İlişkide yaş çok mu önemli?

Kızlar aklınızı başınıza alın sizlerden 10-15 yaş büyük amcalardan uzak durun.
Aşk geçici bir duygu, sonsuza dek devam eden aşk yok.
Hayat gerçekleri ile yüzleşince anlarsınız olmayacağını da neyse..
Bu kadar yaş farkını normal karşılayan yorumlara da hayret ettim, sanırım yaşları küçük henüz.

Şuan için bunu sorun görmüyor olabilirsin ama ilersini de düşünmek lazım. 20 yıl sonra mesela? Bi çocuğunuz olduğunu da düşün.. Babası yanında dedesi gibi mi dursun? Sen anlaşabilsen, o çocuk babasıyla nasıl iletişim kuracak. Uçurum var, atlama

Böyle tepkiler vermeyin herkesin kendi hayatı yaşam tarzları karakterleri uygunsa birbirlerini seviyorlarsa neden olmasın mahalle baskısını bırakın artık
Benim görüşüm bu ayrıca bu mahalle baskısı değil gerçek adam 20 yaşında koca adamken konu sahibi doğmuş bir düşünün bakim mideniz alacak mı istediğime istediğim tepkiyi veririm ben annle aramda 24 yaş var ve ben en küçük cocuğuyum

Hayır parayla alakası yok, tıp öğrencisiyim ondan daha fazla maaş alıcam bi kaç yıl sonra muhtemelen. Beni çeken şey aramızdaki uyum. Kafa yapımız, birlikte geçirdiğimiz vakit. Ayrıca dış görünüşünü de beğeniyorum elbette

Ya kendi yaşımdaymış gibi hissediyorum çok farklı bi uyumumuz var. Hatta ondan daha olgun davranabildiğimi söyler çoğu zaman

o şimdi öyle geliyor sana, yani ilişki başladıktan sonra her şey değişebilir. o uyum dediğin şey de tensel çekimdir..

29 yaşındayım, 20 yaş hâlimle şu an arasında dağlar kadar fark var..
o zamanlar çok ergen gelen yaşıtlarımın çoğunun nasıl durulduğuna şahit oldum.
şöyle düşün sen annenin karnındayken bu adam üniversiteye başlamış.. yaşıtlarından çok daha olgun olması çok normal değil mi? senin yaşın kadar onun üniversite ve sonrasi hayatı var. senin şimdi yaşamak istediğin hayatı o zaten yaşamış ve hiçbir şey onu senin kadar heyecanlandırmayacak.

aradığın şey baba şefkatiyse tamam ama önünde uzun yıllar var, yaşın daha 20yken neden 40 yaşında gibi yaşayasın ki? giden yıllar geri gelmeyecek.

son olarak: baban ve annen kaç yaşındalar?

48 ikisi de

ben yaş farkini kabullenemeyenlerdenim.neden iki taze olmak yerine biri yasli biri genc olsun:)) ay yok o yaslanirsa gözüme girer tiksinirim.ikimiz ayni yipranmislikta olalim ki buna takmayayim.

Otuz yaşındaki kadın doyuma ulaşmış antrapozlu adamla yapabilir gibi bir görüşe sahip olarak yazmadım yorumu. O sizin algılayış tarzınız. 30 yaşındaki insan artık belirli bir hayat tecrübesine sahiptir. İlişkiler konusunda, ne istediği konusunda, doğruyu yanlışı ayırt etme konusunda daha bilgili, daha temkinlidir. 50 yaşındaki birini seçiyorsa kendini ne beklediğini iyi kötü bilir ve kabul ederse de kendi seçimidir. Burada 20 yaşında bir kız var ve bana göre de seçimi konusunda çok daha toy.

Bence değil . Sevgilim benden 10 yaş küçük. Başta çok tereddüt ettim hatta geçen ay'a kadar insanlar ne der diye kafama takıyordum buraya konusunu bile açtım.. ve şimdi iyiki ayrılmamışım diyorumm benim için doğru bir insan hayatımın geri kalanında onun yanında olmak istiyorum ve onu çok seviyorum ... bir gün sizde benim gibi netleşirsiniz. Biraz zaman tanıyın kendinize.

Umarım... Çok teşekkürlerr

Aslında yaş konusuna pek takılmam büyük olmuş küçük olmuş amaaaa 19 yaş baya çokmuș be kuzum. Ben şuan 41 yaşındayım düşünüyorumda yanımda 60 lık birini (tanıdığım 60 lık erkekleri yok ya ben almim diyorum...

Sizin neye ayırdığınız belli okdu 2nci şık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…