İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

mevzuya benım gıttıgım bana emek harcayan dr.u kataraanız yazarım seve seve:) ilgilenmeuen bır dr. a yurtdısındsn ozel doguma gelmezler veya barınamaz o konumda. hasyaneler pesınde olmaz vsvs.. sızınkı ustu kapalı karalamak bılmedıgın ınsanı hıpokrat yemını edenı. ılgılenmeyen dr.lara nazaran benım dr.uma gıttı ve o farketmese zehırlencekrı... o benm arkadasım ayrıca. arkadasımı da savunablrım kaldı kı kendı katılmak ıstemedı ben yazdım kımse benm gıttıgım ve bebegımn Allahtan sonra ilk emanet oldugu şahıs. ıcın bunları dıyemez hamılelıgın ılk psıkolojk durumları bu sızdekı avukat fln cocukca gelıyot. oyuzden normall karslyrm ztn acıklama yapmam da gayt normaldı polemiğe gerek görmıcek kadr yogunm hayırlı dogumlar

Kimse bana sizin doktorunuzun bu denli iyi olduğunu söylemedi artı kime gittiğini nerde olduğunu bile bilmiyorum. Görmesiğim doktoruda karalamam ben. Polemik yaratanda ben değilim benim öyle demem sizin için çocukçaysa birde kendinizi düşünün. Kadını düşündüğümden ilgilenmiyorsa değiştir doktorunu dedim siz kalmış doktoru karalıyorsun diyorsunuz. Görmediğim bilmediğim birine ben yapmadım öyle bir şey ama siz benim niyetimi bile bilmeden konuşuyorsunuz. Çocuk olan hangimiz ?? Artı hamileliğin ilk zamanları değil tamamı değişik duygularla geçiyor...
Hem arkadaşınız bana demedi ki ben onun doktoruna gidiyorum çok iyi falan diye. Burda herkes herkese bir şeyler söylüyor benimki battı galiba....
Tanımadığınız insanlar hakkında ön yargılı olan sizsiniz. İnsanları düşünmekte suç olmuş...

ilk msjmda boslukları tamamladım benzaten ama üzerıne aydınlandığınız halde dr hakkında daha ne dıye ılgılenmedıkten sonra kac yazar cümlesini kurdunuz ozaman. ilk yorumun bir üst leveli oluyor bu cümle. Herhalde okuyan herkes anlar bunun manasını fazla açıklama yapmak bile güç malesef şu sıra benım ıcın bukadarı yeter

Senin göbeğini yerimmm göbeğiniiiii :) süslü

Yaw he he..
Yap sen doktorunda arkadaşınında avukatlığını...hala ne diye uzatıyorsan onuda anlamadım. Ben seni de arkadaşını da doktoruda tanımıyorum. Hem eğer ki arkadaşına tavsiye gerekmiyorsa yazmasın ciciş...
Başkalarına da çatıyorsun demi ondan yazacak gücün yok demi...
Git arkadaşınla ilgilen bence benimle uğraşma ....

Ne o hoşuna gitti galiba bayanın bana kızması.
Sorduklarınıza verdiğimiz cevaplar hoşunuza gitmeyecekse sormayın...
Ye sen onun göbeğini....
Canım ne alaka niye hoşuma gitsin? Ben arkadaşı uzun zamandır tanıyorum. Aranızdaki tartışma beni ilgilendirmiyor açıkcası. Arkadaşı etiketlmem gerekirken alıntı yaptım o yüzden yanlış anladın.
Ayrıca sözüm ikinize,ikinizde hamilesiniz kendinizi böyle şeyler üzmeyin bebekleriniz de etkileniyor gerek yok. @Kartanesii8892

yazılan mesajı görmezden geliyorum zaten canım. Buraya uzun sure gırmeyrek dogru yaptıgımı anlıyotum bıkez daha ben şahsa yönelik dalga gecıcı tavır hakaret vb şeyler yapmadım yapmam da :) vaktimi gercekten ayırmak istemıyorum o üsluba.. Görmezden gel seçeneği var Allahtan en ıyısı o. bisure burdan gidip geldikten sonra:) Beni biliyorsun bılen bılır bılmeyen kendi gb bilsin. Canım benım iyisin dmi sen ❤

Hiç gerek yok böyle şeylere hamile gerginliği diyelim gitsin. İyiyim ben canım sağol sorduğun için. Göbeğin baya büyümüş pek tatli duruyor masallah. @zbt haberin var mi? Çok uzun süredir girmiyor

Hiç gerek yok böyle şeylere hamile gerginliği diyelim gitsin. İyiyim ben canım sağol sorduğun için. Göbeğin baya büyümüş pek tatli duruyor masallah. @zbt haberin var mi? Çok uzun süredir girmiyor
sagol kuzum zaman cabuk gecıyor canm konusuyrz genelde normalden cnm şükür zbt de 18eylulde bebişi geldı dunyaya. Oğlu oldu. :) Allah herkesın evlatlarna saglk verson tezzamanda dıleyen herkese nasıp etsın sizler ıcın de hep dua edıyorum

Merhaba
28 Eylül, 29 Eylül ve 30 Eylül ilişki oldu 1 Ekimde bir şey olmadı. 02 Ekim Yumurtlama günüydü bir şey olmadı. Hamilelik için şans var mıdı

Merhaba
28 Eylül, 29 Eylül ve 30 Eylül ilişki oldu 1 Ekimde bir şey olmadı. 02 Ekim Yumurtlama günüydü bir şey olmadı. Hamilelik için şans var mıdı
Spermlerin canlı kalma süresine göre değişir ama şans var bence hiç yumurtlama zamanı olmadan yaşanan ilişkide bile hamile kalanlar var :)

Kizlar dun doktora gittim yumurtlama zamani gecti diye dusunuyodum adetin 20. Gunu kaldi 10 gun ama benim dun yumurtam vardi catlamis yada catlmak uzere bugunu ve iki gun sonrayi degerlensir dedi dunu degerlendirdim boyle takipte olup hamile kalabilen varmi ben artik yoruldum

Bu şekilde aslında daha fazla şansın var normalde bilemiyoruz ki ne zaman yumurtlama oluyor. Ne güzel söylemiş doktorun bence sen değerlendir gerisi Allah’a kalmış artık canım inşallah olur :)

Aaa çok iyiymiş sansın daha yuksek o zmn. En azından degerlendirebilirsn. Takip etmemiş olsaydın yumurtlama geçti sanıp boşvericektin belki.

Zaten vazgecmistim doktorada enfeksiyon icin gittim mantar olmusum ama nasip oste bi baktik yumurta var aslnda sancilarimi hissetmistim ama demekki yanlismis anlamadim birde bende hep tek yumurta oluyo

Kizlar kasilmalarim siklasti ve rahmim bir haftadir aciyo resmen bebek catiya girmis ama carsanba gittim acilma yok dedi dun geceden beri kasilmam var dua edin gelsin artik beni mahfetti valla.hepin ize teker teker dua ediyorum sanci geldikce ve ilk aklima sizler geldiniz kasilmalarimla allahi kimsenin kucagini boş birakmasin.aminnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…