- 7 Eylül 2018
- 2.114
- 3.737
- 53
- 34
3 canimAdete kac gun var
3 canim
Cok heycanlandim yine tam umudumu kesmisken3 canim
Benim adete bir hafta kala 45 dk sonra çıkmıştı sabahına kan vermiştim bhcg 22 çıkmıştıCok heycanlandim yine tam umudumu kesmisken
Suan 2 3 gun kaldi adete ne zaman sonra cikti bilmiyorum evde degildim ama iki test yapmistim gecen gunde bitane var toplam 3 testte de cikti sonradanBenim adete bir hafta kala 45 dk sonra çıkmıştı sabahına kan vermiştim bhcg 22 çıkmıştı
Sabah ilk idrarınla bak bakalım. İnşallah bebiştirSuan 2 3 gun kaldi adete ne zaman sonra cikti bilmiyorum evde degildim ama iki test yapmistim gecen gunde bitane var toplam 3 testte de cikti sonradan
Bencede hamilesinSuan 2 3 gun kaldi adete ne zaman sonra cikti bilmiyorum evde degildim ama iki test yapmistim gecen gunde bitane var toplam 3 testte de cikti sonradan
gözünaydin bal gibi de hamilesin. 10 saat sonra bile cik İyirsa var demektir Eger yoksa önceki testlerde de cikardi o zamanKizlar bugun saat 6 gibi yaptim disardaydim dondum bu halde sizce bu nedir ya sevinsemmi uzulsemmi bilemiyorum
İnsalalh canim cok istiyorumBencede hamilesin
Canim ya insallah agzin bal yesin insallah bekleyen herkese Allah bu umudu yasatirCanim
gözünaydin bal gibi de hamilesin. 10 saat sonra bile cik İyirsa var demektir Eger yoksa önceki testlerde de cikardi o zaman
İnsallah canim yaSabah ilk idrarınla bak bakalım. İnşallah bebiştir
Insallah. Hic akintinda fark olmusmuydu. Nemlendirici kivaminda beyazİnsalalh canim cok istiyorum
Hayir bugun basladi bi islaklik seffaf o kadar bende uyku. Yorgunluk cok vardiInsallah. Hic akintinda fark olmusmuydu. Nemlendirici kivaminda beyaz
Bende var o akintiInsallah. Hic akintinda fark olmusmuydu. Nemlendirici kivaminda beyaz
Canım inşallah hamilesindir ki öyle görünüyor Rabbim gönlüne göre versinHayir bugun basladi bi islaklik seffaf o kadar bende uyku. Yorgunluk cok vardi
Canim insallah ya cok umutlandim bugun inaallah oyledir bu 3. Hamilelik insallah saglikli olurda bi sorun olmaz digerleri gibiCanım inşallah hamilesindir ki öyle görünüyor Rabbim gönlüne göre versin
Inşallah canım bol bol dua edip beklemekten başka çaremiz yok. Herşey güzel olur umarım:)Canim insallah ya cok umutlandim bugun inaallah oyledir bu 3. Hamilelik insallah saglikli olurda bi sorun olmaz digerleri gibi
Aynen oyle canim insallah hamileyimdir yani cok belirsiz insan korkuyo bakalm hakkimizda hayirlisi insallah bol bol hamile haberi aliriz burdanInşallah canım bol bol dua edip beklemekten başka çaremiz yok. Herşey güzel olur umarım:)
İnşallah canım inşallah. Ben 2 seferde hamileligimi saatler sonra cikan testlerden ögrendim :) inşallah sağlıkla tamamlarsin 9 ayını.Canim ya insallah agzin bal yesin insallah bekleyen herkese Allah bu umudu yasatir
Ah kuzum onceki hamilelikelrine ne oldu? Benim 1 dusugum var 11. Haftada kalbi durmuştu,geçen ayda kimyasal gebelik yaşadım maalesefAynen oyle canim insallah hamileyimdir yani cok belirsiz insan korkuyo bakalm hakkimizda hayirlisi insallah bol bol hamile haberi aliriz burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?