- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
mevzuya benım gıttıgım bana emek harcayan dr.u kataraanız yazarım seve seve:) ilgilenmeuen bır dr. a yurtdısındsn ozel doguma gelmezler veya barınamaz o konumda. hasyaneler pesınde olmaz vsvs.. sızınkı ustu kapalı karalamak bılmedıgın ınsanı hıpokrat yemını edenı. ılgılenmeyen dr.lara nazaran benım dr.uma gıttı ve o farketmese zehırlencekrı... o benm arkadasım ayrıca. arkadasımı da savunablrım kaldı kı kendı katılmak ıstemedı ben yazdım kımse benm gıttıgım ve bebegımn Allahtan sonra ilk emanet oldugu şahıs. ıcın bunları dıyemez hamılelıgın ılk psıkolojk durumları bu sızdekı avukat fln cocukca gelıyot. oyuzden normall karslyrm ztn acıklama yapmam da gayt normaldı polemiğe gerek görmıcek kadr yogunm hayırlı dogumlarBen yaşadığımı söyledim. Biz erken öğrendik dış gebelik olduğunu kesesi daha minicikti yeni oluşuyordu. Kemoterapi iğnesi uygulanmış kürtaj sırasında. Ve kürtaj oldum. Türkiyenin en iyi doktoru olsun isterse ilgilenmedikten sonra kaç yazar. Artı yanlış bir şey olsa yazmazdım sonuçta sağlık bu. Ben o zaman olanları yazmıştım bir yerlere. @Mirketcik te biliyor. Sizede bir tavsiye insanları düşünmek kötü bir şey değil. Hem ben onu @CharlesDarwin e söyledim size değil. Kendi kendini savunabilecek yaşta diye düşünüyorum. Avukata ihtiyacı yok...
Kimse bana sizin doktorunuzun bu denli iyi olduğunu söylemedi artı kime gittiğini nerde olduğunu bile bilmiyorum. Görmesiğim doktoruda karalamam ben. Polemik yaratanda ben değilim benim öyle demem sizin için çocukçaysa birde kendinizi düşünün. Kadını düşündüğümden ilgilenmiyorsa değiştir doktorunu dedim siz kalmış doktoru karalıyorsun diyorsunuz. Görmediğim bilmediğim birine ben yapmadım öyle bir şey ama siz benim niyetimi bile bilmeden konuşuyorsunuz. Çocuk olan hangimiz ?? Artı hamileliğin ilk zamanları değil tamamı değişik duygularla geçiyor...mevzuya benım gıttıgım bana emek harcayan dr.u kataraanız yazarım seve seve:) ilgilenmeuen bır dr. a yurtdısındsn ozel doguma gelmezler veya barınamaz o konumda. hasyaneler pesınde olmaz vsvs.. sızınkı ustu kapalı karalamak bılmedıgın ınsanı hıpokrat yemını edenı. ılgılenmeyen dr.lara nazaran benım dr.uma gıttı ve o farketmese zehırlencekrı... o benm arkadasım ayrıca. arkadasımı da savunablrım kaldı kı kendı katılmak ıstemedı ben yazdım kımse benm gıttıgım ve bebegımn Allahtan sonra ilk emanet oldugu şahıs. ıcın bunları dıyemez hamılelıgın ılk psıkolojk durumları bu sızdekı avukat fln cocukca gelıyot. oyuzden normall karslyrm ztn acıklama yapmam da gayt normaldı polemiğe gerek görmıcek kadr yogunm hayırlı dogumlar
ilk msjmda boslukları tamamladım benzaten ama üzerıne aydınlandığınız halde dr hakkında daha ne dıye ılgılenmedıkten sonra kac yazar cümlesini kurdunuz ozaman. ilk yorumun bir üst leveli oluyor bu cümle. Herhalde okuyan herkes anlar bunun manasınıKimse bana sizin doktorunuzun bu denli iyi olduğunu söylemedi artı kime gittiğini nerde olduğunu bile bilmiyorum. Görmesiğim doktoruda karalamam ben. Polemik yaratanda ben değilim benim öyle demem sizin için çocukçaysa birde kendinizi düşünün. Kadını düşündüğümden ilgilenmiyorsa değiştir doktorunu dedim siz kalmış doktoru karalıyorsun diyorsunuz. Görmediğim bilmediğim birine ben yapmadım öyle bir şey ama siz benim niyetimi bile bilmeden konuşuyorsunuz. Çocuk olan hangimiz ?? Artı hamileliğin ilk zamanları değil tamamı değişik duygularla geçiyor...
Hem arkadaşınız bana demedi ki ben onun doktoruna gidiyorum çok iyi falan diye. Burda herkes herkese bir şeyler söylüyor benimki battı galiba....
Tanımadığınız insanlar hakkında ön yargılı olan sizsiniz. İnsanları düşünmekte suç olmuş...
