iliskide mesafe

benim sözlümle aramda uzaklik mesafesi var. yani 3 ayda bir görüsebiliyoruz. ve o benim yoklugumda baska kizlarla görüsüyor malum "ihtiyac " sebebinden. Sizce bu normal mi?
KIZ MISIN ERKEK Mİ SAYIN YENİ ÜYEMİZ

Bu durumda tabi bir de ihtiyaç giderici kızlarımız oluyor. yani onunla ihtiyacını giderecek ama el değmemiş senle evlenecek. Ne kadar masum ve temiz bir senaryo. Sen de bunla gurur duyacaksın. O kızların senin gözündeki yeri de bellidir zaten.

sakin ol bebeğim şimdi o klavyeyi yavaaşça yere bıraak
bence bu erkek bir üye ve SAYIN YENİ ERKEK ÜYEMİZ SENİN SÖZLÜNÜN İHTİYAÇLARINI KİM KARŞILAYACAK ! MALUM ETME BULMA DÜNYASI, YANYANA YÜRÜRKEN DİKKAT EDİN DE BOYNUZLAR TOKUŞMASIN

bence bu erkek bir üye ve SAYIN YENİ ERKEK ÜYEMİZ SENİN SÖZLÜNÜN İHTİYAÇLARINI KİM KARŞILAYACAK ! MALUM ETME BULMA DÜNYASI, YANYANA YÜRÜRKEN DİKKAT EDİN DE BOYNUZLAR TOKUŞMASIN
erkekten üye mi olur erkek ne arar la kkda
erkek kimliğine bürünmüş ergen oğlancıktır olsa olsa ,teneffüs arasında yazdı gaçtı işte geberesice

Nasil ya yanlis mi anladim ihtiyactan dolayi baska kizlarla o isi mi goruyor. Ya da cinsrl icerikli mi konusuyor . Anlamadim
ya ne zaman civisi cikti bu dunyanin

Delinin biri kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkaramamış dedikleri bu olsa gerek. Yeni üye ve sadece 1 tane mesaj yazmış ama cevap olarak 5 sayfa. İkinci mesajı yazsa olay olur sanırım.

Delinin biri kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkaramamış dedikleri bu olsa gerek. Yeni üye ve sadece 1 tane mesaj yazmış ama cevap olarak 5 sayfa. İkinci mesajı yazsa olay olur sanırım.
ziyaretçiden izleyip kıs kıs gülüyor işte bize de geyik yapacak zaman bırakıyorlar
şu ziyaretçi sistemi bozulduğundan beri siteye giren ziyaretçi sayısınıda göremiyoruz mübarek

erkekten üye mi olur erkek ne arar la kkda
erkek kimliğine bürünmüş ergen oğlancıktır olsa olsa ,teneffüs arasında yazdı gaçtı işte geberesice
sanmam yeni kuşak trendleri başkadır. buraya dadanmazlar.
Bence çok namıslı bir ev kızı. Kendinden gerisini namıssız gören.

sanmam yeni kuşak trendleri başkadır. buraya dadanmazlar.
Bence çok namıslı bir ev kızı. Kendinden gerisini namıssız gören.
namısını gorusun o vahit elin erine iş etmesin ihtiyacı var diyye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…