canım çok geçmiş olsun. Allahım tez zamanda gönlüne göre versin inşallah.Dis gebelikmis 2 gun daha gelmesen patlardi dedi ilacla tedavi baslandi bu surede patlarsa acil ameliyata girecem
İnşallah birşey olmaz ne diyeceğimi bilmiyorum cnm tesellisi yok dualarım seninleDis gebelikmis 2 gun daha gelmesen patlardi dedi ilacla tedavi baslandi bu surede patlarsa acil ameliyata girecem
Ic kanama basladiginda agri nasil oluyorNaberr canım Allah yardmcın olsn çok geçmiş olsnn bende dış gebelik geçirdim ve kürtaj +iğne +iç kanamayla ameliyat Allah kimseye yaşatmasn çok kötü birşey sağlıklı gebelikler yaşamamız dileğiyle korkma Allaaha dua et ve şükr et Artk beklemektn başka çaremz olmyor ve bunu untma sakn dış gebelkten snra rahim filmi çekilmeden gebe kalmayı düşünme bn düşündm ve yanlş yaptm haziran aynda tekrar kimyasal yasdm ve 2 ay olrna bırktm bu ayda en son rahim filmi çekildm tüplerim tıkanıkmş dış geblkten oluyor bu tıkanıklık
Canım merhaba benim de düşükten sonra 6/7 gün süren adetim 5 gün sürdü bir sonraki adetimdeKizlar benim dusukten sonra adet kanamalarımın miktari azaldi,hani pedi degistirmesem 24 saat ancak pedi doldurur. Normal mi bunu yaşayan oldu mu?
Benimki yine 5 gün sürüyor ama miktar daha az. Senin miktari normal mi?Canım merhaba benim de düşükten sonra 6/7 gün süren adetim 5 gün sürdü bir sonraki adetimde
Kanamam eskisinden daha çok değil evet son 3 günde biraz farkediliyor benimBenimki yine 5 gün sürüyor ama miktar daha az. Senin miktari normal mi?
Demek ki normal o zaman. Ne diyeyim bilmiyorumKanamam eskisinden daha çok değil evet son 3 günde biraz farkediliyor benim
Kizlar doktoruma guveniyorum iyi bi doktor ve kurtajdan sonra adetimi kontorl etmemi soylemisti azalma olursa gel demisti kucuk yapisikliklar neden olabilir bakmis oluruz demisti bi doktora gittignzde sorunDemek ki normal o zaman. Ne diyeyim bilmiyorum
Geçmiş olsun. Nasıl anestezi yapmazlar ya eğer kendiliğinden düşmesini hızlandırmak içinse kürtaja hiç girmeyin rahminizi hırpalamasınlar. Çok geçmiş olsun tekrardan neden kürtaj dediler onu anlayamadım.Selam kızlar bayadir siteye girmiyorum .Çok üzücü olaylar yaşanmış.Herkese geçmiş olsun .Bende üzgünüm bugün kanamam başladı ve yarın kürtaj olucam. Kürtajı devlette olucam ve anestezi yapmıyorlar mis igene olucskmis çok korkuyorum.
Sağol canım hayırlısı olsun nasip değilmiş.Senide tebrik ederim canimÇok geçmiş olsunfhme Allah yardımcın olsun
Bende anlamıyorum ve korkuyorum kalp atışı yok ve normalde 9 hafta falan olmam lazım 6 haftalikta kaldı .üzgünüm iğne vurucsklarmis öyle dediler.Geçmiş olsun. Nasıl anestezi yapmazlar ya eğer kendiliğinden düşmesini hızlandırmak içinse kürtaja hiç girmeyin rahminizi hırpalamasınlar. Çok geçmiş olsun tekrardan neden kürtaj dediler onu anlayamadım.
He anladım benim de öyle olmuştu kalbi hiç gelişmediği için 6+2 de kaldı. Başka bir hastaneye daha başvurun bence anestezi olmadan dayanamazsınız. Benim doktorum kürtaj yaparken genel anestezi dışında hiçbir şey tavsiye etmiyorum yapmıyorum da demişti. Dayanılmaz çünkü.Bende anlamıyorum ve korkuyorum kalp atışı yok ve normalde 9 hafta falan olmam lazım 6 haftalikta kaldı .üzgünüm iğne vurucsklarmis öyle dediler.
Canım çok geçmiş olsun, çok üzücü bir durum. Allah yardımcın olsun...Selam kızlar bayadir siteye girmiyorum .Çok üzücü olaylar yaşanmış.Herkese geçmiş olsun .Bende üzgünüm bugün kanamam başladı ve yarın kürtaj olucam. Kürtajı devlette olucam ve anestezi yapmıyorlar mis igene olucskmis çok korkuyorum.
çok sağolun teşekkür ederim.He anladım benim de öyle olmuştu kalbi hiç gelişmediği için 6+2 de kaldı. Başka bir hastaneye daha başvurun bence anestezi olmadan dayanamazsınız. Benim doktorum kürtaj yaparken genel anestezi dışında hiçbir şey tavsiye etmiyorum yapmıyorum da demişti. Dayanılmaz çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?