- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Gec dollenme gecikmenin kacinci gunu brlli olur ki eger bi sonraki adet zamanindan 10 gun once falan belli olunca gec dollenme oluyosa bnm kizim grc dollenmeydiGeç döllenmelerin genelde kız olduğunu biliyosun dimi :)
Geç döllenme mesela 30 günde adet görüyosun 16. Gün yumurtluyodun 20.gün yumurtladın ve hamile kaldın geç döllenme oluyor ben 30 günde adet görürüm kızıma 27.gün hamile kaldım adetten 3 gün önce ve baya geç öğrendimGec dollenme gecikmenin kacinci gunu brlli olur ki eger bi sonraki adet zamanindan 10 gun once falan belli olunca gec dollenme oluyosa bnm kizim grc dollenmeydi
Anladim cnm tsklerGeç döllenme mesela 30 günde adet görüyosun 16. Gün yumurtluyodun 20.gün yumurtladın ve hamile kaldın geç döllenme oluyor ben 30 günde adet görürüm kızıma 27.gün hamile kaldım adetten 3 gün önce ve baya geç öğrendim
Canım bence sakin ol kendini bu kadar sıkıntıya sokmaKizlar ya bir akil verin benim dun geceki igne batmalarindan sonra bugun rahmimde bir agri bi baski sanki bi doluluk hissi artik bunlari dusunmekten kafayi yedim ve oturdum agliyorum bu kadar belirtiyi piskolojik olarak uretmis olabilirmiyim dahada cok az oldu ama yumurtam catlayali
Valla cAnim elimde degil karnim agriyo o agridikca umutlaniyorm sonra bos cikacak yine diye durup sinirleniyorum degisik ruh hali icindeyimCanım bence sakin ol kendini bu kadar sıkıntıya sokma
Ne zamandır istiyorsun canım evet anlıyorum insanın böyle bazı zamanları oluyorValla cAnim elimde degil karnim agriyo o agridikca umutlaniyorm sonra bos cikacak yine diye durup sinirleniyorum degisik ruh hali icindeyim
Canim aslinda suan denememde 2 . Ayim gecen marttan beri istiyordum mayisda hamile kaldim dusuk oldu sonra perde ameliyati derken korunma sureci falan gecen ay denedim olmadi birde dis gebeligim var benm gecmis kotu olunca insan acele ediyo bi sonuc almak istiyorNe zamandır istiyorsun canım evet anlıyorum insanın böyle bazı zamanları oluyor
Talihsiz şeyler yaşamışsın canım inşallah bu sefer bebeğin sağlıcakla gelir ve alırsın kucağına.. ama kendimi üzme bu kadar stres gerçekten çok etkiliCanim aslinda suan denememde 2 . Ayim gecen marttan beri istiyordum mayisda hamile kaldim dusuk oldu sonra perde ameliyati derken korunma sureci falan gecen ay denedim olmadi birde dis gebeligim var benm gecmis kotu olunca insan acele ediyo bi sonuc almak istiyor
Teşekkür ediyorum canım cevabın içinCanım bildiğim kadarıyla lh ve fsh birbirine yakın olmalı ve lh, fsh’den düşük olmalı. Ama fsh’nin bu kadar yüksek olması ne demek bilmiyorum.
Yok canım sonuçlar cuma günü geç çıktı Dr gitmişti inşallah bugün göstermeyi planlıyorum gerçi randevu bulamadım Dr dan ama gidip sıra varsa alıcamCanım sen bunları doktora gösterdin mi ? İnternetten referans aralıklarına baktığımda fsh yüksek gibi. Bu yumurtlamaya engel olabilir belki ne zamandır deniyordunuz kaç yaşındasın ?
Yumurta çatladığında içinden çıkan sıvı sayesinde batmalar ,akıntı ve ağrı olur Yeni çatlamış görünüyor Bence :) döllenme esnasında asla anlayamazsın canım. yerleşme agrısı olur dollenme ağrısı dıye bişey olamaz bnu tüm drlar soyler ztn:)Kizlar burasi sessiz kalmis doktor persmbe gunu yumurtamn oldugunu degerlndirmemi soylemisti sonmeye durmus buyuk ihtmal catlamis demisti bugun sol tarafmda ki yumurtada orda igne batmalari oldu yaklasik 10 15 arasi geldi gitti boyle bisi yasayan varmi bu yumurtanin ancami catladigini gosterir yoksa dollenmemi olmustur
Yumurta çatladığında içinden çıkan sıvı sayesinde batmalar ,akıntı ve ağrı olur Yeni çatlamış görünüyor Bence :) döllenme esnasında asla anlayamazsın canım. yerleşme agrısı olur dollenme ağrısı dıye bişey olamaz bnu tüm drlar soyler ztn:)
Canim zaten tek tarafli batmalar olsa senin dedigin gibi dusunmustum ama iki tarafli batma ve rahimde bir Agri var bel agrisiyla birlikte o yzuden baska ihtimalleri dusundumYumurta çatladığında içinden çıkan sıvı sayesinde batmalar ,akıntı ve ağrı olur Yeni çatlamış görünüyor Bence :) döllenme esnasında asla anlayamazsın canım. yerleşme agrısı olur dollenme ağrısı dıye bişey olamaz bnu tüm drlar soyler ztn:)
Canım o ağrılar normal iğneden dolayı oluyor. Sana tavsiyem adet günün gelene kadar test yapma sonuç yalancı pozitif çıkabilir.Mrb bende salı günü catlama ignesi oldum carsamba gunu iliski oldu ve ogunden beri halada var belimde karnimda ve kasiklarim siddetli agrilar var kasikalrimda surekli birseyler batiyo ümitlenmelimiyim yani 1 hafta gecmesine ragmen igneden bu agrilar normal mi kanda ne zman cikar
Bugun doktora gittim tekrar canim. Bhcg yapildi ayin 5inde 4911di bugun 4005 olmuş 5gunde 1 bhcg baktiracamNaberr canım nasılsın? Ne zamandır yazmadın merak ettim. İyisindir umarım...
yani doktor ne söyledi canım? Kontrol edince ne dedi?Bugun doktora gittim tekrar canim. Bhcg yapildi ayin 5inde 4911di bugun 4005 olmuş 5gunde 1 bhcg baktiracam
5gunde bir bhcg baktircan dedi sadeceyani doktor ne söyledi canım? Kontrol edince ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?