Çok geçmiş olsun . Sen içini ferah tut ve kılıyorsan namaz kıl dua etKizlar 2 gundur kanamam ve agrim var 2 gundur acile gidiyorum hic bisey yapmiyorlar asistanlar var zaten uzman doktor yok en son 27sinde 1400 28inde 1800 29unda 2376 oldu bhcg 29unda 2800 olmadi diye ya dusuk ya dis gebelik dediler ama en nette %66 artis yeterli diye okumustum dusuk olsa ilk kanamadan 24 saat sonra dusmus olmaliydi diye dusunuyorum dis gebelikte de surekli agri olmali benim arada girip cikiyor bir de dalga gecti kanama kanama dedigin bu mu diye sikayet edicem o doktoru yarin ozel hastaneden iyi bir doktora randevu aldim.
12 hafta boyunca kanamam vardı canım resmen kabus gibi günlerdi. Allah kimseye göstermesin.Emin ol özentisizlikten görülmemiştir biraz uğraşsalar görürlerdi ah bu doktorlar yok mu. Sıkma canını yarin göreceksin keseyi iyi bir doktor bulmaya çalış. Kanama normal bu süreçteMatsiyah nda kanaması vardı hatırlarsan
Canım çok geçmiş olsun sen içini ferah tut doktorlar her duruma hazırlıklı olunması açısından öyle konuşuyorlar. İnşallah sağlıkla alıcaksın bebeğini kucağınaKizlar 2 gundur kanamam ve agrim var 2 gundur acile gidiyorum hic bisey yapmiyorlar asistanlar var zaten uzman doktor yok en son 27sinde 1400 28inde 1800 29unda 2376 oldu bhcg 29unda 2800 olmadi diye ya dusuk ya dis gebelik dediler ama en nette %66 artis yeterli diye okumustum dusuk olsa ilk kanamadan 24 saat sonra dusmus olmaliydi diye dusunuyorum dis gebelikte de surekli agri olmali benim arada girip cikiyor bir de dalga gecti kanama kanama dedigin bu mu diye sikayet edicem o doktoru yarin ozel hastaneden iyi bir doktora randevu aldim.
Canim korkma ama bende dis gebelikte agrilar arada sirada kasik larima giriyodu sonra yavastan kanamalar basladi agrilar ama bi var bi yok sonra tek tarafli batmalar basladi ki benm degerim 6000 di beta hcg daha fazla yukselmeliydi sakin ihmal etme ben ettim sonu kotu oldu hemen baska bi doktora gorunKizlar 2 gundur kanamam ve agrim var 2 gundur acile gidiyorum hic bisey yapmiyorlar asistanlar var zaten uzman doktor yok en son 27sinde 1400 28inde 1800 29unda 2376 oldu bhcg 29unda 2800 olmadi diye ya dusuk ya dis gebelik dediler ama en nette %66 artis yeterli diye okumustum dusuk olsa ilk kanamadan 24 saat sonra dusmus olmaliydi diye dusunuyorum dis gebelikte de surekli agri olmali benim arada girip cikiyor bir de dalga gecti kanama kanama dedigin bu mu diye sikayet edicem o doktoru yarin ozel hastaneden iyi bir doktora randevu aldim.
Canim tek tarafli kasik batman varmi sonucta dis gebelikse bir tupunde olucak tek tarafli sag yada solda bi agri saplanmasi varmiKizlar birde normal zamanda yok ama afedersiniz ne zaman buyuk tuvalete ciksam basliyor
Genellikle sağ taraf ama bazen iki tarafta agriyoCanim tek tarafli kasik batman varmi sonucta dis gebelikse bir tupunde olucak tek tarafli sag yada solda bi agri saplanmasi varmi
Ben hem dis gebelik hem normalGenellikle sağ taraf ama bazen iki tarafta agriyo
Merhaba canım bence mutlaka başka doktora görünmelisin ben hem rahim içi hemde dış gebeliği aynı anda geçirdim ikiz olduğunu düşünüyoruz ve bhcg değerim >10000 di Önce sadece rahim içi kese görünmüştü. Sancılarım sağ kasık batmalarım 7. haftada başladı. ilk 1 hafta öncesinde de karın ağrısıyla birlikte adet kanaması gibi 1 gün süren akıntı şeklinde kendini belli etti. Tabi ondan sonra ki ağrım çok fenaydı.Genellikle sağ taraf ama bazen iki tarafta agriyo
Çok geçmiş olsun. Bende yaşadım Allah yardımcın olsun. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahDis gebelikmis 2 gun daha gelmesen patlardi dedi ilacla tedavi baslandi bu surede patlarsa acil ameliyata girecem
Canim uzulme bende yasadim insallah ilacla hallolur kendine dikkat et ki bu surede bisi olursa diyeDis gebelikmis 2 gun daha gelmesen patlardi dedi ilacla tedavi baslandi bu surede patlarsa acil ameliyata girecem
Çok geçmiş olsun canım allah bidaha göstermesin. Saglıcakla evlatlar versinDis gebelikmis 2 gun daha gelmesen patlardi dedi ilacla tedavi baslandi bu surede patlarsa acil ameliyata girecem
Canım çok çok üzgünüm ne denir bilmiyorum. En kolay şekilde atlatmayı nasip etsin Rabbim herzaman yanındayım yanındayız Allaha emanetsinDis gebelikmis 2 gun daha gelmesen patlardi dedi ilacla tedavi baslandi bu surede patlarsa acil ameliyata girecem
Geçmiş olsun metotreksat ile değerlerin 0 lanması lazım ben de gecirdim. İyi ki erken teshis olmuş. 25 ile öğrendim ilk çok güzrl katladı 25-110-4gün sonra 800-1400-2600-3500dü değerlerim sağ tüpümde kese görüntüm vardı. 2 kere metotreksat vuruldum çok şükür 0 ladı 3 ay dinlendim rahim filmi çekindim sağ tüpüm tıkalı çıktı. Suan beklemedeyim yumurtam solda dr olmaması için bir neden yok dedi. Tamamen şanssızlık nedeni de yok.Kizlar 2 gundur kanamam ve agrim var 2 gundur acile gidiyorum hic bisey yapmiyorlar asistanlar var zaten uzman doktor yok en son 27sinde 1400 28inde 1800 29unda 2376 oldu bhcg 29unda 2800 olmadi diye ya dusuk ya dis gebelik dediler ama en nette %66 artis yeterli diye okumustum dusuk olsa ilk kanamadan 24 saat sonra dusmus olmaliydi diye dusunuyorum dis gebelikte de surekli agri olmali benim arada girip cikiyor bir de dalga gecti kanama kanama dedigin bu mu diye sikayet edicem o doktoru yarin ozel hastaneden iyi bir doktora randevu aldim.
Canım biliyorum ne söylesem teselli olmayacaksın ama lütfen çok üzme kendini. Çok dikkatle takip et dualarım seninle...Dis gebelikmis 2 gun daha gelmesen patlardi dedi ilacla tedavi baslandi bu surede patlarsa acil ameliyata girecem
Çok geçmiş olsun amannn kuzum dis gebelik çok çok tehlikeli allah korusun sana bisey olabilirdi!Dis gebelikmis 2 gun daha gelmesen patlardi dedi ilacla tedavi baslandi bu surede patlarsa acil ameliyata girecem
Canım çok üzüldüm ne desem bilemedim Allahım inşallah ameliyata girmek zorunda kalmazsın. Dualarımız seninle.Dis gebelikmis 2 gun daha gelmesen patlardi dedi ilacla tedavi baslandi bu surede patlarsa acil ameliyata girecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?