zaman o kişi doğru kişi değil bence, yaştan değil de zihniyettenÇünkü şimdiden şaka yapan yarın neler yapar bilemiycem.
Erkeğin belli bir yaş aralığını atlaması gerekiyor bende bu fikirdeyimYasa bağlı erkek 25 sınırına geldiyse çok önemi değil. Erkek 25 kadın 29 olur. Ama erkek 21 kadın 25 olmaz. bana yazan erkekler hep 23-24-25 yaşlarında. Bende 26 yımBeni genelde daha küçük zannettikleri için hiç takılmadım. Minyon ve spor giyinmenin verdiği avantajla lise öğrencisi zannedenler bile oluyor. Yazan erkeklerde boylu poslu olunca ben hiç takılmadım şu ana kadar. Ama bence benim ideal yaşım 28-30 arası. 24 yaşındaki falan çocuk geliyor bana. Ama insanları olgunlastiran yaşı değil, yaşadıklarıdır.
Bir de erkeklerin bence geç olgunlaşması Türkiye ye özgü. Sebebi de annelerin paşa oğlum aslan oğlum diye yetiştirmesinden kaynaklı. Sen ağzına lokmasını ver, sorumluluk verme. O adam tabiki de 30 dan önce olgunlaşmaz.Erkeğin belli bir yaş aralığını atlaması gerekiyor bende bu fikirdeyim
Haklısınız, birde bu düşünce onları rahatlığa itiyor, nasılsa biz geç olgunlaşıyoruz diye.Bir de erkeklerin bence geç olgunlaşması Türkiye ye özgü. Sebebi de annelerin paşa oğlum aslan oğlum diye yetiştirmesinden kaynaklı. Sen ağzına lokmasını ver, sorumluluk verme. O adam tabiki de 30 dan önce olgunlaşmaz.
Tabiki öyle, ben bunca yıldır eşimden yaşla alakalı en ufak bir şaka vs. duymadım. Hatta kendisi 35 falan yaşından beri falan 40 yaşıma geldim hala şöyle böyle diye cümleler kurar, ben düzeltirim daha gelmedin diye, ne farkeder geldim sayılır derHaklısınız belki de bu gördüğüm tavır benim için bu durumu kabusa çeviriyor
Bu durum o kişinin bana ilgisi olmadığını da gösteriyor diyebilir miyiz, sonuçta beni kırmaktan çekinmiyor sonuçtaTabiki öyle, ben bunca yıldır eşimden yaşla alakalı en ufak bir şaka vs. duymadım. Hatta kendisi 35 falan yaşından beri falan 40 yaşıma geldim hala şöyle böyle diye cümleler kurar, ben düzeltirim daha gelmedin diye, ne farkeder geldim sayılır der
Tam da öyle diyebilirizBu durum o kişinin bana ilgisi olmadığını da gösteriyor diyebilir miyiz, sonuçta beni kırmaktan çekinmiyor sonuçta
Dediğim gibi karşındaki insanla senin hayatın, o nasıl biri ? Onun bu yaş mevzusuna bakışı nedir?Aslında yaş farkının her şey olmadığını gösteren bir şey bu, ama ileride küçük bir problem bile çıksa yaş farkına bağlanır mı sonu diye çekiniyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?