Bata kaç kaldı. Hamilelik acıktırıyor. Ben bugün bir dünya şey yedim karnım gurulduyor :)) hayırlısı olsun inşaallahYa canim keske benim tatlı tuzlu diye sınırlı degilde genel olarak hep bisey yemek istiyorum
22 eylul daha var bayaBata kaç kaldı. Hamilelik acıktırıyor. Ben bugün bir dünya şey yedim karnım gurulduyor :)) hayırlısı olsun inşaallah
Sağol canım benim hiç araştırma yapmadan yaptırmadan saçmaladı bence bakalım hayırlısı olsunCanım çok sevindim herşey yolunda olmasına. Bebe aspirini kullan diyorsa demek ki kan pıhtılasmasi var
Canım sen kendin üstüne düş testler iste,yoksa doktorlarin pek umrunda olmuyor. Benim batima daha var 29 eylul :) bir kaç güne yumurlama günüm olacak hiç ama hiç kafama takmiyorum,görev için de yapmıyorum o işiSağol canım benim hiç araştırma yapmadan yaptırmadan saçmaladı bence bakalım hayırlısı olsun
10 gün var ama olumlu düşün. Ağız tadında değişiklik var mı22 eylul daha var baya
Ne gibi degisiklik10 gün var ama olumlu düşün. Ağız tadında değişiklik var mı
Mesela domates yiyorsun ama tam olarak domates tadi almiyorsun tuhaf geliyor tadi sanaNe gibi degisiklik
Ne yersen ye tat almıyormuş gibi acıda tatlıda anlık tat veriyor yerken bile açsın :) bende öyle olduNe gibi degisiklik
Aynen. Sen nasıl oldun canım. Çıktımı bütün sonuçlarınMesela domates yiyorsun ama tam olarak domates tadi almiyorsun tuhaf geliyor tadi sana
Mesela domates yiyorsun ama tam olarak domates tadi almiyorsun tuhaf geliyor tadi sana
Ne yersen ye tat almıyormuş gibi acıda tatlıda anlık tat veriyor yerken bile açsın :) bende öyle oldu
Canım testlerimin 5i çıktı 1 tanesi kaldı hepsi temiz çok şükür:) ufak ufak çalışıyoruz eşimleAynen. Sen nasıl oldun canım. Çıktımı bütün sonuçların
Dikkat et bundan sonra bakalım değişiklik olacak mi :)Ay bilemedim ki ama dun aksam patates salatası vardı gece kalani yiyim dedim aksamki gibi guzel gelmedi tadi ama bugun oyle bisey olmadi ya
Yoksa bile var gibu gelir simdiDikkat et bundan sonra bakalım değişiklik olacak mi :)
Hayırlısı olsun inşaallah. Birlikte olmadan önce unutmazsanız dua edinCanım testlerimin 5i çıktı 1 tanesi kaldı hepsi temiz çok şükür:) ufak ufak çalışıyoruz eşimlebakalım ne olacak
Takipte kal inşaallah vardırAy bilemedim ki ama dun aksam patates salatası vardı gece kalani yiyim dedim aksamki gibi guzel gelmedi tadi ama bugun oyle bisey olmadi ya
Doğru diyorsun cnm inşallah hayırlısıyla sağlıkla olurCanım sen kendin üstüne düş testler iste,yoksa doktorlarin pek umrunda olmuyor. Benim batima daha var 29 eylul :) bir kaç güne yumurlama günüm olacak hiç ama hiç kafama takmiyorum,görev için de yapmıyorum o işioluruna bıraktım
İnşallah canım iyi söyledin sağolHayırlısı olsun inşaallah. Birlikte olmadan önce unutmazsanız dua edin
Antithrombin diye bir test,yarin bir hafta olacak hala çıkmadıSon kalan testin hangisi canımKurumus-Maskara
İnşallah bu testte hayırlısıyla temiz çıkar cnmAntithrombin diye bir test,yarin bir hafta olacak hala çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?