İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kizlar benim dusukten sonra adet kanamalarımın miktari azaldi,hani pedi degistirmesem 24 saat ancak pedi doldurur. Normal mi bunu yaşayan oldu mu?

Kızlar nasılsınız? Sultansusultansu canimmmmmmm nasilsin? Seni çok özledim ben ya,ne zamandır bu topige girmedim bide sanki sen ortalikta yoktun biraz
Canımcım çok şükür iyi olmaya çalışıyorum Demir takviyesi aldım damardan diğer vitaminlerde iğne ile aldım daha iyi olacam inşallah ara ara giriyorum tatlım takipteyim sizi. Sana burda yazmıştım iki üç gün oldu sanırım hatırlamıyorum zamanını canım etiketlemiştim kafam yerinde değil. Tüp mide ameliyatı yapan güzel bi doktor buldum ona takibe başladım sanki kocam tembihlemiş gibi ideal kilona ulaş öyle hamile kal demez mi tamam dedim napim diyetisyene gönderdi canım uzun bi yol var önümde ben biraz yorgunum ruh hali olarak tükendim geçecek inşallah. Sen nasılsın canım doktor ne dedi

Canım karışmak gibi olmasın ama kilon çok ciddi derecede mi ? Vücut kitle indeksin mesela kaç 35 altındaysa bence ameliyat olma çünkü o ameliyat çok çok kilolu kişilere uygulanıyor

Canım sen değil miydin zaten tüp mide ameliyat olan? Ayrıca eşini dinlemek zorunda değilsin ki! Yanlış hatırlamıyorsam 79 kiloydun? Canım dinlen vitaminlerini de al güzel güzel.kendini bırakma geçecek bu günler de allahin izniyle. Ben daha geri gitmedim doktora sanirim gitmicem test sonuçlarımi online gördüm herşey normal. Suan adetimin 3. Günü tekrar denicez inşallah

Aaa benim kardeşim varmış, merhaba :))) Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın, inşallah ben de en kısa zamanda bebişli bir mirket olurum
Ayy evet kardeş olmuşuz inşallah canım inşallah hamilenin duası kabul olur derler inşallah duam kabul olur ve hayırlısıyla mujdeli haber alırsın sen de

Evet cnm 21 ay oldu geçiyor olalı 79 um ama doktor 65 olmadan hamilelik önermediğini söyledi. Ben zaten eşimin isteği olmadan denemek istemiyorum yine de Allah bilir hayırlısını nasip etsin yaradan hakkımızda herşeyin inşallah. Hayırlısıyla tez zamanda sağlıkla gelir bebeğiniz canımcım dua ediyorum hep size

Canım karışmak gibi olmasın ama kilon çok ciddi derecede mi ? Vücut kitle indeksin mesela kaç 35 altındaysa bence ameliyat olma çünkü o ameliyat çok çok kilolu kişilere uygulanıyor
Ben ameliyat oldum cnm 21 ay oldu geçiyor sadece ideal kiloma ulaşamadım. İlk hamileliğimde bebeğimin kalbi atmadı geçen ay kürtaj oldum. İkinci hamileliğimi ideal kiloya ulaştıktan sonra doktor kalmamı söyledi eşimde aynı fikirde hayırlısı diyorum sağlık diliyorum sağlık olarak değerlerim çok düştü tedavi oluyorum cnm. Teşekkür ederim desteğin için :)

Kuzummmm daha iyisindir inşallah :) kaç kiloda ameliyat oldun sen ? Aslında doktorun bi nevi doğru söylemiş çünkü hamilelikte en az 15 kilo alınıyo ve kilolu olduğumuz için zor olur son aylarda diye düşünüyorum benimde 70 kiloya düşmemi istiyo doktorum daha iyi olucağını söylüyor ama hamilelikten önce sağlığımız için kilo vermemiz gerekiyo :)

Senin için en hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun :)

Tekrar mi ameliyat olacaksin? Çok iyi aslında kilon benim fazlam seninkinden fazla,hic bir doktorum kilo ver demedi ama kendim biliyorum ki hamilelikte kilo alacağım ve hamileligim zor gecer

Biraz daha iyiyim geçecek inşallah zuzum evet vermemiz gerekiyor farkındayım ama 70 yeterliydi 65 dedi ya bakalım nolcak veririz inşallah

Tekrar mi ameliyat olacaksin? Çok iyi aslında kilon benim fazlam seninkinden fazla,hic bir doktorum kilo ver demedi ama kendim biliyorum ki hamilelikte kilo alacağım ve hamileligim zor gecer
İnşallah sıkıntısız atlatırsın cnm kendini öyle şartlama. Tekrar ameliyat değil kontrol cnm bazılarına revizyon ameliyatı diye tekrar yapıyorlar ama bana demedi çok şükür

İnşallah sıkıntısız atlatırsın cnm kendini öyle şartlama. Tekrar ameliyat değil kontrol cnm bazılarına revizyon ameliyatı diye tekrar yapıyorlar ama bana demedi çok şükür
Aman kuzum tekrar olucan sandım korktum valla. Haklısın şartlamamam lazım başladık bakalım kac kilo vericez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…