İlişkide yaş farkı önemli mi?

canım aynı konudan müzdaribiz ikimizde.bende 28 yaşındayım karşımdaki kişide orta yaşı devirmiş 38 yaşında biri.bizde meslek olarak uyuyruz.ama geleceği düşündükçe tedirgin oluyorum
bizimde daha çok yeni.daha tam bi ilişki yok.bende ne yapacağıma karar veremedim.başlamadan bitirsemmi?şans versemmi?
umarım hakkımızda hayırlısı olur

eskiden yaş problemimi:sm_confused: vardı?
millet daha ne zaman doğduğunu kaydirigubbakcemile4bile bilmiyormuş

annemle babam arasındaki yaş farkı olan 20 sayısını düşünecek olursak....:kahve:
ve onların ne kadar mutlu ve birbirlerine hala deli gibi aşık olduklarını düşününce normal.....:delphin:
bence birbirini seven insanlar arasında bu sorun olmamalı.....:1closedeyes:

canım aynı konudan müzdaribiz ikimizde.bende 28 yaşındayım karşımdaki kişide orta yaşı devirmiş 38 yaşında biri.bizde meslek olarak uyuyruz.ama geleceği düşündükçe tedirgin oluyorum
bizimde daha çok yeni.daha tam bi ilişki yok.bende ne yapacağıma karar veremedim.başlamadan bitirsemmi?şans versemmi?
umarım hakkımızda hayırlısı olur

Bizimde henüz bir ilşkimiz yok, benimde kaygılarım gelecek adına, şimdi herşey iyi güzel olurda 10-15 yıl sonra uyum olurmu acaba yine ve yineliyorum çocuk konusunda da tereddütlerim var (mor papatyam, hergün karşımıza hoşlandığımız birileri çıkmıyor değilmi, benim şans verme tarafım daha ağır başıyor)

sen bilirsin arkadaşım ama şu yönünü düşün cok degil en fazla on yıl sonra o 48 yasında olucak sen 36 senin en verimli döneminde sen gezmek isticeksin veya baska faaliyetler yapmak isticeksin karşılıgında oram hasta buram hasta yorgunum kalbim var prostadım var deyip gezer.bende cok öncelerde benden 11 yaş büyük birine aşık olmuştum ama mantıklı düşünüldüğü zaman unutuluyo.karar senin canım...

eğer şans vermezsen içinde kalma, keşke deme şansın yüksek. kim bilir belkide hayatının erkeğini elinin tersiyle itmiş olacaksın sırf yaş tereddütün yüzünden. bunu göze alma bence.

ona bir şans ver, dene. olmazsada içinde kalmamış olur. denedim ve olmadı dersin hiç yoktan.

12 yaş çok değil bence..arkadaşım ile eşinin arasında 20 yıl var, arkadaşım 30 eşi 50 yaşında gerçi kocası yaşını hiç göstermiyor süper ama olsun yaş yaşdır :))
ama onlar büyük bir aşk ile evlenmiş, belki sizin durumda bu göz ardı edilmemeli.

Back
X