Yaa canım inşallah bir sorun olmaz benim arkadaşımda da benzer bir sorun olmuştu. Allah korusun, benzetmek gibi olmasın ama onun ciddi sıkıntıları oldu. Umarım seninki sorunsuz atlatılır.5gunde bir bhcg baktircan dedi sadece
Ne gibi sorunlarYaa canım inşallah bir sorun olmaz benim arkadaşımda da benzer bir sorun olmuştu. Allah korusun, benzetmek gibi olmasın ama onun ciddi sıkıntıları oldu. Umarım seninki sorunsuz atlatılır.
Yuzde bir milyon hamilesinBen bir şey sormak istiyorum sevgilim içime boşalmamıştı koluma boşalmıştı eli birazcık vajinama girdi ama çok değil bide bacaklarımız çarpıştı ve ben seviştiğimin günün akşamını bulantı hissettim karın gurultusu hissettim ilişkiye girmedim ama seviştim peki ilk geceden sizce hamile olma gibi bir ihtimal var mı hemen bulantı akşam başlar mı? İçime boşalmadan olmadı sizce psikolojik mi? 12 gün geçti sanki azcık hala midem bulanıyor ve karnım ağrıyor ama bu her gün oluyor üstelik içime boşalmadı bile..
Yuzde bir milyon hamilesin
Katılıyorun kesinlikle.sanmiyorum arkadasim ,
burda hamile kalmak icin insanlar 2 gunde bir gunasiri beraber oluyor ve iliski sonrasi nerdeyse amuda bile kalkiyor ki sevgilin disa bosalmis
seninki psikolojik gozukuyor,cok sıkıntı cekiyorsan ve ruhsal durumunu toplaman icin adetten 6 gun once yapilan testlerden yap,adet gecikirse tekrar test yap
Canım birden fenalaşmış hastaneye bi gitmişler meğersem embriyo tüpü yırtmış iç kanama başlamış. Acil ameliyata alınmış ve tek tüpü kurtarılamamış. Ya bunu yazarken bile kötü oldum sen yine de ikinci bir görüş al bence.Ne gibi sorunlar
Valla böle hamile kalınıyorsa aynı yöntemi valla denicem :))) şaka bir yana hamile olman mucize olur.Ben bir şey sormak istiyorum sevgilim içime boşalmamıştı koluma boşalmıştı eli birazcık vajinama girdi ama çok değil bide bacaklarımız çarpıştı ve ben seviştiğimin günün akşamını bulantı hissettim karın gurultusu hissettim ilişkiye girmedim ama seviştim peki ilk geceden sizce hamile olma gibi bir ihtimal var mı hemen bulantı akşam başlar mı? İçime boşalmadan olmadı sizce psikolojik mi? 12 gün geçti sanki azcık hala midem bulanıyor ve karnım ağrıyor ama bu her gün oluyor üstelik içime boşalmadı bile..
Test yaptırdığımızda test sonucunu doktortmu söylüyor yoksa biz kendimiz mi biliyoruz onuyumurtlama gunleri ile regl agrilari nerdeyse ayni tepkileri veriyor vucutta ,birde psikolojik sıkıntınıda eklersen bence normal suanki durumun,dedigim gibi test yapki kafandaki soru isaretleri son bulsun,yoksa adete kadar dokuzdogurursun kafanda kurmaktan :)
Canim döllenme sürecinde akıntın oldu mu bnmde yumurtlama doneminden sonra kasıklarimda sizlama oldu belimde agri var ve alt karnim ara ara agriyor ole bilir mi kiBende iliskiden sonraki gunler surekli sol tarafimda batmalar hissediyordum yururken hele oturul kalkmak istedigimde felan ddim adet olucam heralde ondan oluyor. Ama bu dollenme sureciymis coksukur
Perşembe günü hem bhcg baktirmak icin hemde kontrol icin yeni bi doktora gidecemCanım birden fenalaşmış hastaneye bi gitmişler meğersem embriyo tüpü yırtmış iç kanama başlamış. Acil ameliyata alınmış ve tek tüpü kurtarılamamış. Ya bunu yazarken bile kötü oldum sen yine de ikinci bir görüş al bence.
Hayırlısı olsun canim hakkında ins Rabbim yardmcn olsunPerşembe günü hem bhcg baktirmak icin hemde kontrol icin yeni bi doktora gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?