- 7 Eylül 2018
- 2.114
- 3.737
- 53
- 34
Canim hakkinda hayirlisi ozel hastaneler soyguncu valla bende kurtaja 1500 tl verdimGerçekten canım şuan yapcak durumum yok okadar üzgünüm ki birde üstüne korku şimdiden psikolojim bozuldu bol bol dua edin bana inşallah Burası gerçekten çok iyi bir site birbirini tanımayan insanların birbirine bu denli dua etmesi Allah hepinizden razı olsun.
Evet dusup dusmedigine bakacaklar yoksa ameliyat olacamPazartesi kontrole mi gidiceksin canım ?
Bhcg 10000 alti oldugu icinNeden hemen kürtaja yada ameliyata alınmadın ki?
Tüpüne bir zarar gelirse veya iç kanama yaparsa ne olacak??
İnşallah kendiliğinden düşer de ameliyata hiç gerek kalmaz canımEvet dusup dusmedigine bakacaklar yoksa ameliyat olacam
Benim 735ti kürtaj olduğum gün en yüksek o kadar oldu. Bir iner bi artar başka doktora git bence. Dış gebelik deyince hiç beklemiyorlar sonra pişman olursun bak.Bhcg 10000 alti oldugu icin
Dis gebelikte kurtaj yapilmiyor laparoskopi yapiliyor ameliyat yapildiginda tuplerin alinma olasiligi oluyor ama ilacla duserse bisey olmuyorBenim 735ti kürtaj olduğum gün en yüksek o kadar oldu. Bir iner bi artar başka doktora git bence. Dış gebelik deyince hiç beklemiyorlar sonra pişman olursun bak.
Yanlış biliyorsun ben kürtaj oldum. Kürtaj sırasında hsg çekilmiş ve kemoterapi iğnesi yapılmış. Doktor anlattı. Kese küçük olduğu için ameliyat gerekmemiş. İşine karışmak gibi olmasın ama beklemen sadece senin zararına.Dis gebelikte kurtaj yapilmiyor laparoskopi yapiliyor ameliyat yapildiginda tuplerin alinma olasiligi oluyor ama ilacla duserse bisey olmuyor
Hem ameliyat olsa uzun sürer 15 dk sürmüş. Bayılıp ayılmamla 30 dk.Dis gebelikte kurtaj yapilmiyor laparoskopi yapiliyor ameliyat yapildiginda tuplerin alinma olasiligi oluyor ama ilacla duserse bisey olmuyor
Ben Bursadayim canimDurumun yoksa bir şey diyemem ama başka bir devlet hastanesine sor bari. Araştırmaya filan nerde oturuyorsun yardımcı olalım hastane için
Sağol canım Allah razı olsunfhme geçmiş olsun canım
Yaa uzaksın burda olsan kendi doktoruma yönlendirirdim. Allah yardımcın olsun dua et benim duamda seninle.Ben Bursadayim canim
Sağol Allah razı olsun canım .Yaa uzaksın burda olsan kendi doktoruma yönlendirirdim. Allah yardımcın olsun dua et benim duamda seninle.
Canım Esentepe medicabil bu hastanelere sor bence. 1200 gerçekten fazla anneme senede 2 kere kürtaj işlemi yapılıyor ama bu fiyatta hiç yaptırmadık.Ben Bursadayim canim
Canim benm 6000 di ilk kan tahlililm iki hun sonra tekrar yapmadilar ama direk ameliyat oldum laporaskopide degil bildigin sezeryan buyumustu doktorum bana yanlis tedavi uyguladi bence insallah seninki ameliyata gerek kalmadan hallolur kendi uzmr hersey geciyor bak bende yasadimDis gebelikte kurtaj yapilmiyor laparoskopi yapiliyor ameliyat yapildiginda tuplerin alinma olasiligi oluyor ama ilacla duserse bisey olmuyor
Evet haklısın ama ben kürtaj olmadim. Bebeğimin büyük olmasına rağmen evde düşürdüm,ultrasonla bakildi ve temizdi rahmim.Kizlar doktoruma guveniyorum iyi bi doktor ve kurtajdan sonra adetimi kontorl etmemi soylemisti azalma olursa gel demisti kucuk yapisikliklar neden olabilir bakmis oluruz demisti bi doktora gittignzde sorun
Çok geçmiş olsun. Herşey yolunda zannediyordum? Hayırlısı olsun. Rabbim sana sağlık versinSelam kızlar bayadir siteye girmiyorum .Çok üzücü olaylar yaşanmış.Herkese geçmiş olsun .Bende üzgünüm bugün kanamam başladı ve yarın kürtaj olucam. Kürtajı devlette olucam ve anestezi yapmıyorlar mis igene olucskmis çok korkuyorum.
Evet canım aynen öyle.. bazı doktorlar sezeryan tarzıda yapıyor ama en iyisi laparoskopi iyileşme süreci çok hızlı.. İnşallah senin için en hayırlısı olur ama ameliyattanda korkma ben çok çabuk atlattım.. zaten ilaçla düşerse hiç birine gerek olmayacakDis gebelikte kurtaj yapilmiyor laparoskopi yapiliyor ameliyat yapildiginda tuplerin alinma olasiligi oluyor ama ilacla duserse bisey olmuyor
biz aynı sehırdeyızBenim 735ti kürtaj olduğum gün en yüksek o kadar oldu. Bir iner bi artar başka doktora git bence. Dış gebelik deyince hiç beklemiyorlar sonra pişman olursun bak.
Ben yaşadığımı söyledim. Biz erken öğrendik dış gebelik olduğunu kesesi daha minicikti yeni oluşuyordu. Kemoterapi iğnesi uygulanmış kürtaj sırasında. Ve kürtaj oldum. Türkiyenin en iyi doktoru olsun isterse ilgilenmedikten sonra kaç yazar. Artı yanlış bir şey olsa yazmazdım sonuçta sağlık bu. Ben o zaman olanları yazmıştım bir yerlere. @Mirketcik te biliyor. Sizede bir tavsiye insanları düşünmek kötü bir şey değil. Hem ben onubiz aynı sehırdeyızNaberr ıle ve suan benım dr.uma sakaryanın en sevılen ve en ıyı uzman dr.u secılen dr.uma gittı zaten senın eksık bılgın var sanrm bu konuda. baska dr.a gtmesı onun ıcın dha kotu olur yazmadan edemedım cnlu bahsı gecen benm dr.um:) tavsye yaparken yanlıs seylere sebep olmayn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?