İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Amin canim insallah insan hemen inaniyo olduguna iste bendeki test de laboquick di dunde yaptim testi dunkunde hic bisi cikmamisti sonradanda

Amin canim insallah insan hemen inaniyo olduguna iste bendeki test de laboquick di dunde yaptim testi dunkunde hic bisi cikmamisti sonradanda
Hadi ya o zaman bi Umut var demektir adetinede varmış daha hadi güzel haberlerle gel canım

Daha once hamile kaldiysan rahim filmi cekmeyebilirler tupler acikki hamile kaldin demisti doktor bana ben bu ay cok hamile gibi hissediyordum bugun bi test daha yaptim o da negatif adete kaldi 4 gun hakkimzda hayirlisi
Bnmde 4 gün var canm Aynı beklemedyz yani dua edelim birbirmze bnm silik var sanki ama

Valla canim benimde iste 16 agustostu bekliyorum 5 gun kaldi bendede sonradan cikan bir silik cizgi var ama emin olamiyorum seninki hemen mi cikti
Vaşla cnm bnm cok silik belli bile değil belkide değildr atyorm şimdi

@Kartanesii8892 canim nasilsin? Bir kaç arkadaşa yazmışsın geçen beni görmezden geldin aşk olsun. Sen kimyasaldan sonra hemen hamile kalmıştın demi? Adet döngün ne kadar uzundu?
canım olur mu oyle seu ben senın mesajlarını geç gördum canını sıkmak ıstmedım acıkcası tekrar aynıkonuyu acıp. hesabını da dondurdıgunu okudum ztn bır ıkı mesajını gördum dogal olarak yazsam goremeyecektın de:/ benim uzun sure 28di sonra 30a cıkmıstı döngum

Merhaba canim seni merak ediyodum iyi oldu nasi gidiyor hamilelik allahim saglikla dogurmani nasip etsin insallsh

Anladım canım benim. Benim adet döngüm daha da uzun pek değişmedi dusukten sonra :) bakalim heyecanlıyım acayip akıntım var

Canim karanlik resim ama beyaz bir sekilde ikinci cizgi gorunuyo hadi insallah guzel haberler veririz
Benim kullandığımda laboquickti ve saatler sonra çıktı çizgi. Daha önce öyle olmadığı için inandım ve çok şükür hamileyim. Sizin ki biraz tuhaf ama bugün yarın bir daha deneyin ve idrarı sadece 3 damla damlatın . Hayırlısı olsun inşaallah

Kürtaj sonrası kontrolüm güzel dedi sadece üstten ultrasonla baktı temiz tam istediğim gibi üç ay korunma olacak sonrasında hamile kalmadan önce geleceksin tedbir amaçlı bebe aspirini başlayacağız dedi. Benim kafam şuna karıştı ben hamile kalmadan önce plt değerim 292 iken beş haftalık hamileyken plt değerim 341 miş kan pıhtılaşması değeriymiş bu plt beynim sulandı bende de bu kan pıhtılaşma sorunu var ve ihmal mi edildi Mcz09 Kurumus-Maskara Genc_evli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…