iliskide mesafe

Ya hakikaten fake olsun erkek olsun
yok boyle bisey cevremde de bu siralarda cok duyar oldum bunu sinirim zipladi. Bir ihtiyactan muhabbeti gidiyor

ben bunun bir örneğini yaşamıştım ya sen yaparsın yada ben ihtiyacımı başkalarıyla karşılarım demişti
bende terk etmiştim

benim sözlümle aramda uzaklik mesafesi var. yani 3 ayda bir görüsebiliyoruz. ve o benim yoklugumda baska kizlarla görüsüyor malum "ihtiyac " sebebinden. Sizce bu normal mi?
Hiç te normal değil. Bence sizde normal değilsnz. Buu soruda normal değil. Erkek bakir kalabilir eger isterse. İlla kadın mı lazım

ben bunun bir örneğini yaşamıştım ya sen yaparsın yada ben ihtiyacımı başkalarıyla karşılarım demişti
bende terk etmiştim
hanımı gebeler tüm ülkenin ahlakını bozuyor o vakit heyhat a dostlar heyhaaat

Hiç te normal değil. Bence sizde normal değilsnz. Buu soruda normal değil. Erkek bakir kalabilir eger isterse. İlla kadın mı lazım
konu fizyolojik bakirlik, bekaret değil bence. Beyinde bitiyor bakeret olayı.
Bir kere bu kız kendi ihtiyaç gidermedi de başka bir kızla olmasını kabul ediyor sevgilisinin ama kendisi o kız hakkında neler der neler. Nedense tabuları olmasa belki daha fazlasını yapar. Bu tür durumlarda çaresiz kalıp ihtiyaç gideren konu sahiplerini de gördük. Önce zihniyet!

bence yapmayan erkek yoktur
Orası kesin zaten de en azından karşısındaki insana da "hiç öpüştün mü? hiç koklaştın mı"
gibi ahiret soruları sormayacak. Hadi yaşamış ya da yaşamamış olmayı kabul etmesi kişisel bir durum ama zaten kadının da "evet öpüştüm 3 kişiyle " demesi çok itici. bunu duyduktan sonra günde 1 kadınla yatan erkeğin beklentisi ne?

benim eşim bakir oldugunu soylemıstı,ınanmamalıyım galıba

Ne beyni ki adamda bitio seven makul bi aklı olan yapmaz bunu... kızında hazmetmesi ilginç. Normal bi insan kabillenmez yol verir..
Hangi kohu ahiplerinden bahsediosun anlamadım .konu bekaret değil evet o ayrı başlık... seven başkasına dokinmaz diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…