İlişkide muhabbetin fazlasımı iyi yoksa az ve öz olmasımı iyi kızlar fikirleriniz ???

biz eşimle evlenmeden önce aynı binada oturuyorduk dolayısıyla her gün görüşüyorduk,hatta işten arta kalan tüm zamanımızda beraberdik 2,5 yıl boyunca sadece uyuyacağımız zaman ben evime gelirdim o zaten yalnız yaşıyordu...
ama ikimizde hiç sıkılmadık, çok eğleniriz birlikte arkadaşlarımıza bile kırk yılda bir vakit ayırıyoruz..yani çok görüşmek sıkar vs.gibi söylemlere inanmıyorum

Çok muhabbet tez ayrılık getirir.. derler
ayrıca kısa kesiceksin cok konustun zaman cok tiyo verirsin kendinle ilgili herp der yaslılarımız erkeklere bir bacanı gösteriosan yorganın altından dierini göstermiceksin gizemli olucaksın ki ilgisni cekesin merake etsn

ne az ne ne çok bence ya herşeyde olduğu gibi bundada orta karar bence çok konuşmak fazla muhabbet sıkar insanı birbirinden habersiz çok az konuşmak ta onun ne yaptığından neyle uğraştığından habrsiz kalmayı sağlar diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile5

çok muhabbet tez ayrılık getirir demiş atalarımız.

öyle mıc mıc gün boyu konuşulmaz fenalık basar insana akannehir

fazla muhabbettez ayrililk getirir demis atalarimiz hersey dozunda olmali bence

asyacım sevdiceklerimizin adı aynışmış.. benim de bi şafağım var =)) allah muhabbetinizi daim etsin canım.. muhabbet aşkın temel taşıdır.. biz de yanyanayken saatlerce sohbet eder güler eğleniriz.. muhabbetin keyfi başka oluyor sevdiğinle.. ama telefonda konusurken genelde yüzyüze olmadiğimiz için midir nedir hep kavga çıkıyor.. yanyanayken hemen gönlümü alıyor öpüyor barişiyoruz ama nette veya tlf da uzadıkca uzayabiliyor.. o yüzden tlf konusmaları yarım saati geçmicek bence.. ama yanyanayken herseyden konuşmalı.. insan kimseyle paylaşamadiğini sevdiğiyle paylaşabiliyor.. sana şafağınla bol muhabbetler cnm =))

sohbetin içeriğine bağlı ....
düzeyli ve belirliyici paylaşımların zararı değil iyi etkisi olur..
mesafeyi korumak önemli iletişimde zaman zaman ..

dengeyi iyi kurmak gerekir.
ben şahsen beklenmedik davranışları olan erkekleri daha çok severim.
her hareketini bildiğim adamlar ilgimi çekmez.
gel gitleri olsun, heyecanı olsun. iki taraf için de böyle olsun ki aşk daim olsun.
tüm kaleleri fethedilirse karşı tarafın, ilgi azalır.

Burcu çok güzel tesadüf canım bu bende sana şafağınla mutluluk diliyorum :)

Açıkçası asyacım, fazla muhabbet kesinlikle kavgaların da başlangıcı oluyor çoğu zaman...
Bunu kuzenimde iyi gözlemledim.
Kız sevgilisiyle 24 saatte 20 saat konuşurdu. :bbo:
Sonuç dersen... Feci şekilde ayrıldılar. :1no2:
Kesinlikle bu ayrılığın tek sebebi gereksiz telefon konuşmaları ve fazla içli dışlı olmaktı. :olmaz:
Bunun için onu çok uyardım... a.s
Her zaman derim kendin dışında her zaman çevrendeki herkese biraz olsun mesafen bulunacak...
Yüz göz olmaktansa saygılı ve biraz kendini özletir şekilde ilişkiler kurmak çok daha sağlıklı.
Vıcık vıcık olmaktansa bunu yeğlerim.
a.s.

4 senden beri her fırsatta saatlerce konuştuk bizde sevgilimle.Annem ilk zamanlar çok muhabbet tez ayrılık getirir hem ne buluyorsun bu kadar konuşacak desede dinlemedim ben anı onunla yaşadım her fırsatımda askerde bile en küçük boşlukta arıyor canım sevgilim hiç beklemediğim anlarda bile opuyorumnanaktan valla biz bu şekilde birbirimizi tanıdık konuşmadığımız zamanlarda sms yolu ile iletişim kurduk.çünkü şehirler ayrıydı haftada ya 1 ya 3 gelirdi yanıma bizde bunu teknoloji sayesinde bu şekilde telafi ettik

kesinlikle hayır tatlım!
fazla muhabbbet tez ayrılık derler ve gerçekten iyi birşey değil
bir süre sonra konuşacak konu kalmıyor ve bir şekilde anlaşmazlık çıkıp kavga başlıyor
çok yaşadım ben bunu
en güzeli gerektiği kadar fazlası gerçekten bir süre sonra insanı da sıkıyor
hem sonuçta biraz özlemeli insan sevdiğini değil mi
diğer türlü işin ne heyecanı kalır ki yerimseniben

ayrıca ben erkek arkadaşımla her gün görüşüyormu okul ve dersane dolayısıyla
o bakımdan biz telefonu pek kullanmayız gece yatmadan önce iyi geceler dileriz o kadar
biz de ayrı şehirlerde olsaydık orası ayrı olurdu tabii
çünkü o zaman tek seçenek telefon oluyor
ister istemez sıklaşabilir aramalar smsler kaydirigubbakcemile3

canım dediğin gibi bizde aynı şehirde olsak belki bizde ihtiyaç duymayız çok fazla ama sen bi dağda o bir bayırda olunca elinden düşüremiyor insan tlfnu sengözlerimebaksanab

sevgılımle bı yıldr bırlkteyız nıce bır yıllara tabı nazar degmesn aman :P :asigim: zemuszemus
bız sabah gunaydın dan gece ıyı gecelere kadar msjlasıyoruz aralarda da yarım saatı gecen konusmalarımz olur bu hergun fıx boledır 7/24 konusuyorz dıyebılırım..
ama ınan bı sure sora konscak sey bulamayıp eveleyıp gevelıyosn halıylede cok sıkılıyosn bunalıyosn sahsen bn sıkldm bırazck sureklı konusmaktan..sana tavsıyem en guzelı cnm az ama oz konusun sora sıkılmayn..

bu arada tabıkıde yanyanyken konusucaksn sureklı sohbet edıceksn okadar guzelkı sevglnle konusmak dertlesmek..ama ayrıyken bu pek ıyı olmuyo kavgalar cıkıyo hep:S sahsen bız cok tartısırz ayrıyken ama yanyana oldugmz zamn hıc kavga etmeyz tartısmayız bole yanı..
Özlemıs olursnz bırbırınzı hem yerimseniben
ıkı haftadr telm yok babam el koydu cok msjlasıyorm dıye mesela okadar rahatm kı anlatamam :dance:
Ama cok ozledmm tabıı:(

Back
X