- 28 Aralık 2020
- 49
- 31
- 18
- Konu Sahibi fikir_alan
-
Yaa6 yaş farkla bayrağı ben devralıyorum hepinizden
Eşimle aramızda olan yaş farkımız bu.
Ben 36 yaşımdayım o 30Evlendiğimiz de ben 30 o 24 yaşındaydı
Hep olgun bir erkekti o yüzden hiçbir yaşımızda sıkıntı yaşamadık. Başlarda da şuanda
Yaamutluluğunuz hep devam etsin inşallah. Peki sizin aileniz veya eşinizin ailesinin tepkisi nasıl olmuştu bu süreçte, insan olumsuz yorum duyunca hemen etkileniyor çünkü en azından ben öyleyim.
Erkek arkadaşınızla hiç bu konu hakkında tartışmanız oluyor mu pekiben varım.
Erkek arkadaşımdan 3 yaş büyüğüm bir de üstüne kendisi acayip küçük gösteriyor :) ama kafa yapısı olarak her sey güzel , anlaşıyoruz.
Ben 32 yasındayım o 29 .
genel anlamda elbette tartıştıgımız oluyor ama hiçbiri yaşla ilgili değil. Olağan şeyler bu arada 1.5 yıldır beraberiz.Erkek arkadaşınızla hiç bu konu hakkında tartışmanız oluyor mu peki
Kadin buyuk erkek kucuk, bunlar normal. Ancak Emin oldugum bir olay var ki, 30 yas alti erkekler, hatta 35, cok toy oluyorlar.Bazen çok olgun bazen hiç değil, ben 29 o 26 yaşında
Teşekkürler cevabınız için :)genel anlamda elbette tartıştıgımız oluyor ama hiçbiri yaşla ilgili değil. Olağan şeyler bu arada 1.5 yıldır beraberiz.
Aynı fikirdeyim aslında ama kalbime söz geçiremiyorum şuan için.Kadin buyuk erkek kucuk, bunlar normal. Ancak Emin oldugum bir olay var ki, 30 yas alti erkekler, hatta 35, cok toy oluyorlar.
Teşekkür ederim, sizin gibi kişilerin toplumumuzda sayısı artar umarım :)Neden hep erkek mi küçük alacak? Koskoca İngiltere prensi eşinden 3 yaş küçük, adam aşkından ölüyor, sizinki ne olacak ki, büyük kadın alan herkes mutlu, tarlanın taşlısı kadının yaşlısı demişlerhem sünnet kötü bir şey olsa 16 yaş büyük kadınla evlenmezdi peygamber
Eşimden iki yaş büyüğüm. 8 yıllık evliyim. 20li yaşların sonlarına doğru bu yaş farkları çok önemli değil ama mesela kadın 25 erkek 21 olmaz. 21 yaşındaki erkek ne kadar olgun olabilir ki?
Ben eşimden 3 yaş büyüğüm :) eşim yaşından büyük duruyor o yüzden sevgililik zamanında hiç yaşını sormak aklıma gelmemişti taki kimliğini görene kadarilk başlarda çekindiğim için kimseye söyleyememiştim ama doğum günleri vs. olunca artık herkes biliyor
Aşkın sevginin yaşı yoktur .. öyle bir erkek olurki yaşı büyüktür ama çocuk gibidir veya hiç anlaşmazssınız bunun aslında fazla yaş ile alakası yok yani akıl yaşta değil baştadır hesabı6 yaş farkla bayrağı ben devralıyorum hepinizden
Hep olgun bir erkekti o yüzden hiçbir yaşımızda sıkıntı yaşamadık. Başlarda da şuanda
Çok güzel yazmışsınız, teşekkürler :)Aşkın sevginin yaşı yoktur .. öyle bir erkek olurki yaşı büyüktür ama çocuk gibidir veya hiç anlaşmazssınız bunun aslında fazla yaş ile alakası yok yani akıl yaşta değil baştadır hesabı
Eşimden 6 yaş küçüğüm ama tam tersi olsaydı da evlenirdim önemli olan kafa yapısı olgunluğu ve anlaşabilmektir sizler de bunun güzel örneklerisiniz Rabbim daim etsin mutluluğunuzu
Her şeyimiz aynı ve bazen benden daha olgun düşünebiliyor6 yaş farkla bayrağı ben devralıyorum hepinizden
İnan aslında kompleksli erkekler dışında çok var bu düşüncede olan. Acayip bir yaş farkı yok aranızda. Erkekler büyük kadınlara bayılıyorlarTeşekkür ederim, sizin gibi kişilerin toplumumuzda sayısı artar umarım :)
Böyle çiftlerin sayısının fazla olmasına şuan çok sevindim, benim çevremde çok fazla yok bu yuzden bocalıyorum şuanEşimden 3 yaş büyüğüm ve çevremde çok fazla böyle çift var. Normal bir yaş farkı.
arkadaşım 29, kocası 25 yaşında.Bazen çok olgun bazen hiç değil, ben 29 o 26 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?