Canımmm çok üzüldüm Allah sabır versin gelişememesinin nedenini söylediler mi ? Allahım bidaha yaşatmasın inşallah her zaman yanındayız duacınız..Selam kızlar bayadir siteye girmiyorum .Çok üzücü olaylar yaşanmış.Herkese geçmiş olsun .Bende üzgünüm bugün kanamam başladı ve yarın kürtaj olucam. Kürtajı devlette olucam ve anestezi yapmıyorlar mis igene olucskmis çok korkuyorum.
Allah razı olsun canım sağolCanım çok geçmiş olsun, çok üzücü bir durum. Allah yardımcın olsun...
Gecmis olsun canim ben de kurtaj oldum amaBende anlamıyorum ve korkuyorum kalp atışı yok ve normalde 9 hafta falan olmam lazım 6 haftalikta kaldı .üzgünüm iğne vurucsklarmis öyle dediler.
Sağol canım Allah razı olsun .hiçbir şey demediler gelişmemesi için .Allah razı olsunCanımmm çok üzüldüm Allah sabır versin gelişememesinin nedenini söylediler mi ? Allahım bidaha yaşatmasın inşallah her zaman yanındayız duacınız..
Canım eşim ozele sorduydu 1200 dediydiler.Gecmis olsun canim ben de kurtaj oldum ama
Anestezi altinda yaptilar ozelde igneli annem olmus zor oldugunu soylemisti istersen ozele imkanin varsa git piskolojk olarak zaten cok zor
Belden aşağı uyuştururlarsa o şekilde hissetmezsin bir şey canım çok çok geçmiş olsun Rabbim sabır versinSelam kızlar bayadir siteye girmiyorum .Çok üzücü olaylar yaşanmış.Herkese geçmiş olsun .Bende üzgünüm bugün kanamam başladı ve yarın kürtaj olucam. Kürtajı devlette olucam ve anestezi yapmıyorlar mis igene olucskmis çok korkuyorum.
Neden anestezi yapmıyorlar ki? Çok çok geçmiş olsun bende dış gebelikten kürtaj oldum anestezi verdiler. Birde iğne vuruyorlar anestezi olmasına rağmen uyandığımda canım yanıyordu.Selam kızlar bayadir siteye girmiyorum .Çok üzücü olaylar yaşanmış.Herkese geçmiş olsun .Bende üzgünüm bugün kanamam başladı ve yarın kürtaj olucam. Kürtajı devlette olucam ve anestezi yapmıyorlar mis igene olucskmis çok korkuyorum.
Yuhh !! Başka yere sor uygun varsa yaparlar belki. Belden uyuştururlarsada sonra bel ağrın çok olur. Ben özelde yaptırmıştım. 450 tl sabahtan akşama kadar hastanede yatmıştım. Psikolojik olarakta o anları hatırlamanız hiç iyi olmaz benceCanım eşim ozele sorduydu 1200 dediydiler.
Yaşayan biri olarak bencede bu kardeşimiz seni dinlesin canım.Yuhh !! Başka yere sor uygun varsa yaparlar belki. Belden uyuştururlarsada sonra bel ağrın çok olur. Ben özelde yaptırmıştım. 450 tl sabahtan akşama kadar hastanede yatmıştım. Psikolojik olarakta o anları hatırlamanız hiç iyi olmaz bence
Amin isteyen herkese inşaallah.Yaşayan biri olarak bencede bu kardeşimiz seni dinlesin canım.
Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir hamilelik nurtopu gibi bir bebek nasip etsin.
ara ara sancilarim oluyo kanamam devam ediyor pazartesiye kadar patlamamasini umit ediyorumNaberr canım nasılsın? Ne yaptın? Merak ettim seni umarım iyisindir...
Pazartesi kontrole mi gidiceksin canım ?ara ara sancilarim oluyo kanamam devam ediyor pazartesiye kadar patlamamasini umit ediyorum
Neden hemen kürtaja yada ameliyata alınmadın ki?ara ara sancilarim oluyo kanamam devam ediyor pazartesiye kadar patlamamasini umit ediyorum
Gerçekten canım şuan yapcak durumum yok okadar üzgünüm ki birde üstüne korku şimdiden psikolojim bozuldu bol bol dua edin bana inşallah Burası gerçekten çok iyi bir site birbirini tanımayan insanların birbirine bu denli dua etmesi Allah hepinizden razı olsun.Yuhh !! Başka yere sor uygun varsa yaparlar belki. Belden uyuştururlarsada sonra bel ağrın çok olur. Ben özelde yaptırmıştım. 450 tl sabahtan akşama kadar hastanede yatmıştım. Psikolojik olarakta o anları hatırlamanız hiç iyi olmaz bence
Geçmiş olsun canimara ara sancilarim oluyo kanamam devam ediyor pazartesiye kadar patlamamasini umit ediyorum
Anladım canım ama sen yine de tetikte ol. Bence başka bi doktora da görün ne olur ne olmaz.ara ara sancilarim oluyo kanamam devam ediyor pazartesiye kadar patlamamasini umit ediyorum
Durumun yoksa bir şey diyemem ama başka bir devlet hastanesine sor bari. Araştırmaya filan nerde oturuyorsun yardımcı olalım hastane içinGerçekten canım şuan yapcak durumum yok okadar üzgünüm ki birde üstüne korku şimdiden psikolojim bozuldu bol bol dua edin bana inşallah Burası gerçekten çok iyi bir site birbirini tanımayan insanların birbirine bu denli dua etmesi Allah hepinizden razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?