İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canım çok geçmiş olsun ne denir bilmiyorum ki ama sana bişey olmadı çok şükür inşallah ameliyata gerek kalmadan değerlerin sıfırlanır dualarımız seninle.. Naberr

Naberr canım Allah yardmcın olsn çok geçmiş olsnn bende dış gebelik geçirdim ve kürtaj +iğne +iç kanamayla ameliyat Allah kimseye yaşatmasn çok kötü birşey sağlıklı gebelikler yaşamamız dileğiyle korkma Allaaha dua et ve şükr et Artk beklemektn başka çaremz olmyor ve bunu untma sakn dış gebelkten snra rahim filmi çekilmeden gebe kalmayı düşünme bn düşündm ve yanlş yaptm haziran aynda tekrar kimyasal yasdm ve 2 ay olrna bırktm bu ayda en son rahim filmi çekildm tüplerim tıkanıkmş dış geblkten oluyor bu tıkanıklık

Ic kanama basladiginda agri nasil oluyor

Kizlar yumurtlama donemim biteli3 gun oldu yani oyle dusunuyorum hem sagdaki agridan hmde benim sasmiyo ama bugun hem sag tarafmda sizi gibi igne batmasi gibi ufak agrilar hemde akintim var sizce tekrar yumurtluyo olabilirmiyim boyle bisi yasayan varmi

Selam kızlar bayadir siteye girmiyorum .Çok üzücü olaylar yaşanmış.Herkese geçmiş olsun .Bende üzgünüm bugün kanamam başladı ve yarın kürtaj olucam. Kürtajı devlette olucam ve anestezi yapmıyorlar mis igene olucskmis çok korkuyorum.

Geçmiş olsun. Nasıl anestezi yapmazlar ya eğer kendiliğinden düşmesini hızlandırmak içinse kürtaja hiç girmeyin rahminizi hırpalamasınlar. Çok geçmiş olsun tekrardan neden kürtaj dediler onu anlayamadım.

Bende anlamıyorum ve korkuyorum kalp atışı yok ve normalde 9 hafta falan olmam lazım 6 haftalikta kaldı .üzgünüm iğne vurucsklarmis öyle dediler.

Bende anlamıyorum ve korkuyorum kalp atışı yok ve normalde 9 hafta falan olmam lazım 6 haftalikta kaldı .üzgünüm iğne vurucsklarmis öyle dediler.
He anladım benim de öyle olmuştu kalbi hiç gelişmediği için 6+2 de kaldı. Başka bir hastaneye daha başvurun bence anestezi olmadan dayanamazsınız. Benim doktorum kürtaj yaparken genel anestezi dışında hiçbir şey tavsiye etmiyorum yapmıyorum da demişti. Dayanılmaz çünkü.

Canım çok geçmiş olsun, çok üzücü bir durum. Allah yardımcın olsun...

çok sağolun teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…