- 18 Mart 2011
- 8.376
- 26.133
- 748
- Konu Sahibi Red Phoenix
-
O tamamen karşıdaki kişiyle alakalı bence. Sen ne yaparsan yap onun daha fazla ilgilenmesini sağlayamazsın. Belki geçici bir süre için sağlarsın okadar. Tamamen karşı tarafla alakalı bir durum.
Hiç mi şansımız yok ??
her uzun ilişki gibi monotonlaşmaya başladı heyecanı kaçtı ben o eski heyecanı ve sevgilimin ilgisini geri istiyorum.. Yoğunum doğal olarak yorgunum diyor hep
galiba ilişkin 1 seneyi geçmiş.bence hiç üzülme her uzun ilişki böle olucak diye bir şey yok.bizim aşkımız 4 sene 6 aydır sürüyoher gün günaydın her gece tatlı rüyalar aşkım diyoruz birbirimize ve ben aşkımın gözlerine bakınca kalbim deliler gibi çarpıyo onunda aynı şekilde hala buluşucamız gün ellerim titiriyo kalbim çarpıyo ve kıpkırmızı oluyorum işte aşk bu
çok sevindim adına Rabbim bozmasın inşallah bir ömür
Her sabah günaydın deme alışkanlığı vardır bizdede her gece yatmadan önce de iyi geceler ve seni seviyorum demeden yatmayız ama gün içindeki ilgisi daha az sanırım ya da ben mi büyütüyorum kii :26:
amin inşallah
şöle bir örnek veriiym sanaerkek arkadaşm işe başladığında ben çalışmıyorudm.önceki msjlaşmalarımz konuşmamız kalmamaıştı.bende senin gibi düşünüyodum.çünkü akşam geç geliyor ve yorgun olduğu için konuşamıyoduk.ama aradan 4 ay geçti ve bende çalışmaya başladım 11 saatlikti işim öle anlayabildim halini :26:
eğer sen onun yanındayken mutluysan ve gününüz 5 dak gibi çabucak geçiyo knuşmaya doyamıyosanız büyütüyo olabilirsin
Çok haklısın canım bunları duymaya ihtiyacım vardı şu an gülümsüyorum
Belkide dediğin gibi yoğunluktandır. Zaten eski ilgisi olmaması sevmediği anlamına gelmez dimi ???
belki sıradan bi cümle ama hayat eskisi gibi olmamıza izin vermiyo:84:
üniversitede her gün birilikteydik farklı şehirlerde oturuyoruz ve 1.5 senedir ayda 1 defa görüşebiliyoruz :84:
ama elimizde olsa her an birlikte olucaz.haliyle o zmanki gibi değil ilişkimiz.daha da harika bence.ilk günkü heyecan hala var ama ilk günden daha çok seviyorum.çok mu aşığım ne
Bunları duymak çok güzel senin adına o kadar çok sevindim ki canım Allah inşallah bir ömür boyu almaz bu aşkı senden
İşte biz sanki o heyecanı kaybetmişiz gibi hissediyorum.. Onu çok seviyorum oda beni seviyor biliyorum ama monotonlaşalım istemiyorumm :26:
inşallah canım :79: inşallah seninde ilişkin bu şekilde olur :)
küçük sürprizler yap erkek arkadaşına.gün içinde sadece seni özledim diye msj at,size özel olan şeylerden oluşan bi slayt hazırla.kısacası senin erkek arkadışından beklediğin romantikliği sende ona yapsadece bayanlar için değil erkekler içinde önemli bence bu romantiklik :26:
Söylediklerini denicem de canım o zamanda benimki kaçar diye korkuyorum hani bi havalanma dönemi oluyor ya..
Yinede denicem ama ne kaybederim ki hatta belki kazanırım belli olmaz
artık bu sana kalmış canım.herkes şımartılmak ister erkek arkadşında tabi.ama karakterini sen bildiğin için ona göre davranmanda gerek.mesela benim aşkım koyu fenerbahçeli.hediye olarak sporcuların giydiği eşofmandan aldım.hiç beklemediği anda verdim hediyesini.resmen çocuklar gibi sevindi
herşeyin en güzeli olsun inşallah senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?