İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

CANım merhaba? Ya sen Mayıs’ta hamile kaldığında beklemiyomiyomuşsun ya belirtilerinde mi yoktu ?
Canim valla ramazandi oruc tutuyordm iftardan sonra direk disari o kadar yogun gectiki belirti hic bisi yoktu sadece adetten once agriyan goguslerimde tik yoktu yerlesme kanamasi olunca test yaptim direk cift cizgi o ay doktor tek yumurtamn oldugnu soylemisti o yuzden kesin olmaz diyordum

Kizlar suanda yatakta uzanirken farkettim sag kasik ve biraz daha ustu karincalaniyo sanki uyuşuk gibi boyle bisey oldu mu size

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Benim karnımın sağ tarafi agriyor galiba yumurtluyorum takvime göre 15inde yumurtlamam lazimdi ama erken oluyor galiba. Sizin hic karnınızın sadece bir tarafi agrir mi yumurtlama döneminde?

He sen yerleşme kanaması yaşadın anladım canım sağolasın Allah işte kuzum o isterse herşey oluyo

Günaydın canım muhtemelen yumurtluyosun ama ben hiç hissetmiyom yumurtladığımı o yüzden bişey diyemicem :)

Günaydın canım muhtemelen yumurtluyosun ama ben hiç hissetmiyom yumurtladığımı o yüzden bişey diyemicem :)
Canım ben meğersem hep yumurtlama agrisi cekiyormusumda haberim yokmuş malum bebek isteyince anladim karnımın sadece bie tarafi genelde sag tarafi agriyor ve şimdi emin oldum :)

He sen yerleşme kanaması yaşadın anladım canım sağolasın Allah işte kuzum o isterse herşey oluyo
Aynen canim leke geldi hastalancamm zannettim orucu biraktim gelen giden yok sonra aman bi test yapim olmem ya dedim oyle gorunce sok olmustum ama vucudum hic bi hareket vermedi yani o zaman simdi ise vucudum hamilesij diyo tum beirtiler var ama testler negatif

Merhaba canim seni merak ediyodum iyi oldu nasi gidiyor hamilelik allahim saglikla dogurmani nasip etsin insallsh
çok şükür iyiyz canım fiziksel olarak da öyle odasına da başladık kızımızın:) sende durumlar nasıll baya gelmıs haftan nerdeyse cok heyecanlı ya:)

Kızlar merhaba nasılsınız?
Benim yine lekeler gelmeye başladı birkaç güne adet görücem yani, bu ay da olmadı Ama sevindiğim tek bir nokta var adetim düzenlendi artık 28-29 günde oluyor, eski halime döndüm.

Moral bozmak yok bak adetinde düzelmiş bak hayırlısıyla olur inşallah sağlıkla gelir yumurtlamanı daha güzel takip edersin

Moral bozmak yok bak adetinde düzelmiş bak hayırlısıyla olur inşallah sağlıkla gelir yumurtlamanı daha güzel takip edersin
Amin canım inşallah. Evet sevindiğim tek nokta adetimin düzelmiş olması. Ama ben aralığa kadar denemelere ara vericem öğretmen olduğum için doğum yaza denk geliyor ve bebeğim çok küçükken okula başlamam gerekiyor.

İnşallah hayırlısı olur hayırlı zamanda sağlıkla gelir

Üzülme hayırlısı olsun test yaptın mı? Adetin düzenli olması bile önemli bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…