İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Adetim 8 gün var testi gün içerisinde bekleyip alamazmıyım

Bide karın ne zaman çıkar büyür 12 gün önce yaşanmış bir olay ama sanki saçma şekilde karnım çıkmış gibi hissediyorum

Bide karın ne zaman çıkar büyür 12 gün önce yaşanmış bir olay ama sanki saçma şekilde karnım çıkmış gibi hissediyorum
Kız hamile olsan bile kalir kalmaz buyuseydi isimiz vardi benim 5 aya kadar hic cikmadi hamile olman imkansiz gibi birsey ya dusunme bence artik sen

senin belirtiler psikolojik ,karinda hemen cikmaz,hemen migde bulantisi vb olmaz, 8 gun varsa hemen anlasilmaz ,az sabret canim az sabret 5-6 gun kala eczaneden al yap sonucuna bak icin rahat etsin :)

keske hemen belli olsa biz kendimizi yiyiyoruz adet te kadar acaba bu ay hamile kalirmiyiz diye ama sansli olanlarimizin disinda ,nafile ...
seninki olursa, meryem ana mucizesi gibi olur :)
burdaki herkes senden ders almak icin siraya girer-siteyi cokertirler az rahat ol :) bisey yok sende

senin belirtiler psikolojik ,karinda hemen cikmaz,hemen migde bulantisi vb olmaz, 8 gun varsa hemen anlasilmaz ,az sabret canim az sabret 5-6 gun kala eczaneden al yap sonucuna bak icin rahat etsin :)
Peki hastaneden aldığım testi nasıl kullanacağım anlatır mısınız

Çok teşekkür ederim bakireyim üstelik nasıl olacak onca insan isterken.. Aklım almıyor şuan bile midem bulanıyor

Kız hamile olsan bile kalir kalmaz buyuseydi isimiz vardi benim 5 aya kadar hic cikmadi hamile olman imkansiz gibi birsey ya dusunme bence artik sen
Psikolojik olarak düşünüp resmen kendimi yiyip bitiyorum cahillliğime geldi ço k saf bir durumdayım ve bu işlerden hiç bir şey anlamıyorum gerçekten öyle bi sorunum yoktur değilmi bunu yazarken bile sanki kasığın ağrıyor midem bulanıyor peki sizde mide bulantısı nezaman başladı veyahut kasık ağrı ya da gögüslerimde nasıl değişiklikler oldu ve nezaman oldı

Çok teşekkür ederim bakireyim üstelik nasıl olacak onca insan isterken.. Aklım almıyor şuan bile midem bulanıyor
bence sen usutmus vb olabilirsin
onun disinda bilgi icin soyliyeyim gelecege dogru :)
test icin hastanede kan aliyorlar ,sonucunu internet yada tekrar hast dr gidip sonucunu ogreniyorsun ,ecz aldigini 5 dk sonra cift cizgi cikarsa ok tek cikarsa degil seklinde yorumluyorsun
arkadasim bence yok sen cok panik yapiyorsun
kız olmayan cocuga don biciyoruz :)

Çok haklısınız psikolojik bir bulantı kasık ağrısı veya karın ağrısı yaşama gibi bi durumum olabilirmi ben yaşadığım olayı birazda tramvay olarak değerlendiriyprım ilk defa böyle bir şey yaşadım ve bir daha asla yaşamak istemiyorum pişmanım ve üstelik korkum hamile isem ya korkusu

dalga geciliyorsada ,halka genel bilgi verdik diyelim ,ne diyim :)
(beraber olmak cahillik degildir isteniyorsa-ama detayi hk bilgi sahibi ol ki hayat icinde sıkıntı yasama )

dalga geciliyorsada ,halka genel bilgi verdik diyelim ,ne diyim :)
(beraber olmak cahillik degildir isteniyorsa-ama detayi hk bilgi sahibi ol ki hayat icinde sıkıntı yasama )
Dalga geçmiyorum gerçekten inanın allah sizden razı olsun yani böyle bi hamilelik durumu olamayacağını söylüyorsunuz ama her fırsatta kendimi inceleyip bunları düşünmekten kafayı yicem

Bencede kesinlikle katılıyorum onu gectim gebelik testinin nasıl kullancagını veya hastaneden değilde eczaneden alınacagınıda mı bilmiyor. Yuh artık kesinlikle dalga geciyor bencede
Ya arkadaşlar bu soruları soran kişi dalga geçiyor bence hiç ugraşmayın

Bencede kesinlikle katılıyorum onu gectim gebelik testinin nasıl kullancagını veya hastaneden değilde eczaneden alınacagınıda mı bilmiyor. Yuh artık kesinlikle dalga geciyor bencede
Vallahi geçmiyorum soracak kimsem yok İnternetten araştırdığım kadarıyla biliyorum kandırmak değil niyetim sadece öğrenmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…