Senin göbeğini yerimmm göbeğiniiiii :) süslübiz aynı sehırdeyız @CharlesDarwin ıle ve suan benım dr.uma sakaryanın en sevılen ve en ıyı uzman dr.u secılen dr.uma gittı zaten senın eksık bılgın var sanrm bu konuda. baska dr.a gtmesı onun ıcın dha kotu olur yazmadan edemedım cnlu bahsı gecen benm dr.um:) tavsye yaparken yanlıs seylere sebep olmayn
Yaw he he..ilk msjmda boslukları tamamladım benzaten ama üzerıne aydınlandığınız halde dr hakkında daha ne dıye ılgılenmedıkten sonra kac yazar cümlesini kurdunuz ozaman. ilk yorumun bir üst leveli oluyor bu cümle. Herhalde okuyan herkes anlar bunun manasınıfazla açıklama yapmak bile güç malesef şu sıra benım ıcın bukadarı yeter
Ne o hoşuna gitti galiba bayanın bana kızması.Senin göbeğini yerimmm göbeğiniiiii :) süslü
Canım ne alaka niye hoşuma gitsin? Ben arkadaşı uzun zamandır tanıyorum. Aranızdaki tartışma beni ilgilendirmiyor açıkcası. Arkadaşı etiketlmem gerekirken alıntı yaptım o yüzden yanlış anladın.Ne o hoşuna gitti galiba bayanın bana kızması.
Sorduklarınıza verdiğimiz cevaplar hoşunuza gitmeyecekse sormayın...
Ye sen onun göbeğini....
yazılan mesajı görmezden geliyorum zaten canım. Buraya uzun sure gırmeyrek dogru yaptıgımı anlıyotum bıkez daha ben şahsa yönelik dalga gecıcı tavır hakaret vb şeyler yapmadım yapmam da :) vaktimi gercekten ayırmak istemıyorum o üsluba.. Görmezden gel seçeneği var Allahtan en ıyısı o. bisure burdan gidip geldikten sonra:) Beni biliyorsun bılen bılır bılmeyen kendi gb bilsin. Canım benım iyisin dmi sen ❤Canım ne alaka niye hoşuma gitsin? Ben arkadaşı uzun zamandır tanıyorum. Aranızdaki tartışma beni ilgilendirmiyor açıkcası. Arkadaşı etiketlmem gerekirken alıntı yaptım o yüzden yanlış anladın.
Ayrıca sözüm ikinize,ikinizde hamilesiniz kendinizi böyle şeyler üzmeyin bebekleriniz de etkileniyor gerek yok. @Kartanesii8892
Hiç gerek yok böyle şeylere hamile gerginliği diyelim gitsin. İyiyim ben canım sağol sorduğun için. Göbeğin baya büyümüş pek tatli duruyor masallah. @zbt haberin var mi? Çok uzun süredir girmiyoryazılan mesajı görmezden geliyorum zaten canım. Buraya uzun sure gırmeyrek dogru yaptıgımı anlıyotum bıkez daha ben şahsa yönelik dalga gecıcı tavır hakaret vb şeyler yapmadım yapmam da :) vaktimi gercekten ayırmak istemıyorum o üsluba.. Görmezden gel seçeneği var Allahtan en ıyısı o. bisure burdan gidip geldikten sonra:) Beni biliyorsun bılen bılır bılmeyen kendi gb bilsin. Canım benım iyisin dmi sen ❤
sagol kuzum zaman cabuk gecıyor canm konusuyrz genelde normalden cnm şükür zbt de 18eylulde bebişi geldı dunyaya. Oğlu oldu. :) Allah herkesın evlatlarna saglk verson tezzamanda dıleyen herkese nasıp etsın sizler ıcın de hep dua edıyorumHiç gerek yok böyle şeylere hamile gerginliği diyelim gitsin. İyiyim ben canım sağol sorduğun için. Göbeğin baya büyümüş pek tatli duruyor masallah. @zbt haberin var mi? Çok uzun süredir girmiyor
Spermlerin canlı kalma süresine göre değişir ama şans var bence hiç yumurtlama zamanı olmadan yaşanan ilişkide bile hamile kalanlar var :)Merhaba
28 Eylül, 29 Eylül ve 30 Eylül ilişki oldu 1 Ekimde bir şey olmadı. 02 Ekim Yumurtlama günüydü bir şey olmadı. Hamilelik için şans var mıdı
Teşekkür ederim :)Spermlerin canlı kalma süresine göre değişir ama şans var bence hiç yumurtlama zamanı olmadan yaşanan ilişkide bile hamile kalanlar var :)
Bu şekilde aslında daha fazla şansın var normalde bilemiyoruz ki ne zaman yumurtlama oluyor. Ne güzel söylemiş doktorun bence sen değerlendir gerisi Allah’a kalmış artık canım inşallah olur :)Kizlar dun doktora gittim yumurtlama zamani gecti diye dusunuyodum adetin 20. Gunu kaldi 10 gun ama benim dun yumurtam vardi catlamis yada catlmak uzere bugunu ve iki gun sonrayi degerlensir dedi dunu degerlendirdim boyle takipte olup hamile kalabilen varmi ben artik yoruldum
Aaa çok iyiymiş sansın daha yuksek o zmn. En azından degerlendirebilirsn. Takip etmemiş olsaydın yumurtlama geçti sanıp boşvericektin belki.Kizlar dun doktora gittim yumurtlama zamani gecti diye dusunuyodum adetin 20. Gunu kaldi 10 gun ama benim dun yumurtam vardi catlamis yada catlmak uzere bugunu ve iki gun sonrayi degerlensir dedi dunu degerlendirdim boyle takipte olup hamile kalabilen varmi ben artik yoruldum
Çok beterIc kanama basladiginda agri nasil oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?