İlişkide muhabbetin fazlasımı iyi yoksa az ve öz olmasımı iyi kızlar fikirleriniz ???

her türlü ilişkiyi mesafe korur,bu evliliktede böyledir,arkadaşlıktada,dostluktada....bu şekilde devam edin asla pişman olmayacaksınız...

bsrcp ve ilayda cem tşk ler tavsiyeleriniz çok ıyı geldi daha sağlam hissediyorum ilşkimizi suan :))))))))) sayenizde

Açıkçası asyacım, fazla muhabbet kesinlikle kavgaların da başlangıcı oluyor çoğu zaman...
Bunu kuzenimde iyi gözlemledim.
Kız sevgilisiyle 24 saatte 20 saat konuşurdu. :bbo:
Sonuç dersen... Feci şekilde ayrıldılar. :1no2:
Kesinlikle bu ayrılığın tek sebebi gereksiz telefon konuşmaları ve fazla içli dışlı olmaktı. :olmaz:
Bunun için onu çok uyardım... a.s
Her zaman derim kendin dışında her zaman çevrendeki herkese biraz olsun mesafen bulunacak...
Yüz göz olmaktansa saygılı ve biraz kendini özletir şekilde ilişkiler kurmak çok daha sağlıklı.
Vıcık vıcık olmaktansa bunu yeğlerim.
a.s.

canımsenı keske dinleseydi ama ben sizleri dinliyorum

canım dediğin gibi bizde aynı şehirde olsak belki bizde ihtiyaç duymayız çok fazla ama sen bi dağda o bir bayırda olunca elinden düşüremiyor insan tlfnu sengözlerimebaksanab

tabiii ki tatlım doğal olarak yani tahmin edebiliyorum yerimseniben

biz de 4 yıldır aynı bolum okuduk haftaiçi sabahtan akşama kadar beraberdik hiç sıkılmadık.şimdi tabi daha az goruşuyoruz ama yine de bence muhabet muhabeti açıyor hatta ben cok bilirim buluşmadan sonra eve gidip arayıp kahkahalarla muhabet anlattığımı.paylaşacağim birşey varsa hiç düşünmem az once konuştuk yaırn konuşalim ikimizde birbirimizi istediğimiz zmn arıyoruz.ama şunu da gozlemledim arada ayrı şehirlerde kalınca sanki yuz yuze goruşemediğimizden daha az ve sıradan muhabetler cıkıyor.ozleidğimiz için bunu dile getirmek için arıyoruz.haberdar etmek fikir almak gibi şeyler için.

buarada şunu da belirteyim hiç yarım saatten fazla konuşmayız zaten surekli goruştuğumuz için paylaşim bittikten sonra ee daha daha ne yapıyorsun gibi uzamaz :kahve: ama bence ilişkide surekli iletişim fikir alışverişi olmalı.yarım saatten fazla konuşuyorsak kesin bir kavgamız var onu cozmeye çalişiyoruzdur olumunekankayizsmile

en güzeli dilediğiniz zmn arayın dilediğiniz zmn kapatın.

çok konuşmaz eşim az ve öz konuşur tam istediğim gibi... opuyorumnanaktan

1 buçk senedir bıkmadan usanmadan 7/24 mesajlaşıyoruz bi konuşmada en az yarım saat ama bizim aramızda mesafeler var böle özlem gidermeye çalışıyoruz napalım lonuşcak konu kalmayıncada kavga ediyoz geçinip gidiyoz işte:D:D

biz 8aydır çıkıyoruz şimdiye kadar mesajlaşmadığımız an olmadı işi yoğun olduğunda yemek yerken işim olduğunda ya da film izlediğimzde falan mola veriyorz kontr olduğunda direk dışarı çıktım diim hiç sormaz kendisi musaitse arar bnm çenem biraz düşüktür o da bayılır bnm muhabbetime kahkahayla muhabbet ederz tez ayrılık getrmedi getrmezde inşallah içinden nasıl geliosa öle davran bnce sn az muhabbet edeym die kısarsın birden hiç yazmamaya başlar eskiye döndürmeye çalışırsın:D bnmde annemler falan nerden buluosun bunları dio ama biz bi hayal kurmaya başlıyoruz 2 saat sürüyo zatee:D

erkekler bi sure sonra bunaliyor aranmaktan..ailesi yaninda oluyo kiz devamli ariyo acmayinca kavga soguma sonrada ayrilik oluyo.yada iste oluyo devamli tel caliyor..herkes icin gecerli degil ama her erkek kaldiramaz.en iyisi az ve oz olmasi.

bende onceden cok baglıydım telefon muhabbetlerıne ama ınan gercekten kavgadan baska bırsey getırmedı bana o yuzden artık tele gun ıcersınde bır yada ıkı kez bakar duruma dusurdum kendımı sımdı cok mutluyum bu alıskanlıgı kazandıgım ıcın arkadaslık ılsıkılerımde bıle etkılı oldu daha

sımdıkı sevgılımle bırlıkte yasadıgımız ıcınde tele hıc ıhtıyac duymuyorum dırek yuzune bıdı bıdı yapıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 uzaktan ıletısımdense yuzyuze ıletısım hermzn daha ıyı

keske çok muhabbet etseydik. sesini bol bol duysaydım, bseyler anlatabilseydim...

muhabbet olmayınca da bitiyor ne yazık ki anı yasamak en güzeli.

sans isi bu :)

ayarında bırakmak gerekr biraz özlesn dğerini anlasn ki knştğnda seni üzücek kırıcak şeyler sölemesn

biz günde 1-2 kez konuşuyoruz ama ne yazıkki benım erkek arkadaşım çenesi çok düşük birisi olduğu için en kısa telefon konuşmamız 1 saatı buluyorkaydirigubbakcemile3

erkekler gercekten bunalabiliyor bi yerden sonra..ben de çok konuşurum telefonda hihoyyyt ordan burdan eskilerden derken konu konuyu açar ve kapatmam bi türlü telefonu. sırf bu sebepten yani konuşmanın çok uzamasından kaç kez kavga ettik..ortada bi şey yokken fazla muhabbeten cılkı çıkabiliyor :kedi:
her defasında bu kadar çok konuşmucam, bu kadar sık aramıcam diye kendime söz vermeme reğmen sonuç hep aynı:gitme:
gecenlerde yine saçma sapan bi konu yüzünden kavga edince telefonunu fırlattı ve benim yüzümden yeni bil tel almak zorunda kaldı..delikafadulden
değiştim mi? hayır:jeyyar:
ama sen değiş arkadaşımkaydirigubbakcemile4sengözlerimebaksanab

Back
X