İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Allahım sağlıcakla eli ayağı düzgün bi evlat nasip etsin size hayırlı evlat olsun inşallah hayırlı doğumlarınız olsun bi avazda kucağınıza alın inşallah Allah razı olsun böyle bi zamanda bizim aklınıza gelmemiz Allahım dualarınızı kabul etsin inşallahh amiinnn

Canım banada dua eder misin. İlk defa yumurtlama zamanını yakalayıp denedik. Önceden adetlerim düzensiz oldugu için yakalayamıyordm. İnşallah tutmustur. Rabbim senide tek nefeste kurtarsn inşallah. Sağlıkla bebegine kavus.❤

Allah bı avazda kurtarsın inşallah Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin bebiş
Duaların için de teşekkür ederiz

Canımmm inşallah bir avazda güzel bebeğini kucağına alırsın :))) Allah’ım sana kolaylıklar versin, bizler için ettiğin dualarını kabul etsin... Dualarım seninle arkadaşım

Kızlar
Proklatin 19.26
Tsh 3.83
Fsh 16.66
Lh 7.27
Kızlar yorumlarsanız sevinirim

Kizlar burasi sessiz kalmis doktor persmbe gunu yumurtamn oldugunu degerlndirmemi soylemisti sonmeye durmus buyuk ihtmal catlamis demisti bugun sol tarafmda ki yumurtada orda igne batmalari oldu yaklasik 10 15 arasi geldi gitti boyle bisi yasayan varmi bu yumurtanin ancami catladigini gosterir yoksa dollenmemi olmustur

Bence bu kadar gecikmemiştir yumurtanın çatlaması. Perşembe demiş cuma çatlamıştır diye düşünüyorum. İnşallah hissettiğin şey döllenmedir. Bata ne kadar var ?

Kızlar
Proklatin 19.26
Tsh 3.83
Fsh 16.66
Lh 7.27
Canım bildiğim kadarıyla lh ve fsh birbirine yakın olmalı ve lh, fsh’den düşük olmalı. Ama fsh’nin bu kadar yüksek olması ne demek bilmiyorum.

Kızlar
Proklatin 19.26
Tsh 3.83
Fsh 16.66
Lh 7.27
Canım sen bunları doktora gösterdin mi ? İnternetten referans aralıklarına baktığımda fsh yüksek gibi. Bu yumurtlamaya engel olabilir belki ne zamandır deniyordunuz kaç yaşındasın ?

ERken testlerden yapabilirsin geçmesini bekleyemezsen sonu güzel olsun da beklediğine değsin :)
Canim evde test var ama persembe gittim doktora cuma catlamis bile olsa daha bugun pazar belkide o igne batmalari catlamadandi daha yeni catladi bilmiyorumki hangi testi yapsam suan cevap vermez herhalde daha rahme dusmesi imkansiz

Canim evde test var ama persembe gittim doktora cuma catlamis bile olsa daha bugun pazar belkide o igne batmalari catlamadandi daha yeni catladi bilmiyorumki hangi testi yapsam suan cevap vermez herhalde daha rahme dusmesi imkansiz
O zaman yeni çatlamış gibi düşünüp öyle bekle canım testide ona göre yaparsın yumurtlamadan sonra 10. Gün uygun bence

O zaman yeni çatlamış gibi düşünüp öyle bekle canım testide ona göre yaparsın yumurtlamadan sonra 10. Gün uygun bence
Ay canim 10 gune zaten adetim gecmis olcak olursa zaten gec dollenme olmus olcak bu isler ne zormus eskiden hic dusunmezdim hasta olmayinca korkardim simdi olmim diye bekliyorum

Ay canim 10 gune zaten adetim gecmis olcak olursa zaten gec dollenme olmus olcak bu isler ne zormus eskiden hic dusunmezdim hasta olmayinca korkardim simdi olmim diye bekliyorum
Gerçekten çok zor beklemek! Adet günü her lavaboya gittiğinde kalbinin güm güm atması yaşanan hayal kırıklıkları.. Napalım beklenen bu kadar güzel olunca insan sabrediyor mecbur :)

Gerçekten çok zor beklemek! Adet günü her lavaboya gittiğinde kalbinin güm güm atması yaşanan hayal kırıklıkları.. Napalım beklenen bu kadar güzel olunca insan sabrediyor mecbur :)
Aynen oyle canim bide benim dusuk tehlikem hep var rahmimde perde var ameliyat oldum ama cok buyukmus bi kismi duruyo o yuzden iyice gerginim hemen onlem alim diye

Geç döllenmelerin genelde kız olduğunu biliyosun dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…