İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canımmm çok üzüldüm Allah sabır versin gelişememesinin nedenini söylediler mi ? Allahım bidaha yaşatmasın inşallah her zaman yanındayız duacınız..

Bende anlamıyorum ve korkuyorum kalp atışı yok ve normalde 9 hafta falan olmam lazım 6 haftalikta kaldı .üzgünüm iğne vurucsklarmis öyle dediler.
Gecmis olsun canim ben de kurtaj oldum ama
Anestezi altinda yaptilar ozelde igneli annem olmus zor oldugunu soylemisti istersen ozele imkanin varsa git piskolojk olarak zaten cok zor

Canımmm çok üzüldüm Allah sabır versin gelişememesinin nedenini söylediler mi ? Allahım bidaha yaşatmasın inşallah her zaman yanındayız duacınız..
Sağol canım Allah razı olsun .hiçbir şey demediler gelişmemesi için .Allah razı olsun

Gecmis olsun canim ben de kurtaj oldum ama
Anestezi altinda yaptilar ozelde igneli annem olmus zor oldugunu soylemisti istersen ozele imkanin varsa git piskolojk olarak zaten cok zor
Canım eşim ozele sorduydu 1200 dediydiler.

Belden aşağı uyuştururlarsa o şekilde hissetmezsin bir şey canım çok çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin

Neden anestezi yapmıyorlar ki? Çok çok geçmiş olsun bende dış gebelikten kürtaj oldum anestezi verdiler. Birde iğne vuruyorlar anestezi olmasına rağmen uyandığımda canım yanıyordu. çok zor Allah ım inşaallah hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin

Canım eşim ozele sorduydu 1200 dediydiler.
Yuhh !! Başka yere sor uygun varsa yaparlar belki. Belden uyuştururlarsada sonra bel ağrın çok olur. Ben özelde yaptırmıştım. 450 tl sabahtan akşama kadar hastanede yatmıştım. Psikolojik olarakta o anları hatırlamanız hiç iyi olmaz bence

Yaşayan biri olarak bencede bu kardeşimiz seni dinlesin canım.
Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir hamilelik nurtopu gibi bir bebek nasip etsin.

Yaşayan biri olarak bencede bu kardeşimiz seni dinlesin canım.
Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir hamilelik nurtopu gibi bir bebek nasip etsin.
Amin isteyen herkese inşaallah.
Dinlerse iyi olur 15 dklık bir şeydi ama uyandığımda ağrım çoktu. Ve hala aklımda. Çok şükür şimdi tekrar hamileyim. Ne kadr kolay atlatırsak o kadar iyi olur.

Gerçekten canım şuan yapcak durumum yok okadar üzgünüm ki birde üstüne korku şimdiden psikolojim bozuldu bol bol dua edin bana inşallah Burası gerçekten çok iyi bir site birbirini tanımayan insanların birbirine bu denli dua etmesi Allah hepinizden razı olsun.

Durumun yoksa bir şey diyemem ama başka bir devlet hastanesine sor bari. Araştırmaya filan nerde oturuyorsun yardımcı olalım hastane için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…