İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Biraz daha iyiyim geçecek inşallah zuzum evet vermemiz gerekiyor farkındayım ama 70 yeterliydi 65 dedi ya bakalım nolcak veririz inşallah
Sen o kadarsın öyle demiş doktorun. Ya ben nerelere gidem. Benim doktor sadece dikkat et dedi ekmek yememeye çalış dedi. İnsülin direncim var diye. Sen de kasma kendini. Vereyim diye uğraşırken daha çok alırsın boyun kaçtı senin?

Senin de mi fazlan var?

Senin de mi fazlan var?
Evet hemde ona göre fazla fazla var. Ama doktor o kadarda sorun etmedi. Sadece dikkat et dedi. Ve hamileyken kilo verip sağlıklı bir bebeğinde olabilir dedi. Ben zaten 2 kilo verdim bile odaki tam anlamıyla kusmam yok sadece tiksinme bulanma.

Benime kilom çok fazla daha net olmak gerekirse 3lü rakamlar. Önceleri 5-6 ayda sağlıklı bir şekilde ne güzel 28 kilo vermiştim kilomu da göstermem yapisal olarak,sonra anksiyete başladı yarısını geri aldım yarisini da evlendikten sonra aldim. Çok şükür sağlıklıyım kilom hamile kalmama engel değil ama rahat hamilelik geçirmek için azda olsa versem diyorum. Seninki kac haftalik oldu? 2 kilo vermen gayet iyi olmuş aslında

Benimde öyle :)) 3 rakam ama ikiye düşmeme az kaldı.
Sağlık problemi olmadımı bir şey olmaz. Bende 15 verdim önce. Hamile kalmadan 1 aldım 2 verdim. Sat a göre bugün tam 8 haftalık. Ultrasona görede 7. Allah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bende sağ salim alayım kucağıma...

Evet baya artis var ama doktorun la gorusmedinmi bi sorun olsa soylerdi bence normal ben ikiz annesiyim bu artisla anlasilan bisey deyil allahim gonlunuze gore versin saglikli hamilelik gecir insallah sonrada hayorlisiyla kucagina al
Çok sağolun, doktoruma haftaya gidicem daha çarşamba günü devlete gitmiştim kese için gözükmeyince daha erken haftaya gözükür demişti bakalım perşembe günü kendi doktoruma randevu aldım canım. Sende kucağına sağ sağlim alırsın inşallah acısız ağrısız.

Şimdi 79 um cnm. Boyum 161 cnm o yüzden maksimum 65 olacakmışım. Ekmek yememekle olsa keşke canım öyle olmuyor diyetisyene başlama imkanın var mı sen iki canlısın

Aminnn inşallah canımm inşallah diyetisyenle kilo almadan verenler var keşke destek alabilsen

Yarın gidecem diyetisyene.
Hadi bakalım bebişle senin güzel haberlerini bekleyelim istersen yaparsın cnm hamile olduğun için aşermelerin olur diyetisyene özele gidiyorsan numarasını veriyor sorabiliyorsun aklına geleni takılanı sorarsın sana güveniyorum olacak bu iş

Canım ben ilk hanile kaldığımda sata göre hesapladilar ama benim adetim 32 gün olduğu için yumurtlamam da geç oluyor yani sata göre değil yumurtlamaya göre hesapladilar sıkma canını

Kizlar 2 gundur kanamam ve agrim var 2 gundur acile gidiyorum hic bisey yapmiyorlar asistanlar var zaten uzman doktor yok en son 27sinde 1400 28inde 1800 29unda 2376 oldu bhcg 29unda 2800 olmadi diye ya dusuk ya dis gebelik dediler ama en nette %66 artis yeterli diye okumustum dusuk olsa ilk kanamadan 24 saat sonra dusmus olmaliydi diye dusunuyorum dis gebelikte de surekli agri olmali benim arada girip cikiyor bir de dalga gecti kanama kanama dedigin bu mu diye sikayet edicem o doktoru yarin ozel hastaneden iyi bir doktora randevu aldim.

Canım çok geçmiş olsun. Evet %66 yeterli oluyor benim ilk gebeliğimde ilk günler 2 kat arttı sonra %50 arti ve bebeğim 11. Haftaya kadar sagliklk bi bebekti sonunuz benzemesin inşallah kötü bir örnek oldu ama bende çok okudum hepsi 2 kat olmasa da olur diyorlardi.benimde kanamam olmustu 6. Haftada hemde baya vardi yani öyle leke tarzi değil 2 günde bitti kahve rengine döndü. Sıkma sakin canini dinlenmen lazım kesinlikle kanepeye uzan üstünü ort bisey yapma

Benim 27sinde baya agrim ve kahverengi kanamam oldu 28inde pembeye dondu dun ve bugun cok fazla kanama yok hatta bugun neredeyse hic yok akan bi kanama degildi zaten peceteye geliyordu hep. Doktor hic umut verici konusmadi ya dusuk ya dis gebelik dedi ama bence artisim o kadar az degil dusuk olsa giderek azalması lazim. Bhcg 1400ken vajinal ultrasonda gozukmedi kese ya da doktor gormedi bilmiyorum yarin ozelde daha gelismis cihazlar varmis oraya gidecem

Emin ol özentisizlikten görülmemiştir biraz uğraşsalar görürlerdi ah bu doktorlar yok mu. Sıkma canını yarin göreceksin keseyi iyi bir doktor bulmaya çalış. Kanama normal bu süreçte Matsiyah nda kanaması vardı hatırlarsan

Zaten ultrasonda baktiginda 4+6ydi gozukmesi icin erkendi zaten yarin bhcg kac cikacak bakalim dun 2376ydi

Naberr moralini yüksek tut kanaman da çok değilmiş değerlerde düşüş de yok inşallah atlatırsın su süreci sağlıkla...
Özele git bence de en azından daha hassas davranırlar sen de aklından geçenleri sorarsın rahatça ve inşallah güzel cevaplar alırsın Allah yardımcın olsun süreci bize bildir muhakkak dualarımız seninle canım

Çookk geçmiş olsun canım benim, inşallah bir sorun yoktur yarın mutlaka haber ver bize de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…