Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meslekler arası hiyerarşi mi vardır hanımefendi?bence sadece önemli olan, erkeğin kadından daha güçlü bi mesleğe sahip olması hangi dal olduğu önemli değil![]()
Ben de erkeğin en az kadının tahsil seviyesinde ve kariyerde olması gerektiğini düşünüyorum..Kişinin kendini yetiştirmesi de önemli tabi..
İstisnalar var ama çok az...Bunu ilerde sorun yapmayacak erkek veya kadın bir elin 5 parmağını geçmez diye düşünüyorum...
Arkadaşım sen tahsil yapmışsın da ne olmuş? Yazdığın doğruysa evde oturuyorsun. Benim eşim teknisyen ben yüksek lisanslıyım yani mastırım var. Gül gibi de geçiniyoruz. Başka sorusu olan?
güçlü derken, konuma göre demiştim hanımefendi :1closedeyes:. Yani ya aynı seviyede yada daha üstün olması gerekiyor bence. yoksa ilerde sorun olacağını düşünüyorum. bu benim şahsi fikrim tabii. herkesin düşüncesi farklı olabilir...meslekler arası hiyerarşi mi vardır hanımefendi?
eczacılık < mühendislik gibi? neye göre kime göre?
düşüncelerine kesinlikle katılıyorum vereliniortakBen de erkeğin en az kadının tahsil seviyesinde ve kariyerde olması gerektiğini düşünüyorum..Kişinin kendini yetiştirmesi de önemli tabi..
İstisnalar var ama çok az...Bunu ilerde sorun yapmayacak erkek veya kadın bir elin 5 parmağını geçmez diye düşünüyorum...
Sorun olup olmamasi tamamiyle kisinin bakis acisina baglidir...
Iki tarafda kendinle barisik...komplekssiz....karsindakini oldugu gibi seven kabul eden ve degistirmek istemeyen insanlarsa gül gibi gecinip gidilir kanimca...
Ayrica evlilikte sorun olabilecek cok daha farkli seyler varken bu konuyu neden bu kadar takinti haline getirir insanlar anlamiyorum....Anlayis...Hosgörü....Vicdan...Saygi...Sevgi cok daha önemli özellikler...
Erkegin rütbe olarak maddiyat olarak önde oldugu iliskilerde sorunlar olmuyormu?? Tabiki oluyor....7 sene sonra bosanmis bir arkadasimin lafini kesinlikle unutmam: Keske mesleyi egitimi olmasaydi Gülsüm....ekmegni tastan cikartsaydi ama delikanli olsaydi..bana deger verseydi...benim kadar sevebilseydi...sogan ekmek yeseydik ama huzurlu olsaydik...demisti...
Mutlu olmak ne rütbeye bakar...ne egitime...nede paraya.....mutluluk sana sevgiyle bakan bir cift gözdedir arkadasim...![]()
Sorun olup olmamasi tamamiyle kisinin bakis acisina baglidir...
Iki tarafda kendinle barisik...komplekssiz....karsindakini oldugu gibi seven kabul eden ve degistirmek istemeyen insanlarsa gül gibi gecinip gidilir kanimca...
Ayrica evlilikte sorun olabilecek cok daha farkli seyler varken bu konuyu neden bu kadar takinti haline getirir insanlar anlamiyorum....Anlayis...Hosgörü....Vicdan...Saygi...Sevgi cok daha önemli özellikler...
Erkegin rütbe olarak maddiyat olarak önde oldugu iliskilerde sorunlar olmuyormu?? Tabiki oluyor....7 sene sonra bosanmis bir arkadasimin lafini kesinlikle unutmam: Keske mesleyi egitimi olmasaydi Gülsüm....ekmegni tastan cikartsaydi ama delikanli olsaydi..bana deger verseydi...benim kadar sevebilseydi...sogan ekmek yeseydik ama huzurlu olsaydik...demisti...
Mutlu olmak ne rütbeye bakar...ne egitime...nede paraya.....mutluluk sana sevgiyle bakan bir cift gözdedir arkadasim...![]()
Açıkçası bu tarz karşılaştırmalar yapmak mantıklı değil, meslek önemli ama okuduğun alanların farklı veya benzer olup/olmaması önemli değil...
İnsanın insanlıktan nasibini almış olması önemli...
Şu açıdan düşündünüz mü hiç?
Diyelim ki, kadın ve adam ikisi de aynı seviyedeler çalışıyorlar mutlular... opuyorumnanaktan
Aldıkları maaş aile çevreleri okudukları alan herşey ama herşey denk. kaydirigubbakcemile5
Hayat güllük gülistanlık sonra adamı işten çıkarıyorlar... alsanaalsanasmile
Adam işsiz kalıyor ve iş bulamıyor neye elini attıysa o dal elinde kalıyor...
Kadın napsın artık bana denk değil diye boşasın mı? bilmiyorumkismile
Ya da daha sonradan adam bir iş bulsa kadından daha düşük maaşla çalışsa diyelim, kadın bunu kınamalı mı? bayanssulusmile
Ya da illa ki erkek komplekse mi girmeli?
Neden kadın erkekten düşük seviyede olması sorun teşkil etmez de, yüksekte olması sorun yaratır? guclubacismile
Neden illa herşey bakımından eşit olmak zorundadırlar?
Bence bu tarz karşılaştırmalar, erkekten çok kadınların kompleksi...
lmaz: