- 16 Ekim 2017
- 585
- 690
- 53
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Böyle tepkiler vermeyin herkesin kendi hayatı yaşam tarzları karakterleri uygunsa birbirlerini seviyorlarsa neden olmasın mahalle baskısını bırakın artıkşaka mı bu baban yaşında adamla ne işin var
Benim görüşüm bu ayrıca bu mahalle baskısı değil gerçek adam 20 yaşında koca adamken konu sahibi doğmuş bir düşünün bakim mideniz alacak mı istediğime istediğim tepkiyi veririmBöyle tepkiler vermeyin herkesin kendi hayatı yaşam tarzları karakterleri uygunsa birbirlerini seviyorlarsa neden olmasın mahalle baskısını bırakın artık
Hayır parayla alakası yok, tıp öğrencisiyim ondan daha fazla maaş alıcam bi kaç yıl sonra muhtemelen. Beni çeken şey aramızdaki uyum. Kafa yapımız, birlikte geçirdiğimiz vakit. Ayrıca dış görünüşünü de beğeniyorum elbetteSizi tam olarak neyi çekti onu çok merak ettim yaşıtlarınızda olmayıp onda olan şey meslek mi para mı ? Dışardan ilişkinize bakıldığında akla ilk gelecek şey adama bak kıza bak cok zengin demekki ki tavlamıs körpe kızı olucak
Ya kendi yaşımdaymış gibi hissediyorum çok farklı bi uyumumuz var. Hatta ondan daha olgun davranabildiğimi söyler çoğu zaman
48 ikisi deo şimdi öyle geliyor sana, yani ilişki başladıktan sonra her şey değişebilir. o uyum dediğin şey de tensel çekimdir..
29 yaşındayım, 20 yaş hâlimle şu an arasında dağlar kadar fark var..
o zamanlar çok ergen gelen yaşıtlarımın çoğunun nasıl durulduğuna şahit oldum.
şöyle düşün sen annenin karnındayken bu adam üniversiteye başlamış.. yaşıtlarından çok daha olgun olması çok normal değil mi? senin yaşın kadar onun üniversite ve sonrasi hayatı var. senin şimdi yaşamak istediğin hayatı o zaten yaşamış ve hiçbir şey onu senin kadar heyecanlandırmayacak.
aradığın şey baba şefkatiyse tamam ama önünde uzun yıllar var, yaşın daha 20yken neden 40 yaşında gibi yaşayasın ki? giden yıllar geri gelmeyecek.
son olarak: baban ve annen kaç yaşındalar?
Normal ne olacak ki... Siz seviyorsunuz kim karışır diye yorum yapanların sizi zerre kadar umursamadığını düşünüyorum.
Ayrıca 30 ile 50 olsaydı normal diyene de güldüm. Sanki 30 yaşında ki kadın, kadınlığının doyumuna ulaşmış zaten, andropoz bir adamla da idare eder, başında yeterki erkek olsun der gibi.
Bence değil . Sevgilim benden 10 yaş küçük. Başta çok tereddüt ettim hatta geçen ay'a kadar insanlar ne der diye kafama takıyordum buraya konusunu bile açtım.. ve şimdi iyiki ayrılmamışım diyorumm benim için doğru bir insan hayatımın geri kalanında onun yanında olmak istiyorum ve onu çok seviyorum ... bir gün sizde benim gibi netleşirsiniz. Biraz zaman tanıyın kendinize.Bugün açtığım ikinci konu olacak ama olsun
Uzun zamandır buraya girmiyordum ve hayatımda baya bi şey değişti. Sevgilimle ayrıldık. Ve kendimden yaşça baya büyük bi insana aşık olmaya başlıyorum. Engel olmak istesem de olmuyor çekiliyorum sanki. Sizce ilişkide yaş çok mu önemli
Umarım... Çok teşekkürlerrBence değil . Sevgilim benden 10 yaş küçük. Başta çok tereddüt ettim hatta geçen ay'a kadar insanlar ne der diye kafama takıyordum buraya konusunu bile açtım.. ve şimdi iyiki ayrılmamışım diyorumm benim için doğru bir insan hayatımın geri kalanında onun yanında olmak istiyorum ve onu çok seviyorum ... bir gün sizde benim gibi netleşirsiniz. Biraz zaman tanıyın kendinize.
Bence deeeNasıl olsa evlenmeyeceksiniz biraz flörtün zararı olmaz. :)
Evet önemli bu farka göre sizin kaniniz hizli akarken o adam hayatinda herşeyi yaşamış yorgun olacak ve sizin isteklerinizi karsilayamayacak bile o adamin bekar olmasi imkansi gibi hicmi evlenmemis
Seni kandiriyor olmasinYa kendi yaşımdaymış gibi hissediyorum çok farklı bi uyumumuz var. Hatta ondan daha olgun davranabildiğimi söyler çoğu zaman
Nerden biliyorsun39 yaşındaki bi erkekle 50 yaşındaki bi erkek arasında hayli fark var.
Aynen öyle39 yaşındaki erkekle 29 yaşındaki erkek arasında da çok fark var o halde
Ohoo hem de ne farklar
Sizin neye ayırdığınız belli okdu 2nci şıkEvet şu an tatildeyim. Tıpçılar ikiye ayrılır: 1) hayatını derslerine adayıp sınıfı 80 le geçenler. 2) başka şeylere de zaman ayırıp 60 la geçenler. Sonuç olarak ikisi de geçer:) Bi sıkıntım olmadı 2 yıldır, her şeye cakit ayırabiliyorum. Ders çalıştıgım zamanlarda girmedim buraya zaten hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?