- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Vallahi geçmiyorum soracak kimsem yok İnternetten araştırdığım kadarıyla biliyorum kandırmak değil niyetim sadece öğrenmeye çalışıyorum
Elbet bakireyken hamile kalınmayacağını biliyorum fakat öyle olaylarda varmış bakireyken hamile kalanlar bu yüzden merak ettimPeki o halde . Hamile olmanız imkansız ki bakire oldugunuz halde spermler nasıl içeri giricek ? Bunuda mı düşünemiyorsunuz ? Yada gebelik testinin hastaneden değilde eczaneden alınıp yapıldıgınıda mı bilmiyorsunuz?
arkadasim tramvatik bir surece girdiysen ,istedigin kadar yazisabiliriz sorun yok,kimse ne yasayacagini biliyormu : hayırDalga geçmiyorum gerçekten inanın allah sizden razı olsun yani böyle bi hamilelik durumu olamayacağını söylüyorsunuz ama her fırsatta kendimi inceleyip bunları düşünmekten kafayı yicem
arkadasim tramvatik bir surece girdiysen ,istedigin kadar yazisabiliriz sorun yok,kimse ne yasayacagini biliyormu : hayırDalga geçmiyorum gerçekten inanın allah sizden razı olsun yani böyle bi hamilelik durumu olamayacağını söylüyorsunuz ama her fırsatta kendimi inceleyip bunları düşünmekten kafayı yicem
iz ne kadar güzel kalpli bir insansınız gerçekten konuşmaya devam edebilir miyiz bura İn özel mesaj yazma yeri varmıarkadasim tramvatik bir surece girdiysen ,istedigin kadar yazisabiliriz sorun yok,kimse ne yasayacagini biliyormu : hayır
birdaha asla diyip kendini sıkma bu zamanlarini asinca guzel gunlerde guzel seylerde yasayacagin insanlar olacak
sadece biraz bekle ,
bilgi almak farkli cahil kalmak istemek farkli birsey ,uzulme ,hersey yoluna girer
Yada profilinde yazdığı gibi 20 yaşındada değil daha küçük 20yaşında bi kızın gebelik testinin nasıl kullanılacağını geçtim eczaneden bulabileceğini bile bilmemesi imkansızBencede kesinlikle katılıyorum onu gectim gebelik testinin nasıl kullancagını veya hastaneden değilde eczaneden alınacagınıda mı bilmiyor. Yuh artık kesinlikle dalga geciyor bencede
Yada profilinde yazdığı gibi 20 yaşındada değil daha küçük 20yaşında bi kızın gebelik testinin nasıl kullanılacağını geçtim eczaneden bulabileceğini bile bilmemesi imkansız gerçekten 20 yaşındayım ve ilk defa bir insanla birşeyler yaşadım ve şuan ne yapacağımı bilemiyorum pişmanlık çekiyorum ve anlamaya çalışıyorum
Pardon bir daha yazacağım gerçekten 20 yaşındayım ve ilk defa bir insanla birşeyler yaşadım ve anlam veremiyorum çözmeye çalışıyorum
Ben ilk defa suan sizden duyuyorm böyle bişy oldugunu. Hayırlısı olsn hakkınızda.Elbet bakireyken hamile kalınmayacağını biliyorum fakat öyle olaylarda varmış bakireyken hamile kalanlar bu yüzden merak ettim
gerçekten 20 yaşındayım ve ilk defa bir insanla birşeyler yaşadım ve anlam veremiyorum çözmeye çalışıyorumYada profilinde yazdığı gibi 20 yaşındada değil daha küçük 20yaşında bi kızın gebelik testinin nasıl kullanılacağını geçtim eczaneden bulabileceğini bile bilmemesi imkansız
Yok asla inanmıyorum sana. Madem korkuyosun anlam veremiyorsun nasıl bi cesaretle bişeyler yaşıyosun o zaman ?Pardon bir daha yazacağım gerçekten 20 yaşındayım ve ilk defa bir insanla birşeyler yaşadım ve anlam veremiyorum çözmeye çalışıyorum
İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım ve bilemisteyebolmadı deli cesareti saçma sapan bi şekilde yaptım inanın bunları anlayan biri değilim ilk defa karşılaşıyorum böyle bi durımlaYok asla inanmıyorum sana. Madem korkuyosun anlam veremiyorsun nasıl bi cesaretle bişeyler yaşıyosun o zaman ?
Bile isyeye olmadı derken tacize mi uğradın yanı zorla mı oldu ? Ya nerden desen saçma hiç bir kimseden duymadın bi gebelik testi lafı eczaneden alındığı yalan konuşmaya gerek yok elinle telefonla bu siteye üye olup bu soruları sorabiliyorsan eminim ki google a yazdığında çıkardı ilk defa başına gelcek bişey yok gülüyorum şaka gibi akşam akşamİlk defa böyle bir şeyle karşılaştım ve bilemisteyebolmadı deli cesareti saçma sapan bi şekilde yaptım inanın bunları anlayan biri değilim ilk defa karşılaşıyorum böyle bi durımla
Ya hayatımda ilk kez yaşadım ve tecrübesiz im googleyede yazıyorum bu yüzden buraya teşekkür ederim yardımınız için :)Bile isyeye olmadı derken tacize mi uğradın yanı zorla mı oldu ? Ya nerden desen saçma hiç bir kimseden duymadın bi gebelik testi lafı eczaneden alındığı yalan konuşmaya gerek yok elinle telefonla bu siteye üye olup bu soruları sorabiliyorsan eminim ki google a yazdığında çıkardı ilk defa başına gelcek bişey yok gülüyorum şaka gibi akşam akşam
canım @Mirketcik arkadaşım açıklamış ben hiç iğne durumunu falan bılmıyorum bıldıgım tek sey normal yumurtlama agrısı bıkacgun surdugu bazen adete dek sıvıdan dolayı. ama sanırım adete bıkac gun kala hcgde cıkmamaya baslıyomus pozıtıf olarakMrb bende salı günü catlama ignesi oldum carsamba gunu iliski oldu ve ogunden beri halada var belimde karnimda ve kasiklarim siddetli agrilar var kasikalrimda surekli birseyler batiyo ümitlenmelimiyim yani 1 hafta gecmesine ragmen igneden bu agrilar normal mi kanda ne zman cikar
Dalga geçtiğin ne kadar da belli boşu boşuna oyalama buraları bence git başka yerde oyun bul kendineYa hayatımda ilk kez yaşadım ve tecrübesiz im googleyede yazıyorum bu yüzden buraya teşekkür ederim yardımınız için :)
İnanın dalga geçmiyorum teşekkür ederim iyi akşamlarDalga geçtiğin ne kadar da belli boşu boşuna oyalama buraları bence git başka yerde oyun bul kendine
Selam nasılsın ne durumdasın bebiş dogdu mu?Canlarim hala dogurmadim kasilmalar devam ama sanci yok doktoro gitsemmi gitmesemmi zor karar verdim pazartesi direk arastrma hastahanesine gidicem.tum dualariniz icin binlerce kere amin allah razi olsun.
Karnınız açmış belki ondan guruldamıştırBen bir şey sormak istiyorum sevgilim içime boşalmamıştı koluma boşalmıştı eli birazcık vajinama girdi ama çok değil bide bacaklarımız çarpıştı ve ben seviştiğimin günün akşamını bulantı hissettim karın gurultusu hissettim ilişkiye girmedim ama seviştim peki ilk geceden sizce hamile olma gibi bir ihtimal var mı hemen bulantı akşam başlar mı? İçime boşalmadan olmadı sizce psikolojik mi? 12 gün geçti sanki azcık hala midem bulanıyor ve karnım ağrıyor ama bu her gün oluyor üstelik içime boşalmadı bile..
Ben yaşadığım için onu uyardım ama bir arkadaşı kızdı bana hatta ban yedim onun yüzünden. Ki benim değer o kadar yüksek değildi.Canım birden fenalaşmış hastaneye bi gitmişler meğersem embriyo tüpü yırtmış iç kanama başlamış. Acil ameliyata alınmış ve tek tüpü kurtarılamamış. Ya bunu yazarken bile kötü oldum sen yine de ikinci bir görüş al bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?