İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Mereba kizlar sonunda deniz bebeyimize kavustuk dun 1 45 te dunyaya geldi darisi hepinizin basina tum destekleriniz dualar iniz icin cok tesekkurler herzaman aklimdasiniz
Allah bağışlasın . Sağlıklı uzun ömrü olsun sizinle. Dualarını esirgeme Allahım bize de nasip etsin inşallah.

Mereba kizlar sonunda deniz bebeyimize kavustuk dun 1 45 te dunyaya geldi darisi hepinizin basina tum destekleriniz dualar iniz icin cok tesekkurler herzaman aklimdasiniz
canım benimm gözünaydın zaman nasıl da çabuk geçti ya hamileyim dediğin zaman gözümün önünde vallahi. sağol duaların için Allahım korusun evlatlarını ikizler de nasıl mutludur:) doğumun kolay oldu mu çok merak ettim ben de normal istiyorum inşallah nasıp olur ya

Kizlar bisi sormak istiyorum son ader tarihim 15 ekim beklenen ise 14 ekim ama yumurtam 4 ekimde catlamak uzereydi doktor soyledi yani beklenenden 1 haftaya yakin gec ben simdi ne zaman test yapsam sonuc alabilirim kafam cok karisti

Kizlar bisi sormak istiyorum son ader tarihim 15 ekim beklenen ise 14 ekim ama yumurtam 4 ekimde catlamak uzereydi doktor soyledi yani beklenenden 1 haftaya yakin gec ben simdi ne zaman test yapsam sonuc alabilirim kafam cok karisti
En az 10 gün geçmesi gerekir bence canım sen battan önce yapma bence test strese sokma kendini

canim soyledigin belirtilerin birebir aynisi bende de oldu. adetim 21 eylul de bitti 3un de yumurtlama gosteriyordu takvim. o gunleri degerlendirdik. birkac gun sonra sol yunurtaligimda daha once hic hissetmedigim boyle damar atmasi hafif batma tarzinda bir seyler hissettim ve kasik agrisi. şu an gecti ama ben de adetimi bekliyorum. 9 gun var adetime. ben de dollenmedir diye umutlandim sevindim baya. insallah oyledir.

Canim ayni yumurtlama persmbeydi pazar gunu bu igne batmalari bide ertesi gun oldu ama simdi genel bi agri var hatta sag tarafim da agriyo soldan yumurtlamistim halbuki kafam cok karisik

Canim ayni yumurtlama persmbeydi pazar gunu bu igne batmalari bide ertesi gun oldu ama simdi genel bi agri var hatta sag tarafim da agriyo soldan yumurtlamistim halbuki kafam cok karisik
canim ayni zamanda demek.peki sen test yaptin mi hic? ben bugun yapacaktim.zor tuttum kendimi.

Bende bugun yapcaktim yapmadim cuma sabaha kadar sabretmek istiyorum ama yarin sabah sansimi deneyebilirim
mrb kizlar bende birsey sormak istiyorum normaldede adet oncesi gogus agrim olur hamilelik belirtiside ayni sekilde gogus agrisi olan varmiydi acaba.? yani adet olcam sanip hamile cikanlar normaldede 5 6 gun adet oncesi agrim olur dokunamam acaba hamile olanlarda ayni boyle olan varmi??????? adwt olmaya yakinda agri cekip hamile oldugunu ogrenen

gözünüz aydın hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

Hayırlı evlat olsun canım Allah analı babalı sağlıklı bir ömür nasip etsin kuzucuga. Darısı isteyen bekleyen herkese inşallah. Bizde bir avaz da kavuşuruz inşallah meleklerimize

Kızlar bana yardımcı olurmusunuz, işteyim yazılanların hepsini okuyamadım, sayfayı takip eden arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim,
Adetime 12 gün var , göğüslerim dünden beridir çok acıyor, normalde adete 2-3 kala başlar göğüs ağrım, hiç bukadar erken başlamazdı, bu belirtiyle hamile kalan arkadaşlar varmı?

Regle 12 gün varken hiçbir şey hissedemezsiniz mümkün değil. Hormon seviyelerinizde bir değişiklik olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…