İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Çok geçmiş olsun . Sen içini ferah tut ve kılıyorsan namaz kıl dua et
İnşallah yarın keseyi göreceksin ve güzel haberler alıcaksın

12 hafta boyunca kanamam vardı canım resmen kabus gibi günlerdi. Allah kimseye göstermesin.

Kizlar birde normal zamanda yok ama afedersiniz ne zaman buyuk tuvalete ciksam basliyor

Canım çok geçmiş olsun sen içini ferah tut doktorlar her duruma hazırlıklı olunması açısından öyle konuşuyorlar. İnşallah sağlıkla alıcaksın bebeğini kucağına

Canim korkma ama bende dis gebelikte agrilar arada sirada kasik larima giriyodu sonra yavastan kanamalar basladi agrilar ama bi var bi yok sonra tek tarafli batmalar basladi ki benm degerim 6000 di beta hcg daha fazla yukselmeliydi sakin ihmal etme ben ettim sonu kotu oldu hemen baska bi doktora gorun

Naberr canımmmm çok geçmiş olsun dualarım seninle iyi düşün iyi olsun kuzum inşallah kötü bişey olmucak haberdar et bizi de

Genellikle sağ taraf ama bazen iki tarafta agriyo
Merhaba canım bence mutlaka başka doktora görünmelisin ben hem rahim içi hemde dış gebeliği aynı anda geçirdim ikiz olduğunu düşünüyoruz ve bhcg değerim >10000 di Önce sadece rahim içi kese görünmüştü. Sancılarım sağ kasık batmalarım 7. haftada başladı. ilk 1 hafta öncesinde de karın ağrısıyla birlikte adet kanaması gibi 1 gün süren akıntı şeklinde kendini belli etti. Tabi ondan sonra ki ağrım çok fenaydı.
8. haftada iç kanama geçirince aynı anda birde dış gebelik geçirdiğim anlaşıldı. Hamilelik döneminde görünen vajinal kanamalar herzaman kötü değildir. Rahim büyümesi kılcal damarlarındaki baskı buna neden olabilir ama batma ve ağrıların varsa, özellikle sırt bölgesi ağrın kasıklarda sancı ihmal etme..
Umarım sen bunların hiçbirini yaşamazsın benimki çok nadir görülen bir durum ama yaşadım işte lütfen başka bir doktora da görün ve alttan muayane iste.

Dis gebelikmis 2 gun daha gelmesen patlardi dedi ilacla tedavi baslandi bu surede patlarsa acil ameliyata girecem

Dis gebelikmis 2 gun daha gelmesen patlardi dedi ilacla tedavi baslandi bu surede patlarsa acil ameliyata girecem
Çok geçmiş olsun. Bende yaşadım Allah yardımcın olsun. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun metotreksat ile değerlerin 0 lanması lazım ben de gecirdim. İyi ki erken teshis olmuş. 25 ile öğrendim ilk çok güzrl katladı 25-110-4gün sonra 800-1400-2600-3500dü değerlerim sağ tüpümde kese görüntüm vardı. 2 kere metotreksat vuruldum çok şükür 0 ladı 3 ay dinlendim rahim filmi çekindim sağ tüpüm tıkalı çıktı. Suan beklemedeyim yumurtam solda dr olmaması için bir neden yok dedi. Tamamen şanssızlık nedeni de yok.

Canım biliyorum ne söylesem teselli olmayacaksın ama lütfen çok üzme kendini. Çok dikkatle takip et dualarım seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…