Evet..Olağan adetlerimden biri, her zamanki gibi..zaten ben hala mucizelere inanmaya devam etmeye çalışıyorum..zira 3 kere tüp bebek denedik, olmadı..belli bir süre sonra kendiliğinden hamile kaldım..önce kalbi duyduk, akabinde kalp atışı durdu ve kürtaj oldum..o mucize tekrardan bizi bulur mu diye her ay ümitleniyorum, ancak artık akışına bırakmam gerekiyor..Rabbim inşallah isteyen herkesin kucağını dolduracak er ya da geç..Sonradan çıkan çizgi testin markasına bağlı bence. Benimki de 4 saat sonra çizgi çıktı ve hamileyim.adetiniz normal adet gibi mi. ??
Benim kullandığım laboquickti.
Hah işte bu vazgeçmwk yok sadece kafadan atıcan. İnşaallah olur seninde isteyen herkesinde hayırlı sağlıklı evlatları. Bende inşaallah hayırlısıyla sağ salim kucağıma alırımEvet..Olağan adetlerimden biri, her zamanki gibi..zaten ben hala mucizelere inanmaya devam etmeye çalışıyorum..zira 3 kere tüp bebek denedik, olmadı..belli bir süre sonra kendiliğinden hamile kaldım..önce kalbi duyduk, akabinde kalp atışı durdu ve kürtaj oldum..o mucize tekrardan bizi bulur mu diye her ay ümitleniyorum, ancak artık akışına bırakmam gerekiyor..Rabbim inşallah isteyen herkesin kucağını dolduracak er ya da geç..
Hadi bakalım hayırlısı az kaldı ilk hamileyim dediğin günler vay be ne cabuk geciyor zaman saglıkla kucagına alKizlar tum yazilari okuyamadim ama umarim hersey yolundadir dualarim sizlerle ben hala dogurmadim sukur ama suyu az ve catilarim acik hayirlisini diliyorum haberdar etmek istedim birde kartanesi giriyomu hic napti merak ettim
Canin uzuldum ya ama olsun Allah herseyin hayirlisini versin bende kendimi dinlemkten yoruldum aslinda iki hamilelik gecti basimdan biri dis gebelik biri dusuk hic hirinde hissetmedim hic bisi ama beklerken belirti ariyosun iste hele dis gebelikte adet bile gordumEvet 3-4 saat sonrasında bu hale geldi ancak bu sabah adet oldum..demek ki sonradan beliren çizgi bir anlam ifade etmiyormuş..
4 yıllık evliliğimizde en büyük imtihanımız evlat sahibi olamamak oldu..bilmiyorum, kelimelere dökmesi çok zor bir durum..Allah ım hepimizin yüzünü güldürecek elbet bir gün..Hayırlısı demekten başka çaremiz yok zaten..Kısmet..Canin uzuldum ya ama olsun Allah herseyin hayirlisini versin bende kendimi dinlemkten yoruldum aslinda iki hamilelik gecti basimdan biri dis gebelik biri dusuk hic hirinde hissetmedim hic bisi ama beklerken belirti ariyosun iste hele dis gebelikte adet bile gordum
Sen nasılsın canım? Ne zamandır görmüyordum. Az kalmış doğumuna :))) Allah sağlıkla aldırsın kucağına:))Hadi bakalım hayırlısı az kaldı ilk hamileyim dediğin günler vay be ne cabuk geciyor zaman saglıkla kucagına al
Aynen oyle benimde hayattaki sinavim buymus diyorum bir dis gebelik onu ameliyatla aldim kesildim ama bebek yok sonra kurtaj dediler sonra rahimde perdr dediler onun ameliyatini oldum aha simdide hamile kalamiyorum herseyde bir hayir vardir diyorum ama iste insan istiyo4 yıllık evliliğimizde en büyük imtihanımız evlat sahibi olamamak oldu..bilmiyorum, kelimelere dökmesi çok zor bir durum..Allah ım hepimizin yüzünü güldürecek elbet bir gün..Hayırlısı demekten başka çaremiz yok zaten..Kısmet..
Biraz senle yaaşadklarmz aynı rahimde perde duşnda bu iki aydr olrna bırktm bu ayda olmazsa rahim filmi derse doktrm çekerm ama eğer demzse çekmem bilmyorm ne bende ne eşimde sıkntı yok denildiAynen oyle benimde hayattaki sinavim buymus diyorum bir dis gebelik onu ameliyatla aldim kesildim ama bebek yok sonra kurtaj dediler sonra rahimde perdr dediler onun ameliyatini oldum aha simdide hamile kalamiyorum herseyde bir hayir vardir diyorum ama iste insan istiyo
Daha once hamile kaldiysan rahim filmi cekmeyebilirler tupler acikki hamile kaldin demisti doktor bana ben bu ay cok hamile gibi hissediyordum bugun bi test daha yaptim o da negatif adete kaldi 4 gun hakkimzda hayirlisiBiraz senle yaaşadklarmz aynı rahimde perde duşnda bu iki aydr olrna bırktm bu ayda olmazsa rahim filmi derse doktrm çekerm ama eğer demzse çekmem bilmyorm ne bende ne eşimde sıkntı yok denildi
Canim idrar birikintisi o bana da olmustuKizlar bisi goruyomusunz yoksa ben mi goruyorum
Ya sanki bi yaninda cizgi gibi var ama emin olamiyorum gozlerim gormek istedigi icin goruyo sanirim telefondan belli olmuyoCanim idrar birikintisi o bana da olmustu
Umarim vardır canim belirtin mi var hamile hissediyorum demişsinYa sanki bi yaninda cizgi gibi var ama emin olamiyorum gozlerim gormek istedigi icin goruyo sanirim telefondan belli olmuyo
Canim asagi dogru ince bi cizgi goruyomusun arssinda
Ya ince bisey var ama etrafinda kirmizilik var ya benimde boyle olmustu idrar birikintisiydi umarim seninki hamileliktendirYa yorgunluk uyku ve bas agrisi var ama ogretmenim yeni basladik calismaya ona yoruyodum
Sakin ol canim yoksa da uzulme kendini iki duruma da hazirlaGaliba fazla heyecan yapip kendimi kandiriyorum bilmiyorum canim umut iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?