İlişkide yok olan heyecanı geri getirmek ve sevgilinin ilgisini kazanmak ???

eh biraz öle oluyo
içini rahatlatabildiysem birazda olsa ne mutlu bana

birbirini seviyorken ayrı yerlerde bulunup, o özlemin acısını çekmek bile keyifli.. emin ol ilerleyen zamanda ilişkiniz dahada güçlenecektir..
tecrübeyle sabitAllahım herkesin mutluluğunu daim etsin

birbirini seviyorken ayrı yerlerde bulunup, o özlemin acısını çekmek bile keyifli.. emin ol ilerleyen zamanda ilişkiniz dahada güçlenecektir..
tecrübeyle sabitAllahım herkesin mutluluğunu daim etsin

amin inşallah nazar değmesin hiç birimize
birlikte olmaya başladıktan 5 ay sonra tam 116 gün görüşemedik o yüzden şimdiden biliyoruz aşkımızın dğerini

belki eşinin bir sıkıntısı olabilir, konuşup paylaşmaya çalış... onunla konuşurken dokunarak konuş(mesela elini tut ve öyle konuş,yada koluna dokunarak)
daha önceden gittiğiniz mekanlarda,yerlerde bulunun; ve o mekanlardaki yaşadığın, aklına gelen anılarınızdan bahset. ws.ws ama iş birazda karşıda bitiyor

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu konuştuğumuzda nedenini sorduğumda çok yoğunum doğal olarak gergin ve yorgun oluyorum ilginin azalması seyrekleşmesi seni sevmediğim anlamına gelmiyor diyor.. Evet dokunarak iletişim kurma fikrini sevdimm

Bu konuyu konuştuğumuzda nedenini sorduğumda çok yoğunum doğal olarak gergin ve yorgun oluyorum ilginin azalması seyrekleşmesi seni sevmediğim anlamına gelmiyor diyor.. Evet dokunarak iletişim kurma fikrini sevdimm

o zman sorun yok brrk bak kendiside demiş yoğun olduğu için böleymiş tamamen biizm hüsnükuruntumuz bunlar :26:

amin inşallah nazar değmesin hiç birimize
birlikte olmaya başladıktan 5 ay sonra tam 116 gün görüşemedik o yüzden şimdiden biliyoruz aşkımızın dğerini

nişanlıyken ayrı şehirlerdeydik(ünv.de okuyordum).sonra evlendik ve yine ünv.de y.lisans için derslerim vardı.haliyle sadece haftasonları evime geliyordum(bazı zaman gelemiyordum).. yani o özlemin acısını çekmek bile güzeldi..dediğin gibi insan kıymet biliyor..benim gidemediğim zamanlar,oo kadarr uzun yoldan arabaya atlar gelirdi işten çıkınca(gecenin 3 lerinde oraya ulaşırdı,bayağıda yol),kaldığım yurtun penceresinden 5 dk görürdüm,msj atardı giderdi(sabah uykusuz işine devam ederdi)..görünce ağlardım..evlisin ve aşağı inip görüşemiyorsun,yurt özel yurttu ve yasaklıydı saat akşam 11 den sonra(gören ne der diye memure hanımlar ne kadar üzülsede görüştürtmezlerdi)böyle bir zaman geçti.. ve kendinden hiçbişey kaybetmedi,hala müthiş ince ruhlu bir adam

Allahım herkesin mutluluğunu daim etsin
..

bu arada az önce ne kadar döktürmüşüm öyle çok yazmışım yaaa dilim değil,elim şişmiş

taşlarımı dökmeye meyilliyim anlaşılan

bizde üniversitede tanışmıştık.o benden önce mezun oldu sonra çalışmaya başladı.izin gününde evin işleri var onları halledicem dedi.tamam dedim.aradan zaman geçti telefonda konuşuyoruz halledebildinmi işlerini dedim.yok çok sıra var bekliyorum hala dedi.o sırada evimin zili çaldı.diyafondan kim o dedim.aşağı in aşkım dedi ben elimde telefon kapının önünde kalakaldım sesin nerden geldiğini anlayamadım bana süpriz yapmış gelmiş canım.çok seviyom ya çok

arada olur tatsızlıklar canım işte napcan ...birliktesiniz ya önemli olanda bu .. Allah hiç bozmasın mutlulugunuzu .

Amin tatlımm :):) Oluyor dediğin gibi ama bi anda düzeldi bende çok şaşırdım hiç beklemiyordum oysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…