İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kizlar 2 gundur falan asiri duygusallik var bende ya dun cizgifilmdeki bi olaya agladim heran aglayabiliyorum dun cay icerken esim bi şaka yapti oturdum agladim sacma biseydi ama durduramadim kendimi

Yok canım yapmadım, zaten bugün yarın başlar lekeler artmaya başladı. Hayırlısı olsun.
Hım anladım canım. Dualarım seninle. Allah büyüktür inşaallah hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatların olur senin ve isteyen herkesin.

Bende test yaptim yine negatif 3 gunden az kaldi artik ciksa cikardi zaten adet olcakmisim gibi karnimda agrimaya basladi bu ay da olmadi kismet degilmis

Bende test yaptim yine negatif 3 gunden az kaldi artik ciksa cikardi zaten adet olcakmisim gibi karnimda agrimaya basladi bu ay da olmadi kismet degilmis
Canım umudunu kaybetme hemen bak benim bi arkadaşım adetine 1 hafta varken kan verdi negatif çıktı 0 değerlerde yani ama tam adet gününde test yaptı silik çizgi hamile olduğunu öğrendi değeri 13lerde falandı

Yok canım ya kesin adet bence.
Canım bizim senle günlerimiz aynıydı ama benim daha 4 günüm var bekliyorum bende sende üzülme önümüzdeki aylar var daha rabbim hayırlısını versin adetinin düzene girmesine de sevindim en azından artık ne zaman yumurtlama dönemin bilebilirsin

Canim ya keske benimde oyle olsa inan enerjim cok az kesin hamileyim diye dusunuyordum ama testler negatif bide karin agrilarim basladi yumurtlamam tam zamaninda oldu olsaydi cikardi herhalde

Amin canım, evet artık düzenim oturdu çok şükür.

Kizlar bugun saat 6 gibi yaptim disardaydim dondum bu halde sizce bu nedir ya sevinsemmi uzulsemmi bilemiyorum

Eklentiler

• B4CFD870-9200-4CCC-91DC-10F1EC060D36.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…