- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
ben öyle biliyodum duAa ben onu bilmiyordum. Ziyaretçi sayısını belirleyen şey bozuk mu?
namısını gorusun o vahit elin erine iş etmesin ihtiyacı var diyye
şimdi müzik ruhun gıdasıysa p*no neyin gıdası oluyor anlıyorum sağol konu sahibiaynen." İrkeğimin ihtiyacı vardı. İhtiyacını gidermesem neyse, gidermeme rağmen aldatıldım."
Hee güzel bir konuya parmak bastın. Bilmezsin tabi o irkeğin gıdası. Sana lazım değilşimdi müzik ruhun gıdasıysa p*no neyin gıdası oluyor anlıyorum sağol konu sahibi
ben diyetteyim anacımHee güzel bir konuya parmak bastın. Bilmezsin tabi o irkeğin gıdası. Sana lazım değil
Hiç te normal değil. Bence sizde normal değilsnz. Buu soruda normal değil. Erkek bakir kalabilir eger isterse. İlla kadın mı lazımbenim sözlümle aramda uzaklik mesafesi var. yani 3 ayda bir görüsebiliyoruz. ve o benim yoklugumda baska kizlarla görüsüyor malum "ihtiyac " sebebinden. Sizce bu normal mi?
hanımı gebeler tüm ülkenin ahlakını bozuyor o vakit heyhat a dostlar heyhaaatben bunun bir örneğini yaşamıştım ya sen yaparsın yada ben ihtiyacımı başkalarıyla karşılarım demişti
bende terk etmiştim
konu fizyolojik bakirlik, bekaret değil bence. Beyinde bitiyor bakeret olayı.Hiç te normal değil. Bence sizde normal değilsnz. Buu soruda normal değil. Erkek bakir kalabilir eger isterse. İlla kadın mı lazım
bence yapmayan erkek yokturhanımı gebeler tüm ülkenin ahlakını bozuyor o vakit heyhat a dostlar heyhaaat
koparırım Allahımabence yapmayan erkek yoktur
Orası kesin zaten de en azından karşısındaki insana da "hiç öpüştün mü? hiç koklaştın mı"bence yapmayan erkek yoktur
Senden önce olmuştur kesinkoparırım Allahıma
Şitttt konu sahibesinin aklına girme kızibrahim tatlisesten `ben insan degil miyim` gelsin lutfen
Ne beyni ki adamda bitio seven makul bi aklı olan yapmaz bunu... kızında hazmetmesi ilginç. Normal bi insan kabillenmez yol verir..konu fizyolojik bakirlik, bekaret değil bence. Beyinde bitiyor bakeret olayı.
Bir kere bu kız kendi ihtiyaç gidermedi de başka bir kızla olmasını kabul ediyor sevgilisinin ama kendisi o kız hakkında neler der neler. Nedense tabuları olmasa belki daha fazlasını yapar. Bu tür durumlarda çaresiz kalıp ihtiyaç gideren konu sahiplerini de gördük. Önce zihniyet!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?