- 7 Eylül 2018
- 2.114
- 3.737
- 53
- 34
Amin canim insallah insan hemen inaniyo olduguna iste bendeki test de laboquick di dunde yaptim testi dunkunde hic bisi cikmamisti sonradandaGeçmiş olsun canım Allahım bidaha yaşatmasın inşallah ve bu sefer bebeğin şenindedir sıkı sıkı tutunur inşallah adete ne kadar var ? Ben bütün testleri denedim al-bi laboquick bide miratech bunların hepsinde sonradan çizgi çıktı belki testin kendi çizgisiydi ama ben görüyodum
İnşallah güzel sonuç çıkarCanim 5 gunum var bakalm ne cikcak
İnsallah canim ya cok heycanli bi bekleyis bu ama sonrasinda bile olsa bu zamana kadar hic bisi cikmiyodu o yuzden biraz umitlendimİnşallah güzel sonuç çıkar
Hadi ya o zaman bi Umut var demektir adetinede varmış daha hadi güzel haberlerle gel canımAmin canim insallah insan hemen inaniyo olduguna iste bendeki test de laboquick di dunde yaptim testi dunkunde hic bisi cikmamisti sonradanda
insallah canim hepimiz guzel haberlerle insallahHadi ya o zaman bi Umut var demektir adetinede varmış daha hadi güzel haberlerle gel canım
Bnmde 4 gün var canm Aynı beklemedyz yani dua edelim birbirmze bnm silik var sanki amaDaha once hamile kaldiysan rahim filmi cekmeyebilirler tupler acikki hamile kaldin demisti doktor bana ben bu ay cok hamile gibi hissediyordum bugun bi test daha yaptim o da negatif adete kaldi 4 gun hakkimzda hayirlisi
Valla canim benimde iste 16 agustostu bekliyorum 5 gun kaldi bendede sonradan cikan bir silik cizgi var ama emin olamiyorum seninki hemen mi ciktiBnmde 4 gün var canm Aynı beklemedyz yani dua edelim birbirmze bnm silik var sanki ama
Vaşla cnm bnm cok silik belli bile değil belkide değildr atyorm şimdiValla canim benimde iste 16 agustostu bekliyorum 5 gun kaldi bendede sonradan cikan bir silik cizgi var ama emin olamiyorum seninki hemen mi cikti
canım olur mu oyle seu ben senın mesajlarını geç gördum canını sıkmak ıstmedım acıkcası tekrar aynıkonuyu acıp. hesabını da dondurdıgunu okudum ztn bır ıkı mesajını gördum dogal olarak yazsam goremeyecektın de:/ benim uzun sure 28di sonra 30a cıkmıstı döngum@Kartanesii8892 canim nasilsin? Bir kaç arkadaşa yazmışsın geçen beni görmezden geldin aşk olsun. Sen kimyasaldan sonra hemen hamile kalmıştın demi? Adet döngün ne kadar uzundu?
Canim karanlik resim ama beyaz bir sekilde ikinci cizgi gorunuyo hadi insallah guzel haberler veririz
İşte diyorm ya bu belli belirsz bişy güvenmiyorm bileCanim karanlik resim ama beyaz bir sekilde ikinci cizgi gorunuyo hadi insallah guzel haberler veririz
Merhaba canim seni merak ediyodum iyi oldu nasi gidiyor hamilelik allahim saglikla dogurmani nasip etsin insallshcanım olur mu oyle seu ben senın mesajlarını geç gördum canını sıkmak ıstmedım acıkcası tekrar aynıkonuyu acıp. hesabını da dondurdıgunu okudum ztn bır ıkı mesajını gördum dogal olarak yazsam goremeyecektın de:/ benim uzun sure 28di sonra 30a cıkmıstı döngum
Anladım canım benim. Benim adet döngüm daha da uzun pek değişmedi dusukten sonra :) bakalim heyecanlıyım acayip akıntım varcanım olur mu oyle seu ben senın mesajlarını geç gördum canını sıkmak ıstmedım acıkcası tekrar aynıkonuyu acıp. hesabını da dondurdıgunu okudum ztn bır ıkı mesajını gördum dogal olarak yazsam goremeyecektın de:/ benim uzun sure 28di sonra 30a cıkmıstı döngum
Benim kullandığımda laboquickti ve saatler sonra çıktı çizgi. Daha önce öyle olmadığı için inandım ve çok şükür hamileyim. Sizin ki biraz tuhaf ama bugün yarın bir daha deneyin ve idrarı sadece 3 damla damlatın . Hayırlısı olsun inşaallahCanim karanlik resim ama beyaz bir sekilde ikinci cizgi gorunuyo hadi insallah guzel haberler veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?