İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

O trombosit değeri. Pıhtılaşma için genetik testler yapılıyor canım.

Zuzum Genc_evli sıkıntı stres yapmamana sevindim valla inşallah tez zamanda hayırlısıyla gelir bebişlerimiz
Valla içten söylüyorum 1 senedir hiç bu kadar rahat hissetmemiştim kendimi çok stressiz bi ay oldu benim için bundan sonrada böyle devam ederim inşallah kuzum inşallah hayırlısıyla bizimde meleklerimiz gelicek ben hissediyorum bizimkiler biraz nazlı çıktı napalım :)

Ayyy çok sevindimmm valla çok şükür bebeğim bak iyisin Allah’ın izniyle doktorun dediği gibi hamile kalmadan önce gidersin aspirine başlarsın herşey güzel gider inşallah

Kızlar dün kan verdim 0.1 çıktı ve bugün adet 8. Günü geçikmesinin sabah ilk idrarla yaptım ve 2 dk böyle çıktı sizce saçma değil mi gölgeyi sadece ben mi görüyorum

Eklentiler

• C5B94487-25B8-4B90-8C0C-08852F83E1CD.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 72
  • 0C32E72A-575B-4498-80C3-0C35572721F4.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 70
  • 823890F3-9AE3-4A08-9505-2143EA0B88B8.webp
    9 KB · Görüntüleme: 72
İnşallah kuzum benim inşallah

Kızlar dün kan verdim 0.1 çıktı ve bugün adet 8. Günü geçikmesinin sabah ilk idrarla yaptım ve 2 dk böyle çıktı sizce saçma değil mi gölgeyi sadece ben mi görüyorum
Bende gördüm çok hafif silik bi çizgi ama dün kan verip çıkmayıp bugün idrar testinde böyle çıkması kafa karıştırıcı

Yaaa beni. Adetimede 4 gün var sanırım bende hayal çizgi g rüyorum

Eklentiler

• 8A6A3959-44D9-48AE-B790-940137F508F1.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 29
İnşallah düzgün bir hastane buluruz cnm bu doktorumada tavsiye üzerine gittik ama hiç yönlendirme yapmıyor
Araştırmaya dahiliyeye gitsen anlatsan hemotolojiye yönlendirse ordan versen olmaz mı?? Netten araştır hatta nerde yapılır? Kime yapılır? Bizim doktor ilgili sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…