İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ben bir şey sormak istiyorum sevgilim içime boşalmamıştı koluma boşalmıştı eli birazcık vajinama girdi ama çok değil bide bacaklarımız çarpıştı ve ben seviştiğimin günün akşamını bulantı hissettim karın gurultusu hissettim ilişkiye girmedim ama seviştim peki ilk geceden sizce hamile olma gibi bir ihtimal var mı hemen bulantı akşam başlar mı? İçime boşalmadan olmadı sizce psikolojik mi? 12 gün geçti sanki azcık hala midem bulanıyor ve karnım ağrıyor ama bu her gün oluyor üstelik içime boşalmadı bile..

Yuzde bir milyon hamilesin

sanmiyorum arkadasim ,
burda hamile kalmak icin insanlar 2 gunde bir gunasiri beraber oluyor ve iliski sonrasi nerdeyse amuda bile kalkiyor ki sevgilin disa bosalmis
seninki psikolojik gozukuyor,cok sıkıntı cekiyorsan ve ruhsal durumunu toplaman icin adetten 6 gun once yapilan testlerden yap,adet gecikirse tekrar test yap

Katılıyorun kesinlikle.

Teşekkür ederim ama 12 gün geçti üzerinden içime bile boşalmadığım halde dediğiniz gibi psikolojik olarak bunları hissediyorum sanki kusucakcgibi sanki kasıklarım ağrıyor gibi halbuki içime boşalmadı ve üzerinden sadece 12 gün geçti 12 günde bu belirtiler ortaya çıkarmıştır daha regl dönemim gelmedi

Ne gibi sorunlar
Canım birden fenalaşmış hastaneye bi gitmişler meğersem embriyo tüpü yırtmış iç kanama başlamış. Acil ameliyata alınmış ve tek tüpü kurtarılamamış. Ya bunu yazarken bile kötü oldum sen yine de ikinci bir görüş al bence.

Valla böle hamile kalınıyorsa aynı yöntemi valla denicem :))) şaka bir yana hamile olman mucize olur.

yumurtlama gunleri ile regl agrilari nerdeyse ayni tepkileri veriyor vucutta ,birde psikolojik sıkıntınıda eklersen bence normal suanki durumun,dedigim gibi test yapki kafandaki soru isaretleri son bulsun,yoksa adete kadar dokuzdogurursun kafanda kurmaktan :)

Test yaptırdığımızda test sonucunu doktortmu söylüyor yoksa biz kendimiz mi biliyoruz onu

rica ederim ,burda herkes bildigini yaziyor
herkes birbirine yardimci olmaya calisiyor
ama ilk gunden bu kadar belirti olmaz .
ogun oncesi ,ogun yada sonrasinda bir dikkatsiz iliskin olmadiysa ,uzulme sorun yoktur
ama test sart :)

Yok bir kere olsun pişmanlık.. Bir daha yapmam fakat daha regl günüm gelmedi regl olmaz isem ozaman mı baktırayım

Bende iliskiden sonraki gunler surekli sol tarafimda batmalar hissediyordum yururken hele oturul kalkmak istedigimde felan ddim adet olucam heralde ondan oluyor. Ama bu dollenme sureciymis coksukur
Canim döllenme sürecinde akıntın oldu mu bnmde yumurtlama doneminden sonra kasıklarimda sizlama oldu belimde agri var ve alt karnim ara ara agriyor ole bilir mi ki

Perşembe günü hem bhcg baktirmak icin hemde kontrol icin yeni bi doktora gidecem

6 gun ve ya daha az varsa adete ,eczanede testler var eczaciya sor adeten 6 gun once cikan test diye 20-30 tl ye ondan al yap , yok daha fazla varsa beklemen lazim
5 tl lik testler genelde adet gunun gecerse tecih ediliyor onlar o kadar hassas degil
ama en kesin belirti kan ,eger imkaninvarsa adete az kaldiysa devlt hastanesinde acilden kan ver(univrst hastaneleri yapmiyor testi ) ,internetten sonucu gozukuyor tekrar dr ye gitmene gerek yok ama acil de dr soruyor adet gectimi vb.
bence hamile degilsin,detayli yazmamin nedeni konusmaya ve bilgiye ihtiyacin oldugunu dusundugumde ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…