İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ben bu ay adet gunu gecene kadar yapmamaya karar verdim
CAnım nasılsın? Bende valla 5-6 gün alanı kaldı ama içimden hiç test yapmak gelmiyo be bu ay ümidimde yok yani ilk defa bu ay o kadar rahatım ki olursa olur olmasss bi dahaki aylar diye kendime şaşırıyorum :)))

Bende canim yani yoksa da napayim uzul uzul nereye kadar diyorum adet 22sinde o zamana kadar yapmicam

Bende mayis ayinda hamile kalmayi hic beklemiyordum tek yumurtam vardi cok rahattim yerlesme kanamasina kadar bi kere aklima gelmedi ve hamileydim insallah seninde oyle olur canim

Bende canim yani yoksa da napayim uzul uzul nereye kadar diyorum adet 22sinde o zamana kadar yapmicam
Aynen öyle tatlım ya üzülünce elimize bişey geçmiyo zaten yapma boşver adet olmassan öyle yaparsın bende yapmıcam ki yapmakta istemiyorum zaten boşuna stres oluyo

Bende mayis ayinda hamile kalmayi hic beklemiyordum tek yumurtam vardi cok rahattim yerlesme kanamasina kadar bi kere aklima gelmedi ve hamileydim insallah seninde oyle olur canim
Hadi ya hayırlısı be kuzum olursa olur olmassa nasip kısmet peki o hamileliğin devam etmedi mi ?

Canim bu son hali bi bakabilirmisin cok oldum ama
Canım ben çizgi gördüm evet ama ben bu zamana kadar o kadar test yaptım ki hatta geçen ay 3 saat sonra bariz çizgi çıktı aha hamileyim dedim ama adet oldum bence ilk 10 dkda çıkmayan çizgiye güvenme derim ama yinede belli olmaz burda 5 saat sonra çizgi çıkıp hamile olan var inşallahhh seninkide öyledir Bebişin seninledir kuzum

Canim o hamileligimde 7. Hafta kurtaj oldum kalp atisi alinamadi perdeden dolayi yerlesemiyormus bebek ameliyat oldum pesine hemen simdi tekrar deniyorum kismet cizgiyi esimde gordu ama tabi 3 saat sonra cikti aslinda o bulaniklikda yoktu sonra oldu nasip yaptigin testlerin markasi neydi

Geçmiş olsun canım Allahım bidaha yaşatmasın inşallah ve bu sefer bebeğin şenindedir sıkı sıkı tutunur inşallah adete ne kadar var ? Ben bütün testleri denedim al-bi laboquick bide miratech bunların hepsinde sonradan çizgi çıktı belki testin kendi çizgisiydi ama ben görüyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…