Ultrason pazartesi :) Allah izin verirse bebişi görürüzNasılsın cnm doktor kontrolüne gidecektin gidebildin miMcz09
O trombosit değeri. Pıhtılaşma için genetik testler yapılıyor canım.Kürtaj sonrası kontrolüm güzel dedi sadece üstten ultrasonla baktı temiz tam istediğim gibi üç ay korunma olacak sonrasında hamile kalmadan önce geleceksin tedbir amaçlı bebe aspirini başlayacağız dedi. Benim kafam şuna karıştı ben hamile kalmadan önce plt değerim 292 iken beş haftalık hamileyken plt değerim 341 miş kan pıhtılaşması değeriymiş bu plt beynim sulandı bende de bu kan pıhtılaşma sorunu var ve ihmal mi edildiMcz09 @Kurumus-Maskara Genc_evli
İnşallah canım hayırlısıylaUltrason pazartesi :) Allah izin verirse bebişi görürüz
Çok saol canım çok kafam bulanmıştı bakalım bulunduğum ilde düzgün bir yer bulabilecekmiyimO trombosit değeri. Pıhtılaşma için genetik testler yapılıyor canım.
Özele gidip söyle zaten Ankara ya gidiyor. Sonuçlar ordan geliyorÇok saol canım çok kafam bulanmıştı bakalım bulunduğum ilde düzgün bir yer bulabilecekmiyim
Ben yaptim pozitif cikti bugun adet oldum
Valla içten söylüyorum 1 senedir hiç bu kadar rahat hissetmemiştim kendimi çok stressiz bi ay oldu benim için bundan sonrada böyle devam ederim inşallah kuzum inşallah hayırlısıyla bizimde meleklerimiz gelicek ben hissediyorum bizimkiler biraz nazlı çıktı napalım :)ZuzumGenc_evli sıkıntı stres yapmamana sevindim valla inşallah tez zamanda hayırlısıyla gelir bebişlerimiz
Ayyy çok sevindimmm valla çok şükür bebeğim bak iyisin Allah’ın izniyle doktorun dediği gibi hamile kalmadan önce gidersin aspirine başlarsın herşey güzel gider inşallahKürtaj sonrası kontrolüm güzel dedi sadece üstten ultrasonla baktı temiz tam istediğim gibi üç ay korunma olacak sonrasında hamile kalmadan önce geleceksin tedbir amaçlı bebe aspirini başlayacağız dedi. Benim kafam şuna karıştı ben hamile kalmadan önce plt değerim 292 iken beş haftalık hamileyken plt değerim 341 miş kan pıhtılaşması değeriymiş bu plt beynim sulandı bende de bu kan pıhtılaşma sorunu var ve ihmal mi edildiMcz09 @Kurumus-Maskara Genc_evli
Inanma onlara canim eczaneden test al bi taneYaa bu idrarda şeker testi yapan var mı benimki erimedi meraktan ölücem adetime 4 gün kaldı
İnşallah kuzum benim inşallahValla içten söylüyorum 1 senedir hiç bu kadar rahat hissetmemiştim kendimi çok stressiz bi ay oldu benim için bundan sonrada böyle devam ederim inşallah kuzum inşallah hayırlısıyla bizimde meleklerimiz gelicek ben hissediyorum bizimkiler biraz nazlı çıktı napalım :)
Amin inşallah tatlım Allah razı olsun hepimizin yüzü gülecek hayırlısıyla tez zamanda hissediyorumAyyy çok sevindimmm valla çok şükür bebeğim bak iyisin Allah’ın izniyle doktorun dediği gibi hamile kalmadan önce gidersin aspirine başlarsın herşey güzel gider inşallah
Bende gördüm çok hafif silik bi çizgi ama dün kan verip çıkmayıp bugün idrar testinde böyle çıkması kafa karıştırıcıKızlar dün kan verdim 0.1 çıktı ve bugün adet 8. Günü geçikmesinin sabah ilk idrarla yaptım ve 2 dk böyle çıktı sizce saçma değil mi gölgeyi sadece ben mi görüyorum
İnşallah düzgün bir hastane buluruz cnm bu doktorumada tavsiye üzerine gittik ama hiç yönlendirme yapmıyorÖzele gidip söyle zaten Ankara ya gidiyor. Sonuçlar ordan geliyor
Kızlar dün kan verdim 0.1 çıktı ve bugün adet 8. Günü geçikmesinin sabah ilk idrarla yaptım ve 2 dk böyle çıktı sizce saçma değil mi gölgeyi sadece ben mi görüyorum
Evet cnm çok zor görünüyor ama var bişey sankiEki Görüntüle 2188495 Eki Görüntüle 2188497 Eki Görüntüle 2188495
Yaaa beni. Adetimede 4 gün var sanırım bende hayal çizgi g rüyorum
Evet cnm çok zor görünüyor ama var bişey sanki
Silik çizgi miBende gördüm çok hafif silik bi çizgi ama dün kan verip çıkmayıp bugün idrar testinde böyle çıkması kafa karıştırıcı
Araştırmaya dahiliyeye gitsen anlatsan hemotolojiye yönlendirse ordan versen olmaz mı?? Netten araştır hatta nerde yapılır? Kime yapılır? Bizim doktor ilgili sağolsun.İnşallah düzgün bir hastane buluruz cnm bu doktorumada tavsiye üzerine gittik ama hiç yönlendirme yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?