Coook istiyorum canim.normalde 10.gunumde uzayan akintim gelmisti.ogunleri hep degerlendirmistik.birde dun sabahi.bugun aksam cok onemli ozmn ilk kez boyle lekelenme oldu.insaALLAH tutar saglicaklaCanım eğer yumurtlaman bu günlerde oluyorsa yumurtlamadandır. Bazen yumurta çarlarkrn böyle akıntı oluyormuş, bebiş istiyorsan mutlaka bugünü yarını değerlendir
Şu anda iyiyim bebiş de iyi çok şükür çarşamba günü kontrolümüz var iple çekiyorum :)Amin inşallah Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Şu anda durumunuz nasıl ? Bebiş nasıl ?
Teşekkür ederim canım. Ama d vitamini en az 30 olması gerekiyor muş 6.99 cıktı int baktım çok motel bozucu şeyler yazıyor . Salı doktora gidicem vitamin verir heralde yediğine içtiğine de artık dikkat ediyorumCanım tebrik ederim burada gördüklerime göre çok güzel bir değer, sağlıkla kucağına da alırsın inşallah :))
İyi maşallah iyi olsun herşey inşaallahŞu anda iyiyim bebiş de iyi çok şükür çarşamba günü kontrolümüz var iple çekiyorum :)
BHcg değeriniz 2000in üzerine ise vajinal USG ile 5000in üzerinde ise karından USG ile görebilirsiniz.Amin inşallah kızlar çok teşekkür ederim. Kese kav haftalık gözükür acaba
BHcg değeriniz 2000in üzerine ise vajinal USG ile 5000in üzerinde ise karından USG ile görebilirsiniz.
Yani iki günde iki kat veya daha fazla arttığını düşünürsek 5000in üzerine çıkar ama karından kese görünmesi biraz daha geç vakite kalabiliyor. Öyle olunca da acaba bebeğim sağlıklı değil mi vs diye endişeye kapılıyoruz. Vajinal USG; normal uzanma gibi duruyorsunuz dizlerinizi kendinize çekiyorsunuz doktor ultrason cihazı ile vajinadan bakıyor en net sonucu erken vakitlerde böyle alabilirsiniz. Ki bazılarımın düşündüğü gibi kesinlikle bir zararı yok aksine erken gebelik teşhisi için çok faydalı bir yöntem. Bana kalırsa vajinal USG ile keseyi gördükten sonra en az iki hafta geçsin öyle gidin kalp atışlarını dinlemeye. Bu aralarda duymazsanız (ki geç gelişen ya da USGden henüz duyulmayan ama kalp atışı olan bebekler çok var) üzülebilirsiniz. En çok da bu kalp atışını beklemek zor. En geç 7 veya 8. Haftada duyulması lazım, genel olarak doktorlar da bu tarihlere randevu veriyor.Salıya kadar 5000 olur mu acaba . Vajinal usg nasıl oluyor hiç fikrim yok ibt den bir bakayim teşekkürler
Çok teşekkür ederim ilgilenip bu kadar yazdığınız için . Eşinin işinden dolayı hastaneye gitm3 sikligimiz çok olmaz o yüzden vajinal usg yaptırırım sanırım içimin rahat etmesi için . Inşallah bir sıkıntı olmadan kalp atışını da duysam çok rahatlayicamYani iki günde iki kat veya daha fazla arttığını düşünürsek 5000in üzerine çıkar ama karından kese görünmesi biraz daha geç vakite kalabiliyor. Öyle olunca da acaba bebeğim sağlıklı değil mi vs diye endişeye kapılıyoruz. Vajinal USG; normal uzanma gibi duruyorsunuz dizlerinizi kendinize çekiyorsunuz doktor ultrason cihazı ile vajinadan bakıyor en net sonucu erken vakitlerde böyle alabilirsiniz. Ki bazılarımın düşündüğü gibi kesinlikle bir zararı yok aksine erken gebelik teşhisi için çok faydalı bir yöntem. Bana kalırsa vajinal USG ile keseyi gördükten sonra en az iki hafta geçsin öyle gidin kalp atışlarını dinlemeye. Bu aralarda duymazsanız (ki geç gelişen ya da USGden henüz duyulmayan ama kalp atışı olan bebekler çok var) üzülebilirsiniz. En çok da bu kalp atışını beklemek zor. En geç 7 veya 8. Haftada duyulması lazım, genel olarak doktorlar da bu tarihlere randevu veriyor.
Çok teşekkür ederim ilgilenip bu kadar yazdığınız için . Eşinin işinden dolayı hastaneye gitm3 sikligimiz çok olmaz o yüzden vajinal usg yaptırırım sanırım içimin rahat etmesi için . Inşallah bir sıkıntı olmadan kalp atışını da duysam çok rahatlayicam
Rica ederim. İnşallah her şey yolunda olur.Çok teşekkür ederim ilgilenip bu kadar yazdığınız için . Eşinin işinden dolayı hastaneye gitm3 sikligimiz çok olmaz o yüzden vajinal usg yaptırırım sanırım içimin rahat etmesi için . Inşallah bir sıkıntı olmadan kalp atışını da duysam çok rahatlayicam
Benimde bugün 5+0 sat tarihine göre. Çarşambaya gidicem büyük ihtimalle inşallah benim de gözükür o zamana göre. Içim biraz rahatlasınBence sen gidene kadar karından görünecek seviyeye gelir ben tam 5+0 da gördüm çok şükür
Sen mirketcik misin?aysegul34 hadi inşallah canım mutlu haberlerini alalım bu arada seninle birebir aynı gün gidiyoruz o halde
Hemen hemen herşey ayni olunca bizim kiz sandim. AfedersinKurumus-Maskara yok değilim
inşallah canim benim sat 25 ağustos senin kaçaysegul34 hadi inşallah canım mutlu haberlerini alalım bu arada seninle birebir aynı gün gidiyoruz o halde
Aaa benim kardeşim varmış, merhaba :))) Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın, inşallah ben de en kısa zamanda bebişli bir mirket olurumaysegul34 hadi inşallah canım mutlu haberlerini alalım bu arada seninle birebir aynı gün gidiyoruz o halde
Yok canım o arkadaş başka, kardeş mirket o :))) ben iyiyim canım sen nasıl oldun? Moralin yerine gelmiştir umarım :))Kızlar nasılsınız?Sultansusultansu canimmmmmmm nasilsin? Seni çok özledim ben ya,ne zamandır bu topige girmedim bide sanki sen ortalikta yoktun biraz
Ahhaha kardeş mirket :) bende iyiyim moralim yerine geldi çünkü başka çaresi yok :)Yok canım o arkadaş başka, kardeş mirket o :))) ben iyiyim canım sen nasıl oldun? Moralin yerine gelmiştir umarım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?