koparıp ağzına tıkarımkoparırım Allahıma
onlarca kadınla yat ama benimki el değmemiş olsun hadi canımmmmmOrası kesin zaten de en azından karşısındaki insana da "hiç öpüştün mü? hiç koklaştın mı"
gibi ahiret soruları sormayacak. Hadi yaşamış ya da yaşamamış olmayı kabul etmesi kişisel bir durum ama zaten kadının da "evet öpüştüm 3 kişiyle " demesi çok itici. bunu duyduktan sonra günde 1 kadınla yatan erkeğin beklentisi ne?
İşte kızlar bu mantığı değiştirmedikçe erkek hiç hayır demez ki.Ne beyni ki adamda bitio seven makul bi aklı olan yapmaz bunu... kızında hazmetmesi ilginç. Normal bi insan kabillenmez yol verir..
Hangi kohu ahiplerinden bahsediosun anlamadım .konu bekaret değil evet o ayrı başlık... seven başkasına dokinmaz diyorum..
tabi en eğitimlisinden en Avrupa görmüşüne kadar ister bunuonlarca kadınla yat ama benimki el değmemiş olsun hadi canımmmmm
konu sahibesi ortada yokkiŞitttt konu sahibesinin aklına girme kız
kız kısmının ihtiyacı olmaz. Evlendikten sonra başlar. Hatta o zaman bile bir amaca hizmet etmekten ibaret kalır.Siz ihtiyaclarinizi hangi yolla hallediyorsunuz peki ? Oldukca ilginc bir iliskiniz varmis bunu kabullendiginize gore.
Sence???benim sözlümle aramda uzaklik mesafesi var. yani 3 ayda bir görüsebiliyoruz. ve o benim yoklugumda baska kizlarla görüsüyor malum "ihtiyac " sebebinden. Sizce bu normal mi?
oluru yok yani bunun yaaa bi koşu diktirsemmi evlendim kocam iktidarsızdı gardaş gibi yattıkkktabi en eğitimlisinden en Avrupa görmüşüne kadar ister bunu
Bu tür durumlar için değil zaten canım.oluru yok yani bunun yaaa bi koşu diktirsemmi evlendim kocam iktidarsızdı gardaş gibi yattıkkk
eee erkeklerde mantık aramak hata zatenbenım mantıgımda sunu almıyor erkek yapınca hıcbırsey yok her turlu haltı yerler ama ewlenıcegı ınsanı da el degmemıs ararlar
ben bu dedıgınıze katılmıyorum yada sız şaka yapıyorsunuzkız kısmının ihtiyacı olmaz. Evlendikten sonra başlar. Hatta o zaman bile bir amaca hizmet etmekten ibaret kalır.
Oyle sacmalik olur mu ipekcim ya, madem adamin ihtiyaclari var kadinin da var elbette. Insan sevdigiyle yasamak ister bu ihtiyaclari, boyle hayvani bi sekilde onla bunla aldatip sonra da ihtiyac diyen insanlardan midem bulaniyor. Ciftlesme donemindeki hayvanlardan farklari yok, o hayvanciklar masum en azindan.kız kısmının ihtiyacı olmaz. Evlendikten sonra başlar. Hatta o zaman bile bir amaca hizmet etmekten ibaret kalır.
aynen... konu fake mı acabakonu sahibesi yok
Heee tamam serbest atış diyorsun yani:)konu sahibesi ortada yokki
neresinden anladığına bağlı.ben bu dedıgınıze katılmıyorum yada sız şaka yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?