İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canım eğer yumurtlaman bu günlerde oluyorsa yumurtlamadandır. Bazen yumurta çarlarkrn böyle akıntı oluyormuş, bebiş istiyorsan mutlaka bugünü yarını değerlendir
Coook istiyorum canim.normalde 10.gunumde uzayan akintim gelmisti.ogunleri hep degerlendirmistik.birde dun sabahi.bugun aksam cok onemli ozmn ilk kez boyle lekelenme oldu.insaALLAH tutar saglicakla

Canım tebrik ederim burada gördüklerime göre çok güzel bir değer, sağlıkla kucağına da alırsın inşallah :))
Teşekkür ederim canım. Ama d vitamini en az 30 olması gerekiyor muş 6.99 cıktı int baktım çok motel bozucu şeyler yazıyor . Salı doktora gidicem vitamin verir heralde yediğine içtiğine de artık dikkat ediyorum

Salıya kadar 5000 olur mu acaba . Vajinal usg nasıl oluyor hiç fikrim yok ibt den bir bakayim teşekkürler
Yani iki günde iki kat veya daha fazla arttığını düşünürsek 5000in üzerine çıkar ama karından kese görünmesi biraz daha geç vakite kalabiliyor. Öyle olunca da acaba bebeğim sağlıklı değil mi vs diye endişeye kapılıyoruz. Vajinal USG; normal uzanma gibi duruyorsunuz dizlerinizi kendinize çekiyorsunuz doktor ultrason cihazı ile vajinadan bakıyor en net sonucu erken vakitlerde böyle alabilirsiniz. Ki bazılarımın düşündüğü gibi kesinlikle bir zararı yok aksine erken gebelik teşhisi için çok faydalı bir yöntem. Bana kalırsa vajinal USG ile keseyi gördükten sonra en az iki hafta geçsin öyle gidin kalp atışlarını dinlemeye. Bu aralarda duymazsanız (ki geç gelişen ya da USGden henüz duyulmayan ama kalp atışı olan bebekler çok var) üzülebilirsiniz. En çok da bu kalp atışını beklemek zor. En geç 7 veya 8. Haftada duyulması lazım, genel olarak doktorlar da bu tarihlere randevu veriyor.

Çok teşekkür ederim ilgilenip bu kadar yazdığınız için . Eşinin işinden dolayı hastaneye gitm3 sikligimiz çok olmaz o yüzden vajinal usg yaptırırım sanırım içimin rahat etmesi için . Inşallah bir sıkıntı olmadan kalp atışını da duysam çok rahatlayicam

Bence sen gidene kadar karından görünecek seviyeye gelir ben tam 5+0 da gördüm çok şükür

Rica ederim. İnşallah her şey yolunda olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…