İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Geç döllenmelerin genelde kız olduğunu biliyosun dimi :)
Gec dollenme gecikmenin kacinci gunu brlli olur ki eger bi sonraki adet zamanindan 10 gun once falan belli olunca gec dollenme oluyosa bnm kizim grc dollenmeydi

Gec dollenme gecikmenin kacinci gunu brlli olur ki eger bi sonraki adet zamanindan 10 gun once falan belli olunca gec dollenme oluyosa bnm kizim grc dollenmeydi
Geç döllenme mesela 30 günde adet görüyosun 16. Gün yumurtluyodun 20.gün yumurtladın ve hamile kaldın geç döllenme oluyor ben 30 günde adet görürüm kızıma 27.gün hamile kaldım adetten 3 gün önce ve baya geç öğrendim

Anladim cnm tskler

Kizlar ya bir akil verin benim dun geceki igne batmalarindan sonra bugun rahmimde bir agri bi baski sanki bi doluluk hissi artik bunlari dusunmekten kafayi yedim ve oturdum agliyorum bu kadar belirtiyi piskolojik olarak uretmis olabilirmiyim dahada cok az oldu ama yumurtam catlayali

Canım bence sakin ol kendini bu kadar sıkıntıya sokma

Ne zamandır istiyorsun canım evet anlıyorum insanın böyle bazı zamanları oluyor
Canim aslinda suan denememde 2 . Ayim gecen marttan beri istiyordum mayisda hamile kaldim dusuk oldu sonra perde ameliyati derken korunma sureci falan gecen ay denedim olmadi birde dis gebeligim var benm gecmis kotu olunca insan acele ediyo bi sonuc almak istiyor

Talihsiz şeyler yaşamışsın canım inşallah bu sefer bebeğin sağlıcakla gelir ve alırsın kucağına.. ama kendimi üzme bu kadar stres gerçekten çok etkili

Canım sen bunları doktora gösterdin mi ? İnternetten referans aralıklarına baktığımda fsh yüksek gibi. Bu yumurtlamaya engel olabilir belki ne zamandır deniyordunuz kaç yaşındasın ?
Yok canım sonuçlar cuma günü geç çıktı Dr gitmişti inşallah bugün göstermeyi planlıyorum gerçi randevu bulamadım Dr dan ama gidip sıra varsa alıcam

Bende iliskiden sonraki gunler surekli sol tarafimda batmalar hissediyordum yururken hele oturul kalkmak istedigimde felan ddim adet olucam heralde ondan oluyor. Ama bu dollenme sureciymis coksukur

Yumurta çatladığında içinden çıkan sıvı sayesinde batmalar ,akıntı ve ağrı olur Yeni çatlamış görünüyor Bence :) döllenme esnasında asla anlayamazsın canım. yerleşme agrısı olur dollenme ağrısı dıye bişey olamaz bnu tüm drlar soyler ztn:)

Mrb bende salı günü catlama ignesi oldum carsamba gunu iliski oldu ve ogunden beri halada var belimde karnimda ve kasiklarim siddetli agrilar var kasikalrimda surekli birseyler batiyo ümitlenmelimiyim yani 1 hafta gecmesine ragmen igneden bu agrilar normal mi kanda ne zman cikar

Canim zaten tek tarafli batmalar olsa senin dedigin gibi dusunmustum ama iki tarafli batma ve rahimde bir Agri var bel agrisiyla birlikte o yzuden baska ihtimalleri dusundum

Canım o ağrılar normal iğneden dolayı oluyor. Sana tavsiyem adet günün gelene kadar test yapma sonuç yalancı pozitif çıkabilir.

Naberr canım nasılsın? Ne zamandır yazmadın merak ettim. İyisindir umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…