- 24 Şubat 2011
- 2.603
- 25
- 108
- Konu Sahibi Red Phoenix
-
Amin tatlımm :):) Oluyor dediğin gibi ama bi anda düzeldi bende çok şaşırdım hiç beklemiyordum oysa
ee hani konusmustuk ya demekki sana dedigi gibi gercekten yogunmus .. sıkma sen tatlı canını ..daha güzel olur inşallah aranız
ee hani konusmustuk ya demekki sana dedigi gibi gercekten yogunmus .. sıkma sen tatlı canını ..daha güzel olur inşallah aranız
bak benim sevdiğim 1 haftadır izinliydi herşey harikaydı rahatlıkla konuşuyos mesajlaşıyoduk.bu gün işe başladı özledim valla ya :84::84:
Yanımda olduğun için yanımda olduğunuz için o kadar mutluyum kii :) Hala yoğun ama nasıl olduysa ilgileniyor benimle eskisi kadar olmasada inşallah dediğin gibi daha da güzel olur canımm
Yanımda olduğun için yanımda olduğunuz için o kadar mutluyum kii :) Hala yoğun ama nasıl olduysa ilgileniyor benimle eskisi kadar olmasada inşallah dediğin gibi daha da güzel olur canımm
inşallah canım insallah ... üzme sen kendini gerisi gelir...
tamam sıra bana geçti hadi beni teselli edin şimdide :84::84::84::84::84:
tamam sıra bana geçti hadi beni teselli edin şimdide :84::84::84::84::84:
Özlemekte güzeldir onun keyfide başka canımmm
bak bak
sanki bu sözler tanıdık geldi
bende yarın atlatmış olurum bu durumu zatentatilden işe geçiş evresi bizim şu an yaşadıklarımız
Perimle'cim özel mesaj gönderemiyorum sanaaa
evet tatlım bu hesabım yeni diye gelmiyor mesaj diger hesabım kapandı ordan konusmustuk senle.. hatırlıyosun dmi
Hee anladım canım e nasıl iletişim kursak kii :26:
burdan artık tatlımm napalımm
Siz naptınız canım durumlar nediir bakalımm
Arkadaş doğru söylüyorr ya hiç konuşamasaydınız ayy Allah korusun quientnrkn'cim Allah ayırmasınnn
bizde olumlu bir gelişme olmadı henüz
ay Allah korusun yaaaa napardım ben o zaman :18:
amin inşallah hiç birimiz sevdiğimizden ayrılmayalım
Üzülme tatlım ne olur yaa Rabbim büyük
Hem ben sana bu konuyla ilgili özelden bişey dicektim amaaa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?