İlişkide muhabbetin fazlasımı iyi yoksa az ve öz olmasımı iyi kızlar fikirleriniz ???

ASYA85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
121
0
96
40
ben erkek arkadaşımla gün içersinde çok sık tel görüşmesi yapmam belirli sıklıkta konusuruz bu konusmalar samimi seviyeli güzel geçer tabi ama böyle ollması kötümü acaba ??? düşünüyorum kızlar fazla muhabbet daha mı iyi olur acaba ?

Bekarken devamlı telefonla konuşan çiftleri ve arkadaşlarımı görürdüm ve hayret ederdim açıkçası bu kadar konuşacak ne buluyorlar diye. Bence gereksiz, yerine göre değişebilir tabi. Birşeyin ne kadar çok olduğundan öte o zamanın kalitesi önemli değil midir?

biz çok sık görüşemiyoruz malesef.. ne telefonda ne yüzyüze.. bizim ki arama özürlü zaten. ayda bir yüzyüze görüşüyoruz. onda da birbirimizi özlediğimiz için elele kolkola oturuyoruz,arada konuşuyoruz sonra yuine sessizlik..bu durumdan hiç hoşnut değilim.. konuşacak o kadr çok şeyimiz var ki aslında.. sanırım bizde iletişim kopukluğu var biraz.:uhm:

2.5 yıllık bir birliktelik ve 1 yıl nişanlılık döneminde eşimle günde 2-3 saat konuştuğumuz olurdu
başta annem olmak üzere herkes ne buluyorsunuz bu kadar konuşacak derdi
ama o saatler bizim için su gibi akardı
zamanın nasıl geçtiğini anlamazdık bile

bence bi ilişkide konuşulmaması yada az konuşulması iletişim kopuklugundan dolayıdır.. sevgiliniz yani elbette konuşcaksınızz yeri gelicek hiç kopmadan zaten normal bi ilişkiyse hiç konu bitmez sizde amaa tabi ilişkiden ilişkiye fark var..
ben aşkımla genelde hiç susmam annemler çevremdekiler der hatta ne buluyosunuz bu kadarr ama bize kalsa ne konuştukki canım :)

bence muhabbet muhabeti getiriyor
insan konuştukca paylaştığı şeyler artıyor

bilmiyorum bence erkekler o kadar da fazla konuşmayı sevmeyebilir. fazla konuşmakta zararlı.
yeri gelirsin 1 saatte konuşursun 2 saatte ama gün gelir 10-15 dk da konuşursun.
bence her zaman çok fazla konuşmak iyi değil.
o zaman daha çok tartışma olur iki tarafta birbirini çok sıkar.
her gün öyle saatlerce konuşmak olmaz bence.
erkek arkadaşım çalıştığı zamanlar sadece akşamları konuşabiliyorduk, bende staj yapıyordum o zamanlar. gün içinde de fazla olmasa de mesajlaşıyoduk fırsat buldukça.
böylesi daha iyi bence

bende sevgilimle sık sık telde görüşme yapmıyorum oda sevmiyo arıyo 1 dk sürüyo bazende 10 dk ama sınırlı bi tel muhabbetimiz var açıkcası bilmem belkide farklı olması gerek ama bizimki bu düzeyde

bız telefonda cok konusmayız..bır seylerı haber vermek ıcın konusuruz genelde..bırımız bır yere gıderken arar veya kalkınca gunaydın demek ıcın fln..ama gel gor kı yuz yuze oldugumuzda bıdı bıdı bıdı konusuruz olumunekankayizsmile

cekhu aynen bizde işte sizin gibiyiz bilmem bu durum normal olanımı

biz de cok fazLa konuşmuyoruz ama sürekLi mesajLasıoruz fazLa muhabbet iyi oLmuo bence ya gerci hiç konuşmayınca da oLmuo bir orta yoL buLmak Lazım :dilcikar:

evet ortasını bulmak en dengeli olanı sanırım nameless

walla canım aynı sehirlerdeyiz biz istediğimiz zaman görüşme imkanımız var o yüzden bana normal geliyo..telefonda konuşmak yerine yuzyuze konuşmak daha iyi zaten :)) belki ayrı sehirlerde olsaydık telefon kulağıma yapışık gezerdim :))

alsanaalsanasmile dengesiz bir ciftiz biz sanırımm ohaoldumsmile

Back
X