İlişkide kadının erkekten büyük olması

Yaa mutluluğunuz hep devam etsin inşallah. Peki sizin aileniz veya eşinizin ailesinin tepkisi nasıl olmuştu bu süreçte, insan olumsuz yorum duyunca hemen etkileniyor çünkü en azından ben öyleyim.

Yaa mutluluğunuz hep devam etsin inşallah. Peki sizin aileniz veya eşinizin ailesinin tepkisi nasıl olmuştu bu süreçte, insan olumsuz yorum duyunca hemen etkileniyor çünkü en azından ben öyleyim.

Kimse hiç birşey söylemedi Söyleseydi de ben pek umursayan insan değilim takmazdım.
Yarımız modern yarımız muhafazakarız
Modern olanlar bu tarz şeylere takılmadığından bişey demedi. Muhafazakarlarda inandıkları dimizin peygamberi nedeniyle sünnettir dedi Benim birde 2.evliliğim eşimin ilk evliliği

Neden hep erkek mi küçük alacak? Koskoca İngiltere prensi eşinden 3 yaş küçük, adam aşkından ölüyor, sizinki ne olacak ki, büyük kadın alan herkes mutlu, tarlanın taşlısı kadının yaşlısı demişler hem sünnet kötü bir şey olsa 16 yaş büyük kadınla evlenmezdi peygamber

Teşekkür ederim, sizin gibi kişilerin toplumumuzda sayısı artar umarım :)

Eşimden iki yaş büyüğüm. 8 yıllık evliyim. 20li yaşların sonlarına doğru bu yaş farkları çok önemli değil ama mesela kadın 25 erkek 21 olmaz. 21 yaşındaki erkek ne kadar olgun olabilir ki?

Aşkın sevginin yaşı yoktur .. öyle bir erkek olurki yaşı büyüktür ama çocuk gibidir veya hiç anlaşmazssınız bunun aslında fazla yaş ile alakası yok yani akıl yaşta değil baştadır hesabı

Eşimden 6 yaş küçüğüm ama tam tersi olsaydı da evlenirdim önemli olan kafa yapısı olgunluğu ve anlaşabilmektir sizler de bunun güzel örneklerisiniz Rabbim daim etsin mutluluğunuzu

Çok güzel yazmışsınız, teşekkürler :)

Her şeyimiz aynı ve bazen benden daha olgun düşünebiliyor ve genelde aynı düşünüyoruz kafalarımız aynı. Bu yıl evlendik ben 31 o 25 ve 7 buçuk yıldır beraberiz, daha bir kere ayrılmadık. Yani diyeceğim şu; yaşa değil de kafa yapısına takıl. Ve siz sormadan söyliyim çevreme bu konu hakkında söz hakkı vermedim ki duyan herkeste aa senden daha büyük duruyor anlaşmanız önemli falan dedi. F fikir_alan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…