- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Birde buna hayatımızı teslim edecegiz valla yazikBen de dün buraya konu açacaktım tam üstüne olmuş konu...
bir tanıdığım deyim, kendisi de 18 19 yaşında nerden baksan 40 yaşında biriyle gördüm kendisini, adam necidir nedir ne değildir bilmiyorum sakallı falan bir tipti, kız da sevgiliden ayrılmış artık ne kadar önce ayrıldı bilmiyorum, belki adam evli bile, kendisiyle konuşsam mı konuşmasam mı, ablasına mı söylesem bilemedim, kafamı da meşgul ediyor?
Diyeceğim o ki aklım başımda diyorsun ama daha çok var aklının oturmasına, nasihat etmek bana düşmez belki, çok fark var daha 20 bile olmamışsın.. Beyfendinin yaşı 29 olsa anlarım hadi bir nebze. Şu anda keyfime bakarım diyorsan olacak tabi ki ama dikkat etmeni öneririm.
(Diğer bir konu da 60la 80le geçmek, anlaşıldı iyi doktor kötü doktor ayrımı bu durumda:)) )
Her şey gönlünce olsun..
Siz benim doktorluğumu, yahut nasıl bi doktor olacağımı eleştirecek düzeyde misiniz? Tıp fakültesi eğitim sistemini de bilmiyosunuz. Eeee? Saçma sapan yorumlarda bulunmayınBirde buna hayatımızı teslim edecegiz valla yazik
Ayrıca siz lütfen teslim etmeyin bana hayatınızı:)Birde buna hayatımızı teslim edecegiz valla yazik
Adinizi soyadinizi ogrenirsek doktorluk hayatinizda merak etmeyin etmeyiz sen gezmekten hangi hastaligi öğrendin acaba doktorlari okadar görüyoruz ders calismaktan firsat bulamiyorlarAyrıca siz lütfen teslim etmeyin bana hayatınızı:)
Evet o duzeydeyim merak etme sen 2 kizimda fen lisesinde okuyor insallah sizin gibi olmazlarSiz benim doktorluğumu, yahut nasıl bi doktor olacağımı eleştirecek düzeyde misiniz? Tıp fakültesi eğitim sistemini de bilmiyosunuz. Eeee? Saçma sapan yorumlarda bulunmayın
Aylardır ilk defa konu açtım bu bir. Doktorluk bütün vaktini ders çalışmaya ayırmaktan çok daha fazlasıdır bu iki. Dışarda doktorluk algısı baya farklı şu an anlıyorum:) Bilmediğiniz hiçbi konuda yorum yapmayın bence, çok komik oluyor çünkü. Şu an tıp öğrencisiyle tıp hakkımda tartışıyosunuz falanAdinizi soyadinizi ogrenirsek doktorluk hayatinizda merak etmeyin etmeyiz sen gezmekten hangi hastaligi öğrendin acaba doktorlari okadar görüyoruz ders calismaktan firsat bulamiyorlar
Umarım ikisi de eğer istiyorsa tıp fakültesi kazanır da bizleri daha iyi anlarsınızEvet o duzeydeyim merak etme sen 2 kizimda fen lisesinde okuyor insallah sizin gibi olmazlar
Neyse canim biran 19 yas farkinda israr ettiğiniz için üzüldüm, siz daha hayatinizin baharindasiniz karşınıza daha iyi birileri çıkabilir önce okulu bitirip meslek hayatinizda kariyer yapabilirsiniz ,eger sen istiyorsan biz burada ne dersek boş çünkü sen o düşüncenden saten vazgecmiceksin hayatinda başarılar dilerim ben biran annelik duygusuyla yazdim kusra bakmaUmarım ikisi de eğer istiyorsa tıp fakültesi kazanır da bizleri daha iyi anlarsınız
Babam sağ evet ama aramız çok iyi değil malesef. Bu arada yazdıklarınızın hepsine kelimesi kelimesine katılıyorum çok teşekkürlerrKonu aşk ilişki vs iken nasıl olmuş da mesleklere gelmiş. Bizim milletimizde doktor saplantısı var eminim ortası yok ya taparlar ya gömerler. 60 ile geçen öğretmene de çocuğunuzu teslim etmeyin o zaman. Neyi ölçtüğü belli olmayan sınavlarda alınan notlarla başarının paralel olmadığını düşünüyorum. Kendi çevremde bir çok örneği var. Ezberci eğitim sisteminde kim ne kadar ezberlerse o kadar alır,kim oturup çalışır ezbere alırsa o kazanır. Pratik ve teorik aynı olmuyor her zaman bu bence her meslek için geçerli. Ek olarak ben hayatımda neyi kınadıysam başıma geldi. Belki yaşım sizden küçük de olabilir ama hayat bana büyük konuşmamak gerektiğini öğretti bu benim için acı da olsa bir kazanım oldu. Yani demem o ki kınamayın, yargılamayın. Ha doktorsanız kendiniz o zaman arkadaşla saygı çerçevesinde özelden veya nereden isterseniz tartışın fikir alışverişi yapın. Burada sadece konu sapıyor.
Konuya gelirsek ben de yaş farkının fazla olduğunu düşünüyorum canım. Şimdi cazip gelse de mutlaka farklılıklar ortaya çıkacaktır ileride. Baban sağ ve başında mı ? Benim böyle durumlarda aklıma ilk baba kız ilişkisi geliyor merak ettim?
Çok teşekkürler...Neyse canim biran 19 yas farkinda israr ettiğiniz için üzüldüm, siz daha hayatinizin baharindasiniz karşınıza daha iyi birileri çıkabilir önce okulu bitirip meslek hayatinizda kariyer yapabilirsiniz ,eger sen istiyorsan biz burada ne dersek boş çünkü sen o düşüncenden saten vazgecmiceksin hayatinda başarılar dilerim ben biran annelik duygusuyla yazdim kusra bakma
Tercihinin sebebine inebilirsin aslında. Yapabiliyorsan kendin, yapamıyorsan psikoterapi alarak. Sen de tıp okuyorsun az çok anlarsın zaten ne yapman gerektiğiniBabam sağ evet ama aramız çok iyi değil malesef. Bu arada yazdıklarınızın hepsine kelimesi kelimesine katılıyorum çok teşekkürlerr
Bir zamanlar kendinden yaşça büyük birini seven biri olarak yazıyorum, sebgin tek taraflı değil karşılıklı ise herşey çok güzel olur, yaş farkını aklına bile gelmiyor ama dediğin gibi tek taraflı bir şeyse yaşadığın daha yolun başındayken dön derim süreç çok yıpratıcı oluyır çünkü.Bugün açtığım ikinci konu olacak ama olsun
Uzun zamandır buraya girmiyordum ve hayatımda baya bi şey değişti. Sevgilimle ayrıldık. Ve kendimden yaşça baya büyük bi insana aşık olmaya başlıyorum. Engel olmak istesem de olmuyor çekiliyorum sanki. Sizce ilişkide yaş çok mu önemli
Haklısınız her şeyin temelinde insan psikolojisi ve yaşadıkları yatıyor aslında. Teşekkür ederim :)Tercihinin sebebine inebilirsin aslında. Yapabiliyorsan kendin, yapamıyorsan psikoterapi alarak. Sen de tıp okuyorsun az çok anlarsın zaten ne yapman gerektiğiniBabanızla olan ilişkinizde derinlere inmeniz belki olaya bambaşka yaklaşmanızı sağlar. Fikrinizin değişmesi için değil sağlıklı karar aldığınızdan emin olmanızı isterim. Mutlu kalın ,hayatta başarılar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?