Boşver canım hepimiz iyiliğini istiyoruz, o iyi olsun biz bir şekilde hallederiz sorunları. Zaten başka bir doktora daha görünecekmiş, umarım bir sorun olmadan atlatır.Ben yaşadığım için onu uyardım ama bir arkadaşı kızdı bana hatta ban yedim onun yüzünden. Ki benim değer o kadar yüksek değildi.
Boşver canım hepimiz iyiliğini istiyoruz, o iyi olsun biz bir şekilde hallederiz sorunları. Zaten başka bir doktora daha görünecekmiş, umarım bir sorun olmadan atlatır.
Biliyorum canım zor bir dönemden geçtin. Ama takılma artık o konuya kendi kendini kızdırıyorsunyaşadım yani biliyorsun. Hem doru doruyorlar bir şey deyincede ...........
Ben o doktoru kotu bi doktor ya da bilgisiz bi doktor diye birakmadim ki. Bende ebeyim zaten tedaviyi biliyorum az cok ki doktorda bana herseyi aciklayarak yapti tedaviyi. Bundan sonra sadece bhcg baktirmam gerekiyor. Eger dusus olmazsa kontrole gitmem lazim. Ve doktor ozel hastanede oldugu icin acikcasi sadece bhcg icin o kadar para odemek istemedim o yuzden devletten bi doktor buldum. Hem bhcg baktiricam hem de muayene eder. Ama herhangi ters giden bi durum olursa gidecegim doktor yine eski doktorum olur.Ben yaşadığım için onu uyardım ama bir arkadaşı kızdı bana hatta ban yedim onun yüzünden. Ki benim değer o kadar yüksek değildi.
Yahu ben mi anlatamıyorum siz mi anlamak istemiyorsunuz? Ben nerde o doktor kötü yazdım da mesaja başlayınca hemen savunmaya geçiyorsunuz? İkidir yanlış anlaşılıyorum ayıp yani. Düşünmek suç olmuş. Ben senin ne yazdığını bile görmedim. @Mirketcik sorunlardan bahsetmiş ona yazdım. Ne bu şiddet bu celal??....Ben o doktoru kotu bi doktor ya da bilgisiz bi doktor diye birakmadim ki. Bende ebeyim zaten tedaviyi biliyorum az cok ki doktorda bana herseyi aciklayarak yapti tedaviyi. Bundan sonra sadece bhcg baktirmam gerekiyor. Eger dusus olmazsa kontrole gitmem lazim. Ve doktor ozel hastanede oldugu icin acikcasi sadece bhcg icin o kadar para odemek istemedim o yuzden devletten bi doktor buldum. Hem bhcg baktiricam hem de muayene eder. Ama herhangi ters giden bi durum olursa gidecegim doktor yine eski doktorum olur.
Yazdığım mesajda doltorun adı bile geçmezken neden bu savunma anlamadım valla.Ben o doktoru kotu bi doktor ya da bilgisiz bi doktor diye birakmadim ki. Bende ebeyim zaten tedaviyi biliyorum az cok ki doktorda bana herseyi aciklayarak yapti tedaviyi. Bundan sonra sadece bhcg baktirmam gerekiyor. Eger dusus olmazsa kontrole gitmem lazim. Ve doktor ozel hastanede oldugu icin acikcasi sadece bhcg icin o kadar para odemek istemedim o yuzden devletten bi doktor buldum. Hem bhcg baktiricam hem de muayene eder. Ama herhangi ters giden bi durum olursa gidecegim doktor yine eski doktorum olur.
Mevzu ne takip ediyorum ama anlayamadımYazdığım mesajda doltorun adı bile geçmezken neden bu savunma anlamadım valla.
Kendimde geçirdim ve daha öncesinde böyle bir şey duymamıştım bile ne kadar zor olduğunu bildiğim için yardımcı olmaya çalışıyorum. Ama bir insan ancak bu kadar yanlış anlaşılır?!!!!
Ya ben de dış gebelik geçirdiğim için charlese yardımcı olmaya çalışıyorum ama ikidir yanlış anlıyor doktorunu savunuyor. Halbuki doktora bir lafım yok.Mevzu ne takip ediyorum ama anlayamadım
Yanlış anlaşılma olmuştur canım sıkma canını sıkıntılı süreçte o da ..yardımcı olmaya çalışıyorsundur sende elbette yaşadığın için uzmeyin birbiriniziYa ben de dış gebelik geçirdiğim için charlese yardımcı olmaya çalışıyorum ama ikidir yanlış anlıyor doktorunu savunuyor. Halbuki doktora bir lafım yok.
Dış gebeliğin ne kadar ciddi bir şey olduğunu anlatmaya çalışıyorum sadece. Nedense yanlış anlayıp doktoru savunuyor. Görmediğim bilmediğim bir doktora neden laf söylim ki
Hayır sıkmıyorumda söylemediğim şeyi söylüyor. Neyse ya ...Yanlış anlaşılma olmuştur canım sıkma canını sıkıntılı süreçte o da ..yardımcı olmaya çalışıyorsundur sende elbette yaşadığın için uzmeyin birbirinizi
Hayır sıkmıyorumda söylemediğim şeyi söylüyor. Neyse ya ...
Sende durumlar nasıl
Hayırlısı olsun inşaallahvala bende durumlar stabil hala göğüs ağrısı kasık ağrısı ara ara kasigima alt karnima igne gibi batmalar oluyor bi de bklm beklemedeyim.. Sen nasılsın
Afiyet olsun canım bende haxirlicam simdi kızda tepemde zipliyorHayırlısı olsun inşaallah
Ne kadar kaldı bata? Bende kahvaltı yapmaya çalışıyorum :) yesemmi yemesem mi açım ama yemek yemekte istemiyorum değişik yani:)))
Sağol canım. Midem bulanıyor diye.Afiyet olsun canım bende haxirlicam simdi kızda tepemde zipliyoriştahın mi yok
7 kaldı bklm ama bnm tahminim o 17sinde adet olmazsam 21 ekimi beklicem
Yok canım ne kusuru saol canım 4 yaşında canım bu ayin 16snda 4u dolduracak 5den gün alacak insSağol canım. Midem bulanıyor diye.
Doğruya söylemiştin kusura bakma bu aralar herşeyi unutuyorum :) sizede afiyet olsun minnoşu öp benim için:) kaç yaşındaydı
Maşallah ona. Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallahYok canım ne kusuru saol canım 4 yaşında canım bu ayin 16snda 4u dolduracak 5den gün alacak ins
Amin canım cümlenin evladinaMaşallah ona. Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Mereba kizlar sonunda deniz bebeyimize kavustuk dun 1 45 te dunyaya geldi darisi hepinizin basina tum destekleriniz dualar iniz icin cok tesekkurler herzaman aklimdasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?