Canim yerlesmedir belkiYok canım yapmadım, zaten bugün yarın başlar lekeler artmaya başladı. Hayırlısı olsun.
Hım anladım canım. Dualarım seninle. Allah büyüktür inşaallah hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatların olur senin ve isteyen herkesin.Yok canım yapmadım, zaten bugün yarın başlar lekeler artmaya başladı. Hayırlısı olsun.
Canim yumurtlamadan sonra kac gun gecti insallah hamilelik belirtileridirKizlar 2 gundur falan asiri duygusallik var bende ya dun cizgifilmdeki bi olaya agladim heran aglayabiliyorum dun cay icerken esim bi şaka yapti oturdum agladim sacma biseydi ama durduramadim kendimi
7 gun falan sanirimCanim yumurtlamadan sonra kac gun gecti insallah hamilelik belirtileridir
Yok canım ya kesin adet bence.Canim yerlesmedir belki
Çok sağ ol canım aminnn.Hım anladım canım. Dualarım seninle. Allah büyüktür inşaallah hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatların olur senin ve isteyen herkesin.
Yani yerlesiyodur anca dahaca belirti olurmu simdiden bilmem ama bekleyen insan kendini cok dinliyo malesef herseyi belirti goruyorum hala negatif 5 teste ragmen ben umudumu tam yitiremedim dusun bi his yada istek iste7 gun falan sanirim
Canım umudunu kaybetme hemen bak benim bi arkadaşım adetine 1 hafta varken kan verdi negatif çıktı 0 değerlerde yani ama tam adet gününde test yaptı silik çizgi hamile olduğunu öğrendi değeri 13lerde falandıBende test yaptim yine negatif 3 gunden az kaldi artik ciksa cikardi zaten adet olcakmisim gibi karnimda agrimaya basladi bu ay da olmadi kismet degilmis
Canım bizim senle günlerimiz aynıydı ama benim daha 4 günüm var bekliyorum bende sende üzülme önümüzdeki aylar var daha rabbim hayırlısını versin adetinin düzene girmesine de sevindim en azından artık ne zaman yumurtlama dönemin bilebilirsinYok canım ya kesin adet bence.
Canim ya keske benimde oyle olsa inan enerjim cok az kesin hamileyim diye dusunuyordum ama testler negatif bide karin agrilarim basladi yumurtlamam tam zamaninda oldu olsaydi cikardi herhaldeCanım umudunu kaybetme hemen bak benim bi arkadaşım adetine 1 hafta varken kan verdi negatif çıktı 0 değerlerde yani ama tam adet gününde test yaptı silik çizgi hamile olduğunu öğrendi değeri 13lerde falandı
Amin canım, evet artık düzenim oturdu çok şükür.Canım bizim senle günlerimiz aynıydı ama benim daha 4 günüm var bekliyorum bende sende üzülme önümüzdeki aylar var daha rabbim hayırlısını versin adetinin düzene girmesine de sevindim en azından artık ne zaman yumurtlama dönemin bilebilirsin
Canim cizgi var ama 10 dakika sonra cikan cizgiden emin olamiyorumKizlar bugun saat 6 gibi yaptim disardaydim dondum bu halde sizce bu nedir ya sevinsemmi uzulsemmi bilemiyorum
Bence sevinmelisin yerinde olsam sabah kan verirdimKizlar bugun saat 6 gibi yaptim disardaydim dondum bu halde sizce bu nedir ya sevinsemmi uzulsemmi bilemiyorum
Canim iki test yapmistim biri bozuldu sanmistim onda da ikinci cizgi cok hafif belirmis ilk idrarla yapicam yarin bideCanim cizgi var ama 10 dakika sonra cikan cizgiden emin olamiyorum
Gercektenmi ya adete var 3 gun kan testi icin cok acele etmimki az yukselsin diye bekliyorum hide ciZgiler sonradan cikiyoBence sevinmelisin yerinde olsam sabah kan verirdim
Adete kac gun varCanim iki test yapmistim biri bozuldu sanmistim onda da ikinci cizgi cok hafif belirmis ilk idrarla yapicam yarin bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?