- 7 Eylül 2018
- 2.114
- 3.737
- 53
- 34
Canim valla ramazandi oruc tutuyordm iftardan sonra direk disari o kadar yogun gectiki belirti hic bisi yoktu sadece adetten once agriyan goguslerimde tik yoktu yerlesme kanamasi olunca test yaptim direk cift cizgi o ay doktor tek yumurtamn oldugnu soylemisti o yuzden kesin olmaz diyordumCANım merhaba? Ya sen Mayıs’ta hamile kaldığında beklemiyomiyomuşsun ya belirtilerinde mi yoktu ?
Yumurtlamadan sonra kacinci gün?Kizlar suanda yatakta uzanirken farkettim sag kasik ve biraz daha ustu karincalaniyo sanki uyuşuk gibi boyle bisey oldu mu size
Benim sızı genelde sol kasığımdaydı.Kizlar suanda yatakta uzanirken farkettim sag kasik ve biraz daha ustu karincalaniyo sanki uyuşuk gibi boyle bisey oldu mu size
Adete 9 gun var sanirim ama erken yumurtladigimi dusunuyorum bu ay 6 7 olavilirYumurtlamadan sonra kacinci gün?
Benimde adete 9 gün kaldi. Bendede ara ara sanki adet olacakmis gibi his birde akinti var herzamankinden farklı. Beklenen adet 22 eylülAdete 9 gun var sanirim ama erken yumurtladigimi dusunuyorum bu ay 6 7 olavilir
He sen yerleşme kanaması yaşadın anladım canım sağolasın Allah işte kuzum o isterse herşey oluyoCanim valla ramazandi oruc tutuyordm iftardan sonra direk disari o kadar yogun gectiki belirti hic bisi yoktu sadece adetten once agriyan goguslerimde tik yoktu yerlesme kanamasi olunca test yaptim direk cift cizgi o ay doktor tek yumurtamn oldugnu soylemisti o yuzden kesin olmaz diyordum
Günaydın canım muhtemelen yumurtluyosun ama ben hiç hissetmiyom yumurtladığımı o yüzden bişey diyemicem :)Günaydın kızlar. Nasılsınız? Benim karnımın sağ tarafi agriyor galiba yumurtluyorum takvime göre 15inde yumurtlamam lazimdi ama erken oluyor galiba. Sizin hic karnınızın sadece bir tarafi agrir mi yumurtlama döneminde?
Canım ben meğersem hep yumurtlama agrisi cekiyormusumda haberim yokmuş malum bebek isteyince anladim karnımın sadece bie tarafi genelde sag tarafi agriyor ve şimdi emin oldum :)Günaydın canım muhtemelen yumurtluyosun ama ben hiç hissetmiyom yumurtladığımı o yüzden bişey diyemicem :)
Aynen canim leke geldi hastalancamm zannettim orucu biraktim gelen giden yok sonra aman bi test yapim olmem ya dedim oyle gorunce sok olmustum ama vucudum hic bi hareket vermedi yani o zaman simdi ise vucudum hamilesij diyo tum beirtiler var ama testler negatifHe sen yerleşme kanaması yaşadın anladım canım sağolasın Allah işte kuzum o isterse herşey oluyo
yumurtlaman oldu glb hadı bakalım canım ınsallah olur yenıden saglıklaAnladım canım benim. Benim adet döngüm daha da uzun pek değişmedi dusukten sonra :) bakalim heyecanlıyım acayip akıntım var
çok şükür iyiyz canım fiziksel olarak da öyle odasına da başladık kızımızın:) sende durumlar nasıll baya gelmıs haftan nerdeyse cok heyecanlı ya:)Merhaba canim seni merak ediyodum iyi oldu nasi gidiyor hamilelik allahim saglikla dogurmani nasip etsin insallsh
Olmuştu cnm döllenirkenKizlar suanda yatakta uzanirken farkettim sag kasik ve biraz daha ustu karincalaniyo sanki uyuşuk gibi boyle bisey oldu mu size
Moral bozmak yok bak adetinde düzelmiş bak hayırlısıyla olur inşallah sağlıkla gelir yumurtlamanı daha güzel takip edersinKızlar merhaba nasılsınız?
Benim yine lekeler gelmeye başladı birkaç güne adet görücem yani, bu ay da olmadıAma sevindiğim tek bir nokta var adetim düzenlendi artık 28-29 günde oluyor, eski halime döndüm.
Amin canım inşallah. Evet sevindiğim tek nokta adetimin düzelmiş olması. Ama ben aralığa kadar denemelere ara vericem öğretmen olduğum için doğum yaza denk geliyor ve bebeğim çok küçükken okula başlamam gerekiyor.Moral bozmak yok bak adetinde düzelmiş bak hayırlısıyla olur inşallah sağlıkla gelir yumurtlamanı daha güzel takip edersin
İnşallah hayırlısı olur hayırlı zamanda sağlıkla gelirAmin canım inşallah. Evet sevindiğim tek nokta adetimin düzelmiş olması. Ama ben aralığa kadar denemelere ara vericem öğretmen olduğum için doğum yaza denk geliyor ve bebeğim çok küçükken okula başlamam gerekiyor.
Üzülme hayırlısı olsun test yaptın mı? Adetin düzenli olması bile önemli bir şey.Kızlar merhaba nasılsınız?
Benim yine lekeler gelmeye başladı birkaç güne adet görücem yani, bu ay da olmadıAma sevindiğim tek bir nokta var adetim düzenlendi artık 28-29 günde oluyor, eski halime döndüm.
Yok canım yapmadım, zaten bugün yarın başlar lekeler artmaya başladı. Hayırlısı olsun.Üzülme hayırlısı olsun test yaptın mı? Adetin düzenli olması bile önemli bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?