İlişkide yaş çok mu önemli?

Kaç yaş fark var ki ??bi yerden sonra (fark çoksa eğer )olabilir o yaşlanacak ve sen hala gençsin psikolojik olarak begenmemeye başlamam diyorsan sorun olmaz

Ya yaş çok önemli değil, ama gidip de 70 yaşındaki birine aşık olman saçma olur karakter daha önemli, ilişkide önemli olan karakter, sevgi, saygıdır.Neticede o insanla bir ömür sen vakit geçireceksin.

Teessüf ederim kesinlikle yaşlı demem, kaldı ki ben de o yaştayım
20'ye göre yaşlı kalıyor sanki!..

Ben de kendi 20 mi hatırladım; hakkaten, hayat ne kadar hoş, eğlence tavandı...2 katım yaşında biriyle ciddi bir ilişki düşünmek aklımın ucundan bile geçmezdi. Onlar amcaydı yaw...

Ben de kendi 20 mi hatırladım; hakkaten, hayat ne kadar hoş, eğlence tavandı...2 katım yaşında biriyle ciddi bir ilişki düşünmek aklımın ucundan bile geçmezdi. Onlar amcaydı yaw...
Böyle diyosunuz da gerçekten 30 yaşın altındaki erkekler ergenlikten çıkmamış gibi geliyor bana. Önceki ilişkilerimden biliyorum

Valla ben okuyordum o zamanlar, yanaşanlar oldu olmadı mı? hadi ordan dedim ben de ..
en fazla yaş farkı da eşimle oldu.. o da 5 yaş . zamanında 'aramızda kosssskoca 5 yaş var biraz daha anlayışlı olamaz mısın' demiştim.. hala da söyler durur 'kossskoca 5 yaşş' :))

Böyle diyosunuz da gerçekten 30 yaşın altındaki erkekler ergenlikten çıkmamış gibi geliyor bana. Önceki ilişkilerimden biliyorum
Size öyleleri denk gelmiş. Ben 20 lerinde bile olgun çok erkek gördüm. Yaş ile değil bu işler, yaşanmışlıkla oluyor.

Okurken 15 yaşından beri çalışan erkek olduğu gibi, 35 in de baba harçlığı almadan hayata tutunamanyan da var.

40 yaşında arkadaşım 50 sinde bir adamla evlendi. O pişman mesela. Çünkü hep yorgun, herşeye doymuş, sürekli evde yatmak isteyen bir tip.

Siz bilirsiniz elbette...yalnız adamın uzun süre 39 kalmayacağını da hatırlayın sadece.

Bence de koskocaa 5 yaş, fazlasına gerek yok.... max senden küçük olabileceği kadar büyük de olabilmeli adam.

Nasıl 10 yaş küçük adamla evlenmiyorsam, 10 yaş büyüğüne de bakmam ben şahsen. Ama türk kadını bile çifte standart maalesef. Kadın olunca yaşlı, erken çöker; erkek olunca olgun oluyor. Pek makbul.

Sözün özü, ne demişler: 'Davul bile dengi dengine'...

Kendin için çok olgunum vs. diyorsun ya. Bence hakkaten 20 yaşındaki gibi davranıyorsun. Ne eksik, ne fazla. Düşünüyorum da; ben de 20'yken öyleydim. Yani bi heyecanlar, karşıt görüşte olanları hiç takmama, kendi bildiğinde diretmeler falan. Sen şimdi konu açmışsın fikir danışmak için, sana demişler: kuşak farkı var, yapamazsınız. Daha sonradan uyum zor olur, vs vs. Ama sen hala 39 deyince beyaz saçlı diye düşünüyorlar herhalde falan diyorsun. Burası devamlı bilgi akışı olan bir platform. Haliyle insanlar da deneyimlerini, fikirlerini paylaşıyorlar. Bir bildikleri var ki; yazıyorlar. Bana kalırsa 20 yaşa 30 yaş bile çok. Ortak bir paydada buluşmak lazım. Seni de garipsemiyorum tabii ki, yaşın gereği heyecanların olucak elbette ki ama o yaştaki biriyle bence olmamalısın. Hayırlısı olsun hakkında diyerek usulca uzaklaşıyorum

Çok teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